Peter Jihde och #skinkgate

10:22 13 Jul 2016

@1paolo2 , så här lagade romarna bolognese….#jihdesdiabetes

A photo posted by Peter Jihde (@jihdesdiabetes) on

Förlåt att jag inte triggerwarnade i rubriken, men nu har det hänt igen… Peter Jihde, eller jihdesdiabetes som han heter på Instagram, har tokat till det! Han lagar spaghetti bolognese! Naken! Tihi! Så galet! Banbrytande, eftersom småländsk skinka vanligtvis inte är en av ingredienserna i en traditionell italiensk bolognese.

Vi måste verkligen prata om varför killar som jobbar på TV4 älskar att vara nakna på sociala medier? Det är faktiskt jättekonstigt. Och kalla mig pryd och konservativ, men jag tycker faktiskt att man ska hålla könsorganen borta från maten när man lagar den. Inte nog med att det snart är rötmånad, det där gör knappast kökshygienen bättre.

För att göra det hela ännu konstigare så slänger Peter Jihde ut en pik till Paolo Roberto. Jag är väldigt oroad över den här utvecklingen. Alltså att halva TV4 startat något sorts nakenkrig på Instagram där den ena ska vara värre än den andra. Vågar inte ens föreställa mig vad Paolo Roberto ska kontra med nu, men vi vet ju alla att han gillar att vara värst. Vad ska bli nästa steg i det här? Hoppas verkligen att det här hinner lugna ner sig innan Steffo Thörnqvist och Bengt Magnusson upptäcker det och vill vara med.

Claes Elfsberg hade aldrig lagat spaghetti bolognese med skinkorna i vädret. Det tycker jag vi alla ska tänka på. Jag vill uppmana samtliga parter till att vara lugna i den här konflikten och inte göra något förhastat. Det sista vi vill är att halva TV4 ska bli avstängda från Instagram för att de har visat sina kön i samband med matlagning. Ta det lugnt på semestern grabbar så ses vi på tv i höst. Jag lovar att vi inte glömmer bort er.

6 kommentarer | “Peter Jihde och #skinkgate”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lu skriver:

    Har inget med inlägget att göra men vill bara säga att Adam Alsing sa i sin podcast för några avsnitt sen att din blogg är han favvo ? Du har säkert hört det redan men sen tänkte jag: TÄNK om Frans inte har hört detta???Då är de min uppgift att informera.

  2. Anna-Lena skriver:

    Om de vill fortsätta att vara nakna vid spisen, nu under rötmånaderna. Så föreslår jag att de vaxar sig både fram och bak.
    Annars får de sätta på sig nättrosor för att hålla håret i styr mellan benen.

  3. Anna skriver:

    Peter Jihde är som den där störiga killen i klassen som hela tiden skulle låta, kasta sudd, gjorde vad som helst för att få uppmärksamhet och som jag alltid tvingades sitta bredvid *suck*

  4. Ingela skriver:

    Jag håller med dig helt och fullt!

  5. Heidi skriver:

    Aj löööv juu, Frans!

  6. Carola skriver:

    Har följt dig en tid och du är underbar! Så bra! Love you❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer