När Abba återförenades på Berns

1:05 6 Jun 2016

ABBA. #björnobenny #b&b50 #thankyouforthemusic

A photo posted by Per Sundin (@perurban) on

Alltså, jag har en bra nyhet och en dålig nyhet. Den goda nyheten är att Abba återförenades igår kväll på Berns, och den dåliga nyheten är att jag inte var på plats.

För femtio år sedan träffades Björn och Benny för första gången, och för att fira det hade de fest igår på Berns. Mmmmm. Expressen rapporterar:

”Agneta Fältskog och Anni-Frid Lyngstad sjöng för Björn och Benny. Mot slutet stod alla fyra på scen och framförde låten You and I tillsammans, berättar Janne Schaffer.
– Det var lite historia om vad som har hänt, hur allting började med Abba. Sen sjöng de ju hela gänget ihop på slutet. You and I hette låten, säger han”. 

Att det här har HÄNT! Kommer aldrig någonsin att kunna repa mig från det här. Och att JANNE SCHAFFER var där men inte jag????? Har till 100% tappat tro på mänskligheten nu.

”Kristina Lugn var också nöjd med festkvällen:
– Det var helt fantastiskt, konstaterade hon.”

KRISTINA LUGN?!??!?! Vad var det här för ”fest” egentligen? Jag tycker det är själviskt av Abba att välja att återförenas när publiken bestod av Janne Schaffer och… Kristina Lugn. Under all kritik! De kunde väl ha ställt upp i Skavlan som alla andra? Till och med Chris O’Neill har ju gjort det.

Så hamnade vi i poolen på Måns fest, en med kläderna och skorna på! Love @carolaofficiell #måns30

A photo posted by Johan Petre (@johanpetre) on

Annars då? Jo, Måns Zelmerlöw hade 30-årsfest igår och Carola badade med kläderna på i poolen för att få uppmärksamhet. Kämpa!

5 kommentarer | “När Abba återförenades på Berns”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anna skriver:

  Jag har kollat bloggen varannan timme och väntar på att du ska skriva SPALTMETER om #måns30

  Jag förutsätter att du var bjuden. Nästan ingen där vore det de är idag om det inte vore för dig Frans.
  (ABBAs framgång har däremot ej påverkats av dig så är inte såå förvånad att du inte var bjuden. Men jag hade också velat vara med. Detta var helgen av missade ”once-in-a-lifetime:s”.)

 2. A skriver:

  Janne Schaffer spelade på många ABBA-skivor, det var därför!

 3. Sara skriver:

  Varför blir man inte förvånad när man ser Carola i en pool med både kläder och skor på? Det känns väntat på nåt vis. Du måste ju skriva om Måns fest! Vilket spektakel!

 4. Johanna skriver:

  Men vad faAAN ABBA! Jag var ju inte heller där!?!? Skit också! Bäst för dem att de firar 60 år också och att jag lyckats nästla mig in i bekantskapen tills dess…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg