Svar på frågestund – del 2!

12:36 12 Jul 2016

Jag undrar om dig och hanapee!!!!

Jag får känslan av att ni klumpas ihop pga att ni är två unga, roliga personer, med liiiiiiiite samma typ av approach fast ändå inte alls, och att ni egentligen inte passar ihop som ”skojarpar” alls! Ni tar liksom inte fram det bästa hos varandra!!!! Och det känns i ärlighetens namn superkrystat! Men jag får känslan att ni tycker detsamma och bara ”uthärdar det”.

Känner du likadant?
Tycker du att ni ”skär er”?

Vad tycker du om Hanna Persson?
Är Hanna rolig enligt dig?
SKRATTAR du åt Hanna?

Hahahaha. Det här tyckte jag var roligt! Att det finns någon sorts konspiration att jag och Hanna Persson egentligen inte alls tycker om varandra och att vi umgås med varandra bara för att någon tvingar oss, när det i själva verket ”skär” mellan oss. Ledsen att göra er besvikna, men jag tycker faktiskt att Hanna Persson ÄR rolig. Iallafall ibland… Vi ses inte sådär jätteofta men jag blir genuint glad varje gång det händer! Är dock ledsen över att behöva ta död på denna hysteriska konspiration!

Vad jobbar du med? Dont say ”statlig verksamhet/offentlig förvaltning” eller nåt för det säger mig ingenting! Hur är en vanlig arbetsdag för dig?

Ja vi reder väl ut det här en gång för alla nu! Jag jobbar på Trafikförvaltningen i Stockholms län på färdtjänstsektionen. Sexigt! Har mycket kundkontakt, följer upp kvalitén på tjänsterna och jobbar mycket administrativt. Självklart så blir det också en hel del fika. Dessutom så överväger jag att köpa ett par tofflor…? Följ min förvandling till raffig tant i offentlig sektor!

Personligen så tycker jag det är väldigt skönt att ha ett *vanligt* tryggt jobb istället för att hanka sig fram inom media eller journalistik. Främst för att ca halva Stockholm också försöker göra det, och jag känner mig inte lika hungrig på det som många andra. Vem vet vad som händer i framtiden, men just nu är jag lycklig landstingstant med en tokig blogg som går att sköta på fritiden. Skulle förmodligen inte vilja försörja mig på skrivande. Hade inte velat vara beroende av Anna Books nervsammanbrott för att kunna betala hyran varje månad.

Vilket vitt vin är det mest prisvärda? 

Det absolut mest prisvärda vinet är Il Nostro för 59 kronor. Det är både gott och 14%! Annars så vill jag VERKLIGEN slå ett slag för Les Fumées Blanches för 85 kronor. Det är det BÄSTA vita vinet jag vet! Jag bara väntar på att SvD Perfect Guide ska ringa upp mig och be mig bli deras vinexpert!

En fråga angående resor! Jag förstår att du har rest själv några gånger. Jag har själv testat på det två gånger och älskade det verkligen. Att du skrev ett inlägg om det fick mig verkligen att ta steget och göra det! Så tack! En sak jag undrar bara – träffade du människor när du var ute och reste själv? För det är något jag hade svårt att göra. Jag har absolut ingenting emot att vara själv, att sitta med ett glas cava på någon trevlig bar ensam eller så men jag hade någon förhoppning om att träffa lite kul folk. Men har inte gjort det och tyckte det var så svårt att veta hur man skulle ta kontakt utan att bli creepy. Kanske beror på vart man reser? Jag har rest själv i New York, Amsterdam och Paris och kanske hade att göra med att jag var i såna stora städer? Bodde på vandrarhem och hade nån bild av att jag skulle hänga med massa backpackers… men icke. Har du några tankar på detta? :)

Alltså, när jag reste ensam till Barcelona så ville jag inte träffa andra människor. Jag har ett så socialt jobb och ville för en gångs skull inte prata med folk under några dagar. Som av en slump så sprang jag dock in i en spansk kille på gatan som var på utbytesresa i Gävle på mitt gamla gymnasium när jag gick där, så då umgicks vi en kväll och gick ut och hade jättekul. Det var dock inget jag hade planerat, men en kul bonus. Annars så tycker jag storstäder oftast kan kännas rätt så ogästvänliga när det gäller att lära känna nya människor…?  Tror det är betydligt lättare att träffa nytt folk om man reser runt i typ Asien eller Sydamerika. Jag har aldrig varit någon backpackermänniska (bodde lite lyxigare i Barcelona hehe) så jag kommer aldrig få svar på om det stämmer, men det är min teori iaf!

Varför skriver du aldrig om KISSIE/DESSIE? (Mer än att de inte är 40+, men det är ju inte Odd och Blondie heller så det förklaringen köper jag ej(se detta som ett förslag/önskan/tvång!))

Bra fråga! Om jag ska vara ärlig så har jag aldrig varit speciellt intresserad av någon av dem…? Har aldrig följt deras bloggar och har mest känt ”zzzz” varje gång som de kommit upp på tal? Jag bloggar om det jag tycker är kul, och Kissie och Dessie känns mest som en provokativ relik från 2008.

Vill du gifta dig? Barn?

Alltså, jag är 22… Har fullt upp med att ta hand om mig själv! Och barn tycker jag faktiskt verkar jättejobbigt. Vet aldrig vad jag ska prata om med dem! Kommer vilja njuta i måååååånga år till av ett barnfritt liv innan det ens skulle komma på tal.

När gick du från att fatta att ditt intresse för skvaller om kvinnliga kändisar 40+, inte bara var något som din hjärna automatiskt sög upp utan också något du kunde dela med andra och var himla roliga till att skriva om. När började du öppet erkänna det för dig själv?

För mig kommer det bara naturligt! Jag tycker typ det är konstigt att gå in på Aftonbladets nöjessidor och INTE vilja skriva något??? Så har det väl varit iallafall de senaste två-tre åren. Jag har bloggat i 8 år nu, tidigare så skrev jag mest om typ mina lärare på högstadiet/gymnasiet. Det är också en grupp utsatta 40+-kvinnor! Den bloggen jag hade då finns tack och lov inte kvar längre.

Nämn tre saker du inte kan leva utan.

Chips, mousserande vin och Tom Ford-parfymer. Ja jag vet, jag kommer att dö först när det blir kärvare tider.

TV4 ringer dig och vill ha dig som programledare för vad du vill. Vad väljer du, och vem har du som medprogramledare? 

Alltså, jag var BESATT av Farmen förra året!!! Skulle älska att programleda det! Mest för att provocera deltagarna och elda på befintliga konflikter. I slutet av varje inspelningsdag skulle jag bah ”Sorry hörni, ska åka nu och ta en kebabpizza och ett bubbelbad i CocaCola, hoppas gröten smakar!”. Som medprogramledare hade jag självklart valt Malou von Sivers. Tror vi hade kompletterat varandra bra.

**************************

Det kommer ett till inlägg med svar på era sista frågor också senare i veckan, håll ut och ta ett soligt glas rosé så länge!

7 kommentarer | “Svar på frågestund – del 2!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. ellen skriver:

    Angående att resa själv.. Jag har rest en hel del till olika backpackerställen i Sydostasien och Central och Sydamerika och jag tycker jämt man träffar folk att hänga med på hostell! Se bara till att komma till hostell med gemensamt kök och gemensamma ytor och finns det dessutom en hostellbar så vet man att man träffar folk :)

  2. Isabelle skriver:

    Åh, någon mer som förstår storheten i Les Fumées Blanches, det är verkligen bäst!

  3. Ballen skriver:

    Älskar dina svar!!! Tack!!!!

    Dock får du INTE GLÖMMA att svara på DESSA FRÅGOR som ställdes under inlägget där man skulle ställa frågor !!!! BÄSTA FRÅGORNA!!! OCH KLARAR SNART INTE AV DENNA OLIDLIGA SPÄNNING ORSAKAD AV ATT DU LÅTER SVAREN DRÖJA!!!!

    ***.

    För det första så undrar jag hur lång du är?
    Jag undrar också, har du någon gång haft samlag med en kvinna? (OBS inte att missta för ett erbjudande)
    Min tredje fråga är, vem tycker du är Sveriges ROLIGASTE person?
    Varför skriver du aldrig om KISSIE/DESSIE? (Mer än att de inte är 40+, men det är ju inte Odd och Blondie heller så det förklaringen köper jag ej(se detta som ett förslag/önskan/tvång!))
    (Engla är väl iaf snart 40? Snälla skriv om henne också. Omskojar-vänlig typ. :) )
    Och sist så undrar jag, vilken kvinnlig samt manlig kändis är den du tycker är klart SNYGGAST/VACKRAST?
    Puss hoppas att du svarar på ALLT! (Speciellt snygg-frågorna!!!)

    ***.

    Heja fraaaaans !!!!

    1. Anna skriver:

      Stalk much lately? ;)

    2. Ingela skriver:

      Men alltså, samlag med en kvinna…? Näe, det är väl ändå en alldeles för privat fråga. Vad spelar det för roll? Speciellt om det inte är ett erbjudande, haha!

  4. Sofia skriver:

    Hahaaha lovar att det är Hanna som skrivit den frågan om sig själv pga vill veta om du tycker hon är störig eller inte. Hanna <3 <3 <3

  5. Anna skriver:

    Alltså HOPPLÖST sent på det, men sitter o kör sträckläsning på din blogg nu efter en liten paus. Och DETTA:
    ”Jag har bloggat i 8 år nu, tidigare så skrev jag mest om typ mina lärare på högstadiet/gymnasiet. Det är också en grupp utsatta 40+-kvinnor! Den bloggen jag hade då finns tack och lov inte kvar längre.”
    Herregud vad jag älskade din blogg på den tiden!!!!! Önskar att jag kunde gå tillbaka o läsa om. HELT besatt.
    Tycker iallafall att det är kul att du har massa kul möjligheter att uttrycka dig både här och var nuförtiden, vem hade kunnat tro det när du satt hemma i pojkrummet och bloggade om julbocken i Gävle.
    Stor puss!!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg