Blondinbellas f.d. hund har startat herrekipering

7:36 7 Jun 2016


Foto: Blondinbella.se

Något fruktansvärt har hänt! Ett rykte har börjat spridas på sociala medier som går ut på att Blondinbellas före detta husdjur Christian Gillis har DÖTT! Bella kommenterar:

”Det har kommit in ett märkligt rykte och några frågor så jag tänkte besvara några av dom:

… Om att Christian har dött

Otroligt hemskt att någon sprider det. Nej han mår hur bra som helst och bor sedan 1,5 år sedan hos Odds bästa vän Fredrik i Eskilstuna. Christian lever ett riktigt bra hundliv där han får Fredriks fulla uppmärksamhet, han är med varje dag på jobbet på Baxer som är en herrekipering. Christian och Fredrik har blivit bästa vänner och när Christian är här och hälsar på så märker man tydligt att Fredrik är hans husse.”

Så sjukt att någon startat ryktet att Blondinbellas f.d. hund har DÖTT bara för att hon inte bloggat om honom. Det är ju inte konstigt att hon inte skriver så mycket om hunden eftersom det inte ens är hennes egen längre. Helt rimligt att förutsätta att ett husdjur har dött bara för att det inte bloggats om det på ett tag!

Jag är dock inte alls förvånad över att Blondinbellas f.d. hund driver en framgångsrik herrekipering i Eskilstuna tillsammans med sin matte. Till och med Bellas före detta husdjur har blivit framgångsrik entreprenör inom klädbranschen, precis som hon själv. Det här bevisar bara hur viktigt det är att våra husdjur får rätt uppbackning och support i hemmet när de växer upp.

Om hundar tidigt får stöd och pepp från sina mattar och hussar så kan de gå hur långt som helst, och till och med bli egna företagare och följa sina drömmar precis som oss människor. Jag blir verkligen frustrerad när jag tänker på hur många duktiga hundar och katter det finns därute, med fantastiska affärsidéer som aldrig får chansen att pröva sina vingar.

Tycker att Christian Gillis är en stor förebild för alla andra husdjur i Sverige. Hundar och katter kan faktiskt också göra affärsplaner och riskkalkyler. De är precis som vi! Stefan Löfven kommer aldrig kunna nå målet med Europas lägsta arbetslöshet 2020 om han inte blandar in Sveriges husdjur i sina sysselsättningsplaner.

I dagsläget försvinner många framgångsrika katter och hundar utomlands med sitt startup-kapital på grund av alla krångliga regler och lagar som försvårar fyrbentas företagande. Visste ni att man inte ens får hyra kontorslokal eller ha F-skatt om man råkar vara hund? Det är helt sjukt! Stor eloge till Christian Gillis på Baxers herrekipering i Eskilstuna som kämpar mot myndigheter och krånglig byråkrati varje dag. Tillsammans kan vi klara jobbmålet!

9 kommentarer | “Blondinbellas f.d. hund har startat herrekipering”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lena skriver:

    Ha ha ha, så kul skrivet. Precis vad jag behövde för att starta min dag :)

  2. elin skriver:

    HAHAHAHAHHA skrek

  3. Malin skriver:

    Haha underbart!!! Tack för att du förgyller min dag!

  4. Tina skriver:

    Hahahahaha! Skrattar så jag gråter! Läser din blogg varje dag och du förgyller en trött småbarnsmorsas liv! Heter han också Gillis i andranamn?? Sick! PS, tycker det är bra att du la ner bevakningen av Book, det blir ju inte lika roligt om människan inte kan hantera det riktigt… Puss!

  5. Vilma skriver:

    Att tro att ett husdjur dött bara för att det inte bloggats om det! Herregud, har människor inget bättre för sig?! #oförskämtattanta

  6. Maja skriver:

    Hahaha soliga du

  7. Jessica skriver:

    Alltså Frans har du sett Simon Skölds youtubevideo om hans och Camillas katter?? Snälla se den och analysera. Jag är i chocktillstånd.

  8. Anna skriver:

    Ingen har bloggat om mig på jättelänge…. tänk om jag är död?

  9. Tania skriver:

    Jag har skrattat så att jag började hicka .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer