En middag med Edward Blom

11:04 26 Aug 2016

Igår var jag med om något fantastiskt! Edward Blom bjöd mig och 11 personer till på en sydtysk brakmiddag i en lägenhet på Karlaplan. Det serverades självklart spätzle och hargryta, två favoriter som funkar till det mesta. För er som undrar hur hare smakar så kan jag upplysa er om att det påminner om kanin. Om ni inte heller har ätit kanin så kan man säga att det ”typ smakar som kyckling”, dvs precis som allt annat man inte kan beskriva. Till det så drack vi x antal Weihenstephan, alltså tysk veteöl.

Hur gärna jag än vill påstå att Edward bjöd in mig personligen så var det faktiskt en genrepsmiddag arrangerad av en PR-byrå inför hans Poppen-Sie-Up-middag den 1 september, som man kan boka plats på om man använder AirDine. Det är alltså fritt fram för vem som helst att få äta obegränsat med spätzle tillsammans med Edward nästa vecka.

Dricker öl och äter hare med Edward Blom. Imorgon ska jag sjukanmäla mig.

A photo posted by Tramsfrans (@tramsfrans) on

Här är vi! Edward Blom är verkligen en av de soligaste personerna jag vet. Om jag ska ranka min upplevelse så skulle jag säga att det var på samma nivå som att dricka sangria hemma hos Anna Book. Något av det roligaste jag gjort! Skulle kunna sitta och lyssna på Edward i flera timmar när han berättar om olika druvor och hur tokigt det var i Bayern på 80-talet.

Idag mår jag dock som jag förtjänar. Blev nog lite för mycket hare och Weihenstephan igår kväll, och sen gick vi dessutom vidare. Man kan ju inte säga nej när Edward Blom insisterar!? Försök att neka till att ta en till öl då. Omöjligt!

5 kommentarer | “En middag med Edward Blom”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anna-Lena skriver:

  Oh, vad mysigt du hade det med Edward!

 2. Sandra skriver:

  Förstår dig! Edward Blom verkar ju vara den trevligaste och skönaste ever!

 3. Julia skriver:

  Du och Edward borde starta en podd, det hade varit fantastiskt

  1. Anna-Lena skriver:

   Vilken lysande idé du ger Julia.
   Det vore fantastiskt med en podd med Edward och Frans men även Gunilla (Edwards fru och inte Gunilla Person).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG