Jeppes återkomst i Ex on the beach

8:00 12 Maj 2016


Foto: TV3.

Till min stora fasa så kollar jag tyvärr sporadiskt på Ex on the beach Sverige. Det händer inte speciellt ofta eftersom jag är rädd om mina hjärnceller, men ibland så unnar jag mig! Det känns ungefär som att vara tillbaka på mellanstadiet igen när man fick se de coola bråka medan man själv satt och fortfarande åt snö i smyg!

Nytt för den här veckan är att Jeppe från Paradise Hotel har gjort entré. Jeppe är väl mest känd för att vara Sveriges falskaste person 2013 eftersom han bedrog halva hotellet och släppte kulan och lämnade sin tjej utan prispengar, men har sedan dess legat lågt och ”hittat harmonin i livet” enligt Expressen.

När man har hittat ”harmonin i livet” så finns det bara EN sak att göra, och det är såklart att ställa upp i Ex on the beach!!! Programmet där folk har sex med varandra på köksbord. Vad annars! Jag är glad över att Jeppe äntligen har hittat harmoni i livet och verkligen har LANDAT så att han kan ställa upp i Ex on the beach och fatta väl avvägda beslut och vara snäll! Jeppe fortsätter:

”Att det skulle hända något mellan mig och Amelia här på fyllan, absolut. Bollen är rund, allt kan hända. Vi hade jävligt bra sex, det måste jag säga”

Harmoniska Jeppe! ”Bollen är rund”, som man brukar säga när man vill ligga med någon på fyllan.

En annan person som är glad över Jeppes återkomst i tv-rutan är Samir Badran! Såhär skriver han på sin blogg:

”Nu är han tillbaka, och faktiskt, jag har saknat honom som fan i TV. Och det verkar som att resten av Sverige också har gjort det. Han reste utomlands och har inte bott här i Sverige mycket alls efter programmet och ingen har lyckats få tag på honom i princip. 

Jag fick höra att det gav Jeppe en tankeställare och att han idag är jävligt mycket snällare än han var i programmet tillsammans med mig.

Jag och Jeppe blev bra vänner innan Paradise Hotel 2013 men pratade inte på 2 år efter att det sändes då jag fick se hur han betett sig mot mig bakom ryggen.
Men idag känner jag att han är den jag saknar mest från programmet – legend =)”

Om alla personer var lika förlåtande som Samir så hade det inte funnits några krig och konflikter i världen! Typ ”du var så jävla falsk och elak och förde mig bakom ljuset och lurade oss alla och drog iväg med alla pengar, men fan, har saknat dig, du e fan en legend asså:)”. Inget konstigt alls!

9 kommentarer | “Jeppes återkomst i Ex on the beach”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SLUTA ALDRIG BLOGGA FRANS! Världen behöver dig :D

  2. Anna skriver:

    FRANS I LOVE U! vill ha dig som bästa vän!

  3. Kristin Zetterlund skriver:

    i CAN’T med hans nya tatueringar???? har seriöst sår på hornhinnorna??? en fkn LOTUS? ”one love” påväg ner till de hemska, nedre regionerna?? ser inte vem hen på axeln är men säkert bob marley???? jag oooooooorkar inteeee

  4. sanna skriver:

    hahahahahaha dör

  5. Krister skriver:

    Heter han med tatueringar Frans?

  6. Emma skriver:

    Du måste absolut fortsätta kolla på Ex on the Beach. Då kommer du att märka att Jeppe har blivit jättetråkig. Såg fram emot att ha honom i huset då han är en psykopat, men tråkigt nog gör han yoga och inleder husets frukostar med att försöka citera Gandhi (men han misslyckades). Han håller på med chakra, smoothies och yogan nu. På kvällarna vill han att folk ska hålla en god ton, och vara snälla mot varandra. Okej, jag ber inte om att han ska slå ner folk och vara falsk och vidrig, men han är där för att bjuda på underhållning, inte för att stå på händer 06.00 på en yogamatta och be folk att ”hålla en bra stämning, jag känner dåliga vibbar här, kom igen nu försöker vi vara snälla mot varandra”.

    Snälla recensera hans urdåliga youtubeserie där han och hans kompis röker på 70% av tiden (de kör bil höga), de ska va nån livsstilsserie typ casey neistat men det är fruktansvärt dåligt…
    https://www.youtube.com/watch?v=zSus2BnITHg

    Du borde också kolla på Party after beach och kaos in the house på youtube, det är ex on the beach-deltagare som försöker tjäna en hacka genom att bli youtubestjärnor. Problemet är att de inte har något att filma och de inte kan redigera det heller.

    UNDERHÅLLNING!

  7. Lina skriver:

    Underbar reflektion!! Jag läser i princip aldrig bloggar, förutom Fredrik Backman (som är skönt ironisk och helt enkelt så rolig). Men nu har jag hittat en person till att hålla koll på så jag får skratta rakt ut. Keep up the good work. Nu när Frans slutat sjunga för Sverige får du ta över stafettpinnen. Mer Frans till folket :)

  8. Sheryln Coleman skriver:

    Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
    1. Lär din älskare eller make tillbaka
    2. Pengar spell / lycka spell
    3. Välstånd stavnings
    4. Skydd trollformler
    5. Skaffa ett jobb stavnings
    6. Promotion trollformler
    7. Att få dina pengar tillbaka
    8. Freedom trollformler
    9. kärlek stava
    10. Hämnas stavnings
    11. Lottery spell

  9. fatima skriver:

    TACK FÖR STOR DR Sunny för att lösa mina problem HANS e-post är (drsunnydsolution1@gmail.com

    Mitt namn är fröken Fatima, jag var gift med min man i 5 år vi levde lyckligt tillsammans för detta år och inte förrän han reste till Australien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess har han hatar mig och barnen och kärlek hennes enda. så när min make kom tillbaka från resan sade han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han var nu gå till Australien för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag bara bodde hos min mamma och jag var inte behandla bra eftersom min mamma gifte sig med en annan man efter min far död så man hon gifte sig inte behandla henne väl, i och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hem eftersom jag älskar och vårda honom så mycket, så en dag som jag bläddrar i min dator såg jag ett vittnesbörd om denna spell caster DR Sunny, vittnesmål delas på internet av en dam och det imponerar mig så mycket jag tänker också på att ge det ett försök. Till en början var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att vara lugn för bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och min bästa överraskningen jag fick ett samtal från min make den andra dagen frågar efter barnen och jag kallade DR Soligt och han sade dina problem löses mitt barn. så detta var hur jag få min familj tillbaka efter en lång stress bromsa upp av en ond kvinna så med all denna hjälp från DR Sunny, jag vill att ni alla på detta forum att gå med mig att säga ett stort tack till DR Soligt och jag kommer även råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-post) (drsunnydsolution1@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och predikament i livet. återigen sin e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com)

    HAN ÄR specialiserade på FÖLJANDE PASS.

    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.

    (2) Om du alltid har mardrömmar.

    (3) Om du vill främjas på kontoret.

    (4) Om du vill kvinnor / män att springa efter dig.

    (5) Om du vill ha ett barn.

    (6) Om du vill bli rik.

    (7) Om du vill binda din make / maka att bli din för evigt.

    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

    (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

    (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

    (11) om du vill skilja dig från din make.

    (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.

    (13) Graviditet stava att tänka barnet

    (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur det skede

    (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.

    (16) om du har någon sjukdom som (H I V), (cancer) eller någon sjukdom.

    (17) om du behöver böner om befrielse för ditt barn eller dig själv.

    återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han kommer att hjälpa dig. sin e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakta honom omedelbart …. ringa mitt nummer på 2348077620669

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg