Sexlängtan i Bonde söker fru

9:35 17 Jun 2016

Innan ni kastar er över det här inlägget vill jag först varna känsliga läsare eftersom det handlar om Linda Lindorff.  Inspelningarna av Bonde söker fru pågår som bekant för fullt, och det verkar gå lite ”sådär” för de flesta. Linda bloggar målande:

”Den här säsongen av Bonde söker fru liknar ingen annan. Vilken dramatik! Jag har legat sömnlös i flera nätter och oroat mig för allt detta som händer. Vi har en bonde som pratar sex och längtan efter att känna åtrå.”

Linda ligger alltså SÖMNLÖS i FLERA NÄTTER och är alldeles UTOM SIG av oro för att en av bönderna ”pratar sex” och längtar efter att känna ÅTRÅ!!! Vilken dramatik, som Linda själv skriver!!!! En vuxen karl som pratar om samlag! Det har jag aldrig hört!

”Brevskrivarna kämpar febrilt men allt slutar bara med frustration och tårar. Bonden vill känna passion, vill uppleva stark kärlek i hela kroppen men det verkar inte vara så lätt att få just den här bonden att känna det…”

Alltså, vad är det egentligen som PÅGÅR på gården?!? Bonden vill uppleva ”stark kärlek”, inte bara i en del av kroppen utan i HELA KROPPEN, I VARENDA CELL!!! Han är ungefär som en kossa som inte mjölkats på flera dagar, snart EXPLODERAR hans juver av passion och brinnande åtrå, och om ingen Riktig Kvinna kommer till gården snart kan detta få ödesdigra konsekvenser för samtliga inblandade.

”Eller så är det bara inte rätt personer på gården. Så frågan är vad som nu händer. Jag måste dit nu och prata igenom allt. Målet är kärlek och så länge bonden är ärlig och ger mig chansen att förstå så jag är beredd på att göra vad som helst för att det hjälpa till.”

Som tur är är Linda beredd att göra ”vad som helst” för att bonden ska få ligga. Puh! Linda ber bara om en sak, och det är att bonden ska ge henne chansen att förstå honom och släppa in henne i sitt traktorpulserande hjärta.

Jag vet inte vad det är med Lindas blogginlägg men varje inlägg känns som en trevande inledning till en roman med tantsnusk. Alternativt en sån veckoföljetong i Allers som antingen slutar med evig lycka eller ett kallsinnigt mord på dansbanan. Ni förstår vad jag menar!

2 kommentarer | “Sexlängtan i Bonde söker fru”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elin skriver:

    Alltså, vi lite mer rutinerade bonde-fans VET ju vad detta är kod för. Det betyder att en av bönderna tycker att hans tjejer är för fula och vill ha nya, snygga kandidater. Han skyller då på att det måste kännas i hela kroppen osv osv osv för att slippa prata med någon som är lite tjock eller har töntiga glasögon. Seen that shit go down before…

  2. Sofia skriver:

    Färjan-Håkan! Bajsgate! En Riktig Förstoppning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG