Carolas stora antiklimax

10:38 25 Aug 2016

Carola har verkligen slagit på stora trumman på sistone. På Instagram har hon haft en stor, maffig nedräkning med en bild om dagen där hon räknat ner till en ENORM nyhet som ska släppas, och många har spekulerat om vad det ska handla om. Många upphetsade 50+kvinnor med glödande iPads har suttit och försökt gissa vad det är för något som ska avslöjas, och gissningarna har handlat om allt från en eventuell graviditet (!) till samarbete med RedOne. Det var tyvärr ingetdera.

Nedräkningen har börjat.. 5, 4, 3, 2, 1, ?? dagar kvar!

A photo posted by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

Fem dagar innan konstaterade Carola att nedräkningen börjat! Ett flertal följare trodde att nedräkningen var inför Messias (!) ankomst till jorden!!! Förväntningarna skruvades upp ännu mer när ett rykte om att hon skulle uppträda på Eksjö Stadsfest tog fart, vid sidan om spekulationerna kring Messias eventuella återkomst.

4 DAGAR KVAR! .. ????

A photo posted by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

Spekulationerna fortsätter! Många tror nu att Carola har en nedräkning inför sin femtioårsdag. Synd bara att hon fyller år den 6 september, och inte ens Carola är ju så dålig på att räkna.

Här börjar fansens spekulationer spåra ur på allvar. ”Hmm.. Du ska väl inte flytta till SydAfrika? Spännande! Hoppas du ska gifta dig?kram”. Spänningen stiger! Ska Carola gifta sig, eller blir det en flytt till Sydafrika så att hon äntligen kan få göra dreads på alla föräldralösa barn som finns där?

Nu så spricker hela fanbasen av nyfikenhet. Ska ni bygga hus?” undrar en som kommenterar. Bra gissning!

Förväntningarna är nu SKYHÖGA, och Carola börjar själv inse att det kanske har spårat ur litegrann. Ryktet att Messias kommer komma till jorden har tagit ny fart.

Kära vänner! Vet att jag hållt dig på halster.. Sorry! Men jag lär mig klippa ihop en video samtidigt sen tidigt imorse.. Den kommer strax!! Under tiden ett pressmeddelande från Livenation: DRÖMMEN OM JULEN – CAROLA PÅ NY TURNÉ I VINTER Carola är mer aktuell än någonsin. Under sommaren har hon gjort bejublade konserter i Sverige och Finland, samt hyllats som sommarvärd i P1. Nu befinner sig Carola i studion för att spela in ny musik och vi kan idag meddela att hon beger sig ut på den nya turnén ”Drömmen om julen” i vinter. Biljetterna släpps på fredag den 26 augusti via LiveNation.se. Efter mer än 30 år som artist är Carola närmast en musikalisk institution i Sverige. I och med sitt legendariska genombrott i Melodifestivalen 1983 med ”Främling” etsade hon sig fast i varje svenskt medvetande och några av hennes största hits, ”Främling”, ”Mickey” och ”Fångad av en stormvind” (som gjorde henne till vinnare i Eurovision Song Contest 1991), är en del av den svenska musikhistorien. 2014 glänste Carola i ”Så Mycket Bättre”. Hennes medverkan och låtversioner hyllades enormt och media skrev att den säsongens rekordhöga tittarsiffror var ett resultat av ”Carola-effekten”. Därefter följde en rad utsålda, hyllande och kritikerrosade turnéer. Livenation. Carola befinner sig för närvarande i studion ihop med en av Sveriges mest välrenommerade producenter/arrangörer. Tillsammans spelar de in ett nytt julalbum ihop för piano och liten orkester. Mer information kommer att avslöjas senare i höst. Turnén ”Drömmen om julen” har premiär den 16 november och biljetterna släpps på fredag den 26 augusti kl 9.00 via LiveNation.se. Turnédatum 16.11 Stavanger, Konserthuset 17.11 Haugesund, Vår Frelsers Kirke 18.11 Kristiansand, Kilden 19.11 Oslo, Konserthuset 25.11 Malmö, Malmö Live 26.11 Helsingborg, Helsingborg Arena 1.12 Stockholm, Filadelfiakyrkan 2.12 Örebro, Conventum 3.12 Karlstad, Karlstad CCC 4.12 Norrköping, Louis De Geer 10.12 Halmstad, Halmstad Teater 11.12 Göteborg, Göteborgs konserthus 15.12 Linköping, Linköping Konsert & Kongress 16.12 Kalmar, Kalmarsalen 17.12 Jönköping, Jönköpings Konserthus 18.12 Uppsala, Uppsala Konsert och Kongress

A photo posted by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

09.59 så släpps bomben. Carola är aktuell med…………….. en ny julshow……………….. Zzzzzz…….

Alltså, förlåt men att Carola gör en julshow är väl inget spektakulärt? Det har hon väl gjort varje år sedan 1983? Jag känner mig lurad, besviken och förd bakom ljuset av Carolas nedräkning. Jag trodde verkligen att hon skulle släppa något mer upphetsande än ÄNNU en julshow. Jag vill ha pengarna tillbaka. Skämmes!

5 kommentarer | “Carolas stora antiklimax”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. simone skriver:

  Asså skrattar ihäl mig åt hen som trodde att hon tänkte berätta att hon ska bygga hus!! Ska göra en sån nedräkning på min instagram. Inte att jag ska bygga hus kanske men typ: 5,4,3,2,1 JAG HAR FORTFARANDE INTE RÅD ATT KÖPA LÄGENHET UTAN KOMMER FLYTTA RUNT I ANDRAHANDSLÄGENHETER FÖR ALL ÖVERSKÅDLIG FRAMTID! :D

  1. Sandra skriver:

   Haha bästa kommentaren!

 2. Sandra skriver:

  Hela hon känns ju som att hela universum kretsar kring henne. Som när hon blev sne på Eurovision när hon inte fick sjunga klart.

  Hon var på en konsert för välgörenhet där jag var volontär och gick in och gratislyssnade utan att betala biljett eller ens skänka någonting och frågade mig när Helen Sjöholm skulle gå på och hade tydligen inget tålamod mer än 10 min för hon gick innan Helen ens gick på scen.

 3. Karin skriver:

  Vem bryr sig ????

  Carola i ett nötskal.

 4. Tuonela skriver:

  Hahaha! tack för ett gott skratt Frans :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp