Mamma Mia-ön

5:38 18 Jun 2016

Greklands fulaste utsikt från hotellbalkongen. #maggan50

A photo posted by Tramsfrans (@tramsfrans) on

Har glömt bort att berätta en grej för er…… Jag är i Grekland! Närmare bestämt på Mamma Mia-ön! Skiathos! Eller ja, de spelade in den på en till ö också, men det här är den ena. Alltså tror inte ni förstår hur mycket jag är i extas över det här? Står som Meryl Streep på hotellbalkongen och blickar ut över Egeiska havet och bah ”THE WINNER TAKES IT AAAAALLLLLLL”. Om inte DET är livet så vet jag inte vad som är det!!!

Bor på ett hotell fullt med massa holländska gubbar och kärringar! MYCKET bra mingel vid poolen kan jag meddela, som ni ser på bilden ovan.

Kom fram för typ fem timmar sen och har redan bränt mig och druckit fyra öl, så det här kan gå hur som helst. Älskar charter!!! Senast jag var på charter gick jag i ettan på gymnasiet och satt och tjurade i skuggan medan jag sippade på en cola zero, men det här är HELT annorlunda. Känns helt revolutionerande!

Tänkte vara här i en vecka till. Vi får se hur det blir med bloggande, det är lite oklart, men jag kommer vara aktiv på ett provocerande sätt på Instagram under tramsfrans så mycket som jag kan! Skål!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG