Blondinbellas förvandling till en normal person

10:55 6 Apr 2016

”Flyger hem osminkad, så skönt. Har en svart blus med knytrosett och svarta tights i sammet, båda från Lindex. Skor H&M och kappa Zara. Som sagt, det är kedjornas tid för mig just nu. Jag blir så besviken på dyrare plaggs bristande kvalité många gånger så då fungerar kedjorna precis lika bra. Dessutom behöver man inte vara lika rädd för kladdiga barnhänder.”

Det är så sjukt att Blondinbella har gått och blivit… normal? Har en outfit från Lindex från topp till tå och handlar bara på stora kedjor eftersom Gillis och Sally ändå spyr ner alla plagg. Jag säger inte att det är speciellt konstigt eller förvånande, hon är ju småbarnsmamma, men jag saknar MIN Bella som hellre skulle dö än ha på sig en skjorta som inte kommer från Ralph Lauren. Vart tog hon vägen någonstans?

Jag dömer verkligen INTE Blondinbella för att hon börjat handla hos kedjorna. Det är ju löjligt att köpa en skjorta för 1500 spänn när det ändå kommer kräks på dem efter en kvart. Jag hade gjort samma sak själv om jag var småbarnsmamma (hemska tanke). Hon har helt enkelt blivit vuxen och kommit ner på jorden. Inte speciellt konstigt, men jag saknar den Bella som motiverade inköp av Chanel-örhängen för 4000 kronor med ”om du har dem i tio år så kostar de bara 1 krona om dagen”. 

Till och med ögonbrynen fixas hemma nuförtiden. ”Betydligt smidigare och framförallt billigare”. Zzzzzzzz. Som om att pengar var ett problem.

Missförstå mig rätt nu. Jag fattar verkligen att Bella har blivit som hon har blivit. Man omprioriterar när man får barn, och får viktigare saker (t.ex. påskpynt) att bry sig om än att fixa ögonbrynen på Salong Bangs. Det är klart att man inte orkar upprätthålla en perfekt bild av sig själv med nystrukna Burberry-skjortor och TV-smink när barnen har vinterkräksjuka och bara skriker hela tiden.

Jag förväntar mig inte att Blondinbella (eller någon annan) ska vara perfekt. Jag saknar bara min gamla piffiga party-Bella, men det får man väl inte säga i det här landet längre!!!

9 kommentarer | “Blondinbellas förvandling till en normal person”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Isabel skriver:

    Sluta censurera dig själv Frans!! Tappa inte edgen. Vi fattar vad du menar, skit i dem som inte gör det.

  2. hanna skriver:

    Håller med Isabel, dropa censuren! Sjukt roligt inlägg men du behöver inte motivera i slutet av varenda stycke att du förstår henne :(

  3. Amanda skriver:

    Snarare har hon väl gått och blivit ”smyg”-sponsrad av Lindex?

  4. Badabing skriver:

    Jag lider med dig, Frans, det är lättare om läsare förstår ironi.

  5. Sonja skriver:

    Vänta bara till hon blir kristen!

    1. Sara skriver:

      Kan ha råkat gapfrustskratta lite för högt när jag läste din kommentar!

  6. sarah skriver:

    Here you go! Låter nästan som att ditt inlägg gav henne en liten eye-opener ;)))))))))) http://www.blondinbella.se/2016/04/tjejkvall/

  7. Karolina skriver:

    tänka sig! om en tar hennes blogg och publicerar den i bokform skulle det vara som ett klassiskt epos där någon sakta glider in i megalomani, fast i motsatt ordning!

    att ta hennes blogg och publicera den i tvärtom-ordning skulle ju vara roligt också – en sorts bratig och vansinnig benjamin button-historia. fast det skulle va skitkonstigt med alla de här bebisarna som hennes vagina slukar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg