Ukraina vinner ESC

2:15 15 Maj 2016

Alltså, jag är så besviken! Över Ukraina igår alltså. Zzzzzz. Hon var ju inte direkt en Ruslana, om vi säger så. Inga hunkiga män i bar överkropp, bara en refräng om…. deportering av tartarer? Hade jag velat ha det som lördagsunderhållning så hade jag kollat på Kunskapskanalen.

Jag känner mig så tom bara. Orkeslös och apatisk. Orkar inte ens googla upp någon bild till det här inlägget. Jag var inställd på att Ryssland skulle vinna och tyckte att det skulle vara helt okej eftersom låten var så bra, men så kom Ukraina istället och förstörde allt. Jag var inget större fan av Australien, men jag hade kunnat acceptera en seger ändå.

Orkar inte ens formulera något fyndigt nu. Jag behöver sörja ifred. Jag vill inte åka till Kiev på en tjejhelg och möta våren 2017. Lämna mig ifred bara. Imorse när min kille skulle gå och handla frukost så frågade han om jag ville ha något och jag ba ”NÄSDUKAR!!!!!”. 

Starkt när man RASAR över Lotta Bromé och får en Aftonbladet-artikel.

A photo posted by Tramsfrans (@tramsfrans) on

Fick iallafall en Aftonbladet-artikel. Det är ju alltid något. Mitt mål har alltid varit att bli en sån person som får en Aftonbladet-artikel varje gång jag gör något. Typ som när Agneta Sjödin klippte lugg och la upp en bild på Instagram och det blev en jättenyhet.

Aja. Resten av Eurovision-veckan var fantastisk och ett minne för LIVET!!! Ångrar ingenting. Nu ska jag åka till Mall of Scandinavia och tröstshoppa något dyrt och onödigt. Hejdå.

29 kommentarer | “Ukraina vinner ESC”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sara skriver:

  ”min kille” ?!? VAD har jag missat??! Detaljer please! *trillade av stolen pga överexalterad*

 2. Sara skriver:

  tänkte skriva typ exakt samma sak som saran ovan ^
  vi i mitt kompisgäng har hunnit behandla detta nu och alla är otroligt glada för dina framgångar på kärlekens bana

 3. Sara 3 skriver:

  asså VA att jag också tänkte skriva typ exakt samma som första saran???? Iaf, superglad för din skull!!!!

 4. Sara skriver:

  Haha, alltså, nu är Sara 4 här och undrar samma sak!! ”Min kille”?! Spill the beans för bövelen!

 5. Helin skriver:

  Heter inte Sara men är lika nyfiken som de andra!!!! Vem är denna kille????

 6. Sandra skriver:

  Nu blev jag lite besviken på dig Frans, eller nej, jag ångrar mig, det går att inte bli besviken på dig för att du är så solig, men jag förväntade mig ändå någon kommentar om Carolas ilska mot Måns när han ryckte micken från henne. Du måste skriva om detta. Det är bara givet. Väntar! :D

  1. Linda skriver:

   Jaa! Även när Loreen valde att välja Måns låt och inte Carolas som favvo! Uj uj uj, det var awkard moment!

 7. Sarah skriver:

  heter också sarah, vill också veta mer om din kille

 8. Sara 2 igen skriver:

  Wow vilken samhörighet jag känner <3 stödgruppen för Saror som känner sig överdrivet involverade i Frans kärleksliv

 9. lena skriver:

  man asså…skit i Ukraina och berätta om killen FÖRGUDSSKULL

 10. Emma (är villig att byta namn till Sara för att få vara med i klubben) skriver:

  Det är fullständigt förbjudet är bli tillsammans med någon utan att utförligt berätta när? Var? Hur? Vi kräver minst en bild dessutom! VAR ÄR SVERIGE PÅ VÄG? JAG RASAR!

 11. Inte Sara skriver:

  Är villig att stötta ”Saror som är extremt involverade i Frans kärleksliv”-gruppen med en daglig donation tills vi får veta mer!!

  Du kanske får en Aftonbladet-artikel om du berättar om mannen i ditt liv?

 12. Sara 1 igen skriver:

  Åhhh, alltså den här stödgruppen måste hända!

 13. Deckre skriver:

  Jag hakar på alla andra i kommentarsfältet!! Vill också veta allt om denna mystiska ” min kille” som nämns i förbifarten!

 14. Ulrika skriver:

  Soliga Ukraina! Landet som alltid har ett leende på läpparna. Åkte f.ö en gång med Ukrainas eget flygbolag Aerosvit #vardagslyx

  Annars går jag mest runt och nynnar på ”thunder and lightening, it’s getting exciting!” dvs. en av de starkaste textraderna i modern musikhistoria.

 15. Heter Sara i andra namn skriver:

  Min kille!!! OMG! Grattis Frans! Men vi behöver mer info här!

 16. Sara skriver:

  Sara #4 igen här, detta börjar getting out of hand, vi i gruppen ”Saror som är extremt involverade i Frans kärleksliv” håller på att förgås av nyfikenhet!

 17. Sara skriver:

  This is Sara 3 calling, borde vi starta upp gruppen ”Saror som är extremt involverade i Frans kärleksliv” på facebook? Alt. starta en likebar sida med samma namn? Typ ha en snygg photoshopad toppbild där frans ligger tätt ihop med en italiensk fotomodell på en divan och dricker 49 kronors prosecco? Kanske äter en gooh-tortelini? SER SÅ MYCKET MÖJLIGHETER!!! äntligen får man använda photoshop elements 7 som man inhandlade på fyllan för ett halvår sen………………..

  1. Maria (men du kan kalla mig Sara om du vill) skriver:

   Älskar detta kommentarsfält och instämmer i Sara-kören: berätta mer om killen! ?

  2. Sara 1 igen skriver:

   Jag går med i facebook-gruppen direkt om vi skapar en! Om vi inte får mer info kanske vi kan starta en egen privat detektivbyrå? Typ Damernas detektivbyrå fast Sarornas detektivbyrå?

   1. Sara 3 skriver:

    Omg sarornas detektivbyrå MÅSTE hända!!!!!!!!

 18. Gjort namnbyte till sara skriver:

  Eller hur alla kommentarer!!!! Du kan inte bara smyga in det sådär utan att berätta mer

 19. Anna skriver:

  Jag var nyfiken på killen, men nu är jag ju nästan MER nyfiken på hur Sara-projekten ska utveckla sig om du fortsätter att tiga. För den stora gruppen Fransanhängare föreslår jag samlingsnamnet Fransar. Sen kan vi ju organisera oss i undergrupper. Sarorna börjar ju hitta sitt ansvarsområde, som Anna är jag öppen för förslag på vad Annorna ska göra.

  1. Anna skriver:

   En till Anna här, ska vi starta egen klubb eller joina sarorna?! Men vill också undersöka detta närmare! Heja Frans!

 20. Elsa skriver:

  Men LÅT Frans kille VARA

 21. Sara 5 skriver:

  Sara #5 här, jag vill också vara med!! Sjukt nyfiken nu! :-D

 22. Sara nr... eh? skriver:

  Vet inte hur många Saror vi är här nu men JAG VILL OCKSÅ VARA MED I KLUBBEN

  Vem startar en likesida på fb?

 23. Jag känner en Sara, räknas det? skriver:

  Hur går det för alla Saror?
  Tror vi måste dock låtsas vara lite mer nonchalant kring det, Frans verkar bada i vår excitement utan några som helst tankar på att berätta mer om den hemliga pojkvännen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp