Slut med Vitaepro

5:51 25 Mar 2016

Idag är det långfredag, och jag har ägnat den åt att tänka på Niclas Wahlgren. Anledningen till det är att VitaePro har blivit fällt i marknadsdomstolen och inte längre får marknadsföras på samma sätt som tidigare. Såhär rapporterar Dagens Media:

”Marknadsdomstolen förbjuder Vitaelab att marknadsföra Vitaepro med påståenden om att kosttillskottet ökar energin och orken, att det medför att smidighet, rörlighet, styrka och muskelmassa kan bevaras, att det motverkar stelhet, orörlighet och slitenhet, samt en rad andra liknande påståenden.”

Trist!!! Nu får man inte ens sälja piller och påstå att de hjälper att bevara muskelmassa i det här landet längre!!! Hemskt.

Vilken chock dessutom att VitaePro inte hjälper till att göra en mer ”smidig”??? Jag menar om man inte ens kan bli smidig genom att äta en tablett, hur ska man DÅ kunna bli det??? Träna och stretcha och ha en varierad näringsrik kost?!?!?! Nääääää nu checkar jag ut.

Nu är frågan vad Niclas Wahlgren ska försörja sig på i fortsättningen??? Har marknadsdomstolen tänkt på det? Tycker faktiskt att det är skittaskigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg