Samir Badrans nya sommarplåga

10:35 2 Jun 2016

Jag har väldigt dåliga nyheter för alla oss med hörsel. Samir Badran och Jockiboi samarbetar just nu för att skriva en sommarplåga! Jockiboi har ju tidigare gjort sig känd genom sina oförglömliga anthems Efterbralla och Snapchat, och Samir behöver ingen presentation. Expressen rapporterar:

”I slutet av juni eller början av juli ska Youtube-profilen Joakim ‘Jockiboi’ Berg släppa en sommarplåga. Men, på grund av sitt stundande bröllop, en utlandsresa och andra projekt kommer han inte att kunna vara med och skriva låten själv. Därför rycker nu Samir Badran ut till Jockibois räddning.”

Puh! Tur att det finns NÅGON i det här landet som tar lite ansvar för en gångs skull! Samir Badran rycker ut och räddar Jockiboi, som ska åka på en charterresa. Det kallar jag solidaritet. Ställer mig dock tveksam till formuleringen ”släppa en sommarplåga”. Den är ju inte ens skriven än? Man vet ju inte om en låt blir en sommarplåga innan det är för sent. Ungefär som ett utbrott av munherpes. Samir fortsätter:

”Nu satsar jag på att Jockes låt ska gå bättre än min och Viktors. Jag vill visa att jag kan göra musik som går hem. Jag satsar all in på det här, om den kommer etta på topplistan blir jag överlycklig. Då kommer jag skriva mer låtar till andra.”

Ska man se det där som ett hot eller ett löfte? Alltså att Samir ska börja skriva fler låtar till andra artister. Kanske till Anna Book? Jockiboi fortsätter:

”Han är en så fin människa. Han har också tagit med sin och Viktors producent till studion för att hjälpa mig med låten. Det kallar jag att sätta andra före sig själva.”

Den allra finaste formen av solidaritet! Den när man vill rädda en vän i nöd och därför hjälper till att skriva en sommarplåga. Jag relaterar verkligen. Personligen tror jag dock bara att Samir ser sin chans att få ännu mer stimpengar genom att stå som upphovsrättsman för fler artister, och därför tar så många uppdrag han kan. Håller Samir på att bygga ett skräpmusikimperium? *ryser*

Inväntar spänt resultatet av det här samarbetet. Samir Badran och Jockiboi kan mycket väl vara 2010-talets svar på Björn och Benny.

3 kommentarer | “Samir Badrans nya sommarplåga”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mija skriver:

    Du gör så jag härdar ut i den stekheta tunnelbanan!???

  2. Linn skriver:

    Nejnejnejnejnej! Perfect storm! 0.0

  3. Ajlin skriver:

    Sorry grabbar! Årets sommarplåga blir Tjejer är bäst med Penny Schulman.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg