Gry Forssells fortkörningsböter

11:53 4 Jun 2016

Släpp det ni håller på med, Gry Forssell har fått en fortkörningsböter! Detta förevigades naturligtvis med att ta en selfie tillsammans med polisen i fråga som utfärdade boten. Har man fått en skitdyr bot så är det väl det minsta man kan begära, alltså att man får något roligt att lägga upp på Instagram och övriga sociala medier. Bra medborgarservice från polisens håll!

Det är ju inte alla som poserar glatt med polisen efter att de blivit fällda för ett brott. Tänker kanske främst på Tone Oppenstam, känd från Ladies på Östermalm, som blev fälld för grov ekonomisk brottslighet för några månader sedan. Det blev inte direkt någon glad selfie med åklagaren efter slutpläderingen. Hon borde inspireras av Gry istället!

Vet dock inte vad poliser håller på med nu för tiden. Inte konstigt att de inte hinner med att utreda brott när de också ska ta selfies med kändisar hela tiden.

Känns för övrigt som att jag är den enda personen under 30 i hela Mellansverige som inte har åkt till Göteborg för att se på Håkan Hellström. Kul!

En kommentar | “Gry Forssells fortkörningsböter”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Pernilla skriver:

    Det heter fortkörningsbot <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer