När Carl Philip vann sin egen tävling

11:25 12 Aug 2016

Det här känns väldigt Nordkorea och Kim Jong Un.

A photo posted by Tramsfrans (@tramsfrans) on

Svensk Damtidning har tidigare i veckan rapporterat om prins Carl-Philips succé på racingbanan! Som av en slump så vann han sin egen racingtävling ”Prins Carl Philips Racingpokal” under Lidköping Open. Sveriges bästa racerförare!

Alltså förlåt men det här känns faktiskt lite nordkoreanskt. Alltså att vinna en pokal i en tävling som man själv har arrangerat och som dessutom bär ens eget namn. Lite sådär härligt Kim Jong Un-uppfriskande! Svensk Dam rapporterar från festligheterna:

”Det var i Lidköping som prinsens egen kartingtävling Prins Carl Philips Racingpokal gick av stapeln under Lidköping Open. Prinsen deltog i tävlingsklassen DD2 och kammade alltså hem den finaste pokalen själv.
– Det var kul. Jätteroligt att köra med gubbgänget eller rövarheatet eller kändisracet, sade prinsen och log.

Det var nämligen inte helt solklart vad racet egentligen har för namn. Men klart är i alla fall att prins Carl Philip vann, före Roar Lindland och Mats ”Snickar-Matte” Karlsson, alla tre kompetenta och aktiva tävlingsförare.”

Storslam! Prins Carl-Philip vinner över både Roar Lidland och Snickar-Matte, två kompetenta och aktiva tävlingsförare! De hade naturligtvis inget att sätta mot prins Carl Philips utmärkta färdigheter, och var helt chanslösa mot prinsen.

Det här förstärker bara min teori att Carl-Philip egentligen fortfarande är ett barn! Ett typiskt tecken på att man är barn är ju att vuxna människor medvetet låter en vinna när man t.ex. spelar spel så att man inte ska bli arg eller få dåligt självförtroende. Det måste vara så!

2 kommentarer | “När Carl Philip vann sin egen tävling”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Amanda skriver:

    Åh! ”Denne lille fuske-preinsen” gör det igen! (Måste sägas med Chris-parodins röst: http://www.expressen.se/tv/noje/partaj-driver-med-chris-oneill/ )

    1. Anna skriver:

      ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg