Påsk hos Blondinbella och Odd

7:31 16 Mar 2016

En av mina absolut största gurus här i livet är Ida Inreder, som inreder hemma hos Blondinbella och Odd. Såhär rapporterar Bella:

Ida som inreder hos oss hade påskpyntat lite medan jag var borta. Åh så fint! Hon har den tjänsten att man kan få hjälp med högtidspynt/säsongspynt. Vi ville inte ha så mycket men lite fjädrar och pynt som ändå visar att det är påsk på gång. Många kanske tycker om att pyssla ned det själv men jag gör tyvärr inte det, inte Odd heller. Dessutom hade jag inte gjort det lika fint.”


Foto: Blondinbella.se

Alltså, jag ÄLSKAR Ida Inreder!!!! Hon är typ den smartaste jag vet. Hon säger ”snart är det påsk!”, stormar in i övre medelklasshem, slänger ut lite KYCKLINGAR (!) i en vas och toppar med lite påskris och skrattar hela vägen till banken. Det är ju sinnessjukt när man tänker efter?

Kan inte släppa hur briljant det här är. Köpa några fula plastkycklingar på Dollarstore och sen åka runt till rika personer och kasta in det i deras hem när de är borta och fakturera några tusenlappar. Och alla tycker det blir SÅÅÅ fint och hade ALDRIG kunnat göra det själva!!!

Jag menar, tänk vad lång tid det hade tagit att slänga ut lite påskris och låtsaskycklingar på soffbordet, det hade tagit MINST tre minuter! Himla tur att Ida Inreder finns och kan komma till undsättning för familjer i kris.

Tyvärr orsakade detta en mindre läsarstorm på Bellas blogg. Det var tydligen kränkande mot Gillis att låta Ida Inreder sköta påskpyntet eftersom barn brukar få göra sitt eget pynt på dagis.

”Ja, jag tycker det låter förfärligt att barnen inte får vara med och pynta. Det brukar vara det roligaste barn vet. Och framför allt är det en tradition när man tar fram sitt pynt varje år. Hoppas att Gillis får göra eget pynt på dagis som han sedan kan få pynta med hemma.”

FÖRFÄRLIGT!!! Vet inte Bella och Ida Inreder att påskpynt ”brukar vara det roligaste barn vet”??? De förstör Gillis barndom!!! Trauma. Gillis är ju faktiskt två och ett halvt nu och Sally fyller snart ett. Det börjar VERKLIGEN bli dags att komma igång med påskpysslandet nu för att inte halka efter i utvecklingen. Nästa påsk kan det redan vara för sent!!!

För mer kvalitetsläsning om Ida Inreder och Blondinbella rekommenderas starkt ”Frans granskar: Blondinbellas renovering”.

3 kommentarer | “Påsk hos Blondinbella och Odd”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Haha tack för att du får mig att skratta såhär tidigt på morgonen.

    Har du sett den här snutten när Anna Book får ett utbrott på Periscope?

    https://vid.me/iGtk

  2. sonja skriver:

    alltså det bästa är ju att inredaren inrett med något slags knäckebröd balanserat på två pinnar? budgettips!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg