#goohgate del 2

9:56 19 Maj 2016

Alla bra blogginlägg som jag skrivit brukar få en uppföljare, och #goohgate från i måndags är inget undantag! Pastan hann knappt kallna innan det var dags för nästa drama, dvs dramat då Anna Book fick reda på vad jag skrivit om henne. Detta skedde naturligtvis igår på livesändningsappen Periscope. Jag missade tyvärr direktsändningen och nu är den borta, men som tur är hann en av er dokumentera vad som hände!

”Någon frågade vad Anna tyckte om Frans. Anna svarade typ ”vadå, har han skrivit något dumt igen?”, varpå någon skrev ”att han skrivit något om pasta”. Sen var det igång…

Frans är en idiot, och riktigt fake som var hemma hos henne och lovade att aldrig mer håna henne och ändå gjorde det igen… Han kan inte ens koka ägg så hur ska han kunna se skillnad på färdigmat och the real deal? Sådana som han ska inte få befinna sig i varken tv eller radio, och definitivt inte få skriva på någon nyhetssida. Och yada yada, mer på samma tema i ett riktigt upprört tonfall.
Anna förklarade också det befängda i att hon skulle köpa färdigmat, och att om bara inte hennes pastaskärare hade råkat gått sönder när hon lagade sin hemmagjorda pasta så hade hon visat oss på en gång hur man gör.

Allting skedde samtidigt som Anna lagade kvällens middag (fiskpinnar, färskpotatis och en kall sås på creme fraiche, citronpeppar, chiliexplosion, gurka, färska tomater, citron och rödlök)”

:( 

Förlåt Anna! Jag ber om ursäkt! Och det är helt korrekt att jag inte kan koka ett ägg. Det är det jag har min hemliga pojkvän till (tack för att ni frågar, vi tycker det är jättekul).

Det känns tråkigt att det återigen skulle bli såhär. Men men!

För nytillkomna läsare som inte vet bakgrunden till allt detta så började allt vintern 2015 då jag skrev ett flertal inlägg om Anna, som hon fick reda på och blockade mig på Instagram. Lagom till sommaren så blev vi dock vänner, och jag blev hembjuden till hennes kök och fick bland annat dricka en kiwiexplosionsdrink. Allt var härligt och vi skrattade tillsammans, men nu vet jag inte var vi står någonstans längre efter allt (pasta)vatten som runnit under broarna!!!

Jag hoppas dock på en återförening snart igen. Jag har aldrig velat Anna Book något illa, och det hoppas jag att både ni och hon förstår. Hon är knappast den första som har ljugit om att något färdigköpt har varit hemlagat. Det är helt oförargligt, och typ det första man lär sig som klassmamma när det är dags för bakning! Jag har till och med köpt köttfärssås på burk och låtsats att det varit min egen när folk har frågat.

22 kommentarer | “#goohgate del 2”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Tomas skriver:

  Tydligen så ska hon nu vara med i ett nytt program, allt enligt expressen. Anna ska sadla om och sadla på. Hon ska lära sig att rida igen. Kan ju inte bli annat än bra. Sååå spännande.

 2. Felicia skriver:

  Det här med att bookan ligger på sjukhus, några uppdateringar? Bränt sig på pastavattnet?

 3. Emma skriver:

  Alltså, jag gillar verkligen din blogg, Frans, och har hängt med från början. Jag tycker även att Anna Book är ett riktigt vrak som borde få sitt internetkörkort indraget typ igår. Men… det här börjar likna mobbing. Missförstå mig inte, jag tycker att hennes beteende förtjänar att häcklas liksom många andra världsfrånvända kändisars. Men det är skillnad på att häckla en person någon gång och sedan dra vidare, och att aktivt söka upp densamma och håna gång på gång och till och med ha små minions ute som eldar på och screencappar och försöker skapa mer smaskigheter som du sedan kan håna. Det börjar ge en dålig eftersmak! Anna Book har uppenbarligen mentala problem och det börjar se ut som att ni sparkar på någon som redan ligger – ofräscht tycker jag. Och jag säger detta som ett fan (av dig, inte Anna…). Kan du inte inse detta och släppa henne och gå vidare till något nytt offer? Det är otrevligt att människor har den här hackkycklingmentaliteten…

  1. Yo mama skriver:

   Äh men sluta nu! Anna är väl en vuxen kvinna som borde tåla lite skämt? Frans skriver väl inget elakt direkt? Det finns nog mycket värre saker man kan utsättas för som offentlig person, som Anna Book ju är. Om hon tar allting som Frans skriver på allvar så får hon skylla sig själv! Nä skriv på Frans! Var inte rädd för folks ibland väldigt ömma tår. Då kommer man ingenstans.

  2. Mija skriver:

   Men å andra sidan läxar Anna upp sina följare mellan varven… Ibland utan anledning.

 4. Hospital skriver:

  Nu berättar AB att hon ligger på lasarettet och har instagrammat en venkateter utan inkopplat dropp och en vägg med en klocka på plus en massa # med otroligt sorgliga budskap typ #stackarsmig #syndommig #jag #orkarinte etc. Men hon berättar icke vad det är som föranleder visiten på sjukstugan. Hon håller oss på halster. #halster

  1. M skriver:

   Angående sjukhusvistelsen är det någon som kommenterar att många undrar vad som hänt och ‘har man sagt a får man säga b’ – varpå AB svarar: ‘jag svarar efter tid och förmåga… jag är väl inte känd för att bara säga A&B’
   Det är _nästan_ så att man tror hon har humor på riktigt!
   *känd för ABC-CDE, inte bara A&B*

 5. Lindsey skriver:

  Allt du skriver om Anna Book är kul. Fortsätt med det, tack på förhand.

 6. Emma skriver:

  Sluta aldrig skriva om Anna! Du är internets finest <3

 7. A skriver:

  AB rasar på Periscope!! ”Patetiska jävla människor som inte ens skulle kunna rulla ihop en skinkrulle i en ostskiva”

  ”Vad kul att det finns en liten flicka eller liten pojke som får behålla sitt jobb genom att håna och häckla”

 8. Emma skriver:

  Nu förnekar hon din existens :(

 9. Frida skriver:

  Alltså oj. Var inne på hennes periscope där hon rantade om dig som fan och lät jätteotrevlig, och så kom det in en och fråga ”vad fan snackar du om” och hon blev arg och frågade varför hen frågade så otrevligt och yada, och jag skrev ” fast du lät inte så trevlig though :)” ( hon typ skrek) så hon blockade mig ? Hehe snäll tjej.

 10. Elin skriver:

  Nu rantar hon på periscope igen! ? Lagar mat live och verkar allmänt galen. Nästan synd om kvinnan.

 11. X skriver:

  Du borde anmäla henne för ärekränkning. Har aldrig hört en människa spy ur sig så mycket hat som i kvällens live. Rasisism, kräkningar, hat. Men alltid är Anna offret.

 12. Mirre skriver:

  Anna har alltså hållt på och härjar på periscope sedan klockan 1 idag. Detta är mer spännande än intrigerna I Game of thrones så jag har följt med all the way. Hon har konstant tagit upp gooh-gate på eget bevåg, och först låtsades hon om att hon inte visst vem du är, men så helt plötsligt så gjorde hon det och hon har kallat dig alla möjliga öknamn.

  Det är som en trafikolycka – man vet att man inte borde titta men man är ändå så jäkla nyfiken.

 13. Madelene skriver:

  Och nu håller hon på på sin instagram om att någon (hon menar antagligen dig?!) ljög henne rakt upp i ansiktet & om ”hatet som kommer från ditt håll”… Men vem har kallat henne ”fettokopiator”?? Vad är det? Har självklart skärmdumpat detta om det sedan skulle råka försvinna…

 14. Sandy skriver:

  Och när hon i slutet av liven berättade att Felicia hade köpt den färdigrätten från Gooh. Att hon hade smakat av den men tyckte den var sur och äcklig, men fick inspiration till att laga en egna stora tortellinin. Häromdagen hade hon inte en aning om vilken rätten var och hade aldrig sett paketet.
  Men så som hon tände till i kvällens live, räckte finger, imiterade asiater på ett mycket rasistiskt vis, sa fruktansvärda saker till folk i liven (med mera, med mera) bekräftade bara mina misstankar om att hon måste ha adhd eller dylikt. Vem gör så i hennes ålder? Hennes barn går förbi i bakgrunden och deras mamma slänger med kastruller och SKRIKER ”nu ser ni era jävla idioter, Anna book lagar mat!”

 15. Susanne skriver:

  Har du kallat Anna för fettokopiator hahaha

 16. Lisa skriver:

  Vet inte vad periscope är, men jag blev tvungen att kolla in Books instagram. Herre. Gud. Är detta på riktigt? Vad har hon för diagnos? Det kryper i hela kroppen. Stackars stackars människa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg