Från Farmen till Bonde söker fru

11:10 18 Maj 2016


Foto: Privat.

Just nu befinner vi oss i en spännande tid! Det är den fruktansvärda tiden på året då det knappt sänds några stora dokusåpor eller realityprogram eftersom det börjar närma sig sommar, och de tidigare deltagarna driver runt sysslolösa på stan och gör olika utspel för att få uppmärksamhet tills dess att ett nytt program som de kan ställa upp i börjar spelas in.

Förra året hotade till exempel Paow med att ställa upp i Bonde söker fru. Hela Sverige höll andan och samtliga av landets hästar blev nervösa för att hon skulle komma dit och styla dem med torrschampo och applicera eyeliner på fåren.

I år är det Farmen-Linas tur att göra ett utspel. Hon vill ställa upp i Bonde söker fru och dejta den unga 21-åriga grisbonden Erik som flaggat för att han OMEDELBART vill bilda familj! Lina å sin sida älskar grisar och att bo på landet. Hon har till och med BADAT med dem i en gyttjepöl på bästa sändningstid. Match made in heaven! Såhär säger Lina:

”– Jag är jättenervös, men det är väldigt spännande också. Jag är jättedålig på att skriva brev, så mina förhoppningar är ganska små, jag har inte skrivandets gåva. Men han kanske har sett mig i ‘Farmen’, fast man vet ju inte heller om det vore bra eller om han blir avskräckt av det, säger hon och fortsätter:

– Just det har gjort att jag tvekat lite på att söka, att det känns dumt om folk ska tycka att ‘först är hon med i Farmen, sen ska hon vara med i Bonde’. Folk kanske tror att jag har hybris och det vill jag ju inte.”

Alltså, det finns ju andra sätt att bo på landet än att göra det samtidigt som man blir filmad i en TV4-produktion… Det är allt jag säger.

Om man först ställer upp i Farmen och året efter det Bonde söker fru börjar man ju faktiskt fundera. Börjar det växa fram någon sorts lantlig dokusåpaelit i Sverige som enbart ställer upp i dokusåpor som inte utspelar sig i tätorter??? På samma sätt som glamourbrudar och muskelberg turas om att cirkulera mellan Paradise Hotel, Ex On The Beach och Cirkus Magaluf tyder allt på att vi fått en ny grupp dokusåpadeltagare som bara är med i dokusåpor där de får vara i närheten av grisar och skördetröskor. Spännande utveckling!

5 kommentarer | “Från Farmen till Bonde söker fru”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Johanna skriver:

  Anna är jättearg på dig i hennes senaste periscope :(

  1. Katten skriver:

   Berätta mer!!

 2. Isabelle skriver:

  Någon frågade vad Anna tyckte om Frans. Anna svarade typ ”vadå, har han skrivit något dumt igen?”, varpå någon skrev ”att han skrivit något om pasta”. Sen var det igång…

  Frans är en idiot, och riktigt fake som var hemma hos henne och lovade att aldrig mer håna henne och ändå gjorde det igen… Han kan inte ens koka ägg så hur ska han kunna se skillnad på färdigmat och the real deal? Sådana som han ska inte få befinna sig i varken tv eller radio, och definitivt inte få skriva på någon nyhetssida. Och yada yada, mer på samma tema i ett riktigt upprört tonfall.
  Anna förklarade också det befängda i att hon skulle köpa färdigmat, och att om bara inte hennes pastaskärare hade råkat gått sönder när hon lagade sin hemmagjorda pasta så hade hon visat oss på en gång hur man gör.

  Allting skedde samtidigt som Anna lagade kvällens middag (fiskpinnar, färskost och en kall sås på creme fraiche, citronpeppar, chili explosion, gurka, färska tomater, citron och rödlök)

  1. Isabelle skriver:

   Färskpotatis ska det stå, inte färskost ?

 3. Mija skriver:

  Nu ligger Anna tydligen på sjukhus…!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg