När Charlotte Perrelli tog privatplanet till fotbollscup

11:30 14 Aug 2016

Skärmavbild 2016-08-10 kl. 21.10.19

Alla som har barn vet att det kan vara ett helvete med skjutsande hit och dit. Barnen blir inbjudna till fotbollscuper i landskap man inte ens visste om existerade, och en bortamatch kan aldrig börja för tidigt på morgonen! Om man vill vila och ta det lugnt så får man göra det på jobbet i veckorna, eftersom helgerna är vigda till att resa kors och tvärs över landet med hockeytrunkar och benskydd.

Inte ens kändisar slipper undan från tortyren. Pernilla Wahlgren måste också baka torra bullar och sälja i snålblåsten under kalla förmiddagar i november på Lidingö IP. Det bara är så! På det sättet så är faktiskt idrott väldigt inkluderande och rättvist. Visserligen så kostar skyddsutrustningen för en elvaårig hockeyspelare typ en halv månadslön, men ändå! En annan person som också måste åka kors och tvärs över hela landet på olika sportcuper är Charlotte Perrelli. Som tur är så har hon en lösning på hur man kan göra det glammigare, och det är att ta privatplanet!

Ja, ni läste rätt. Den här sommaren har Charlotte Perrelli börjat åka privatplan. Om man först har ett lukrativt gig i Östervåla och därefter snabbt måste iväg till fotbollscup i Helsingborg så finns det inget annat val. Tidigare så har bruket av privatplan först och främst varit reserverat för kungafamiljen och regeringen, men nu har alltså även Charlotte Perrelli insett fördelarna! Att flyga reguljärt är ju självklart inget alternativ, och kom för Guds skull inte och prata om att ta tåget.

Inget konstigt alls! Charlotte Perrelli är verkligen som vilken fotbollsmorsa som helst. Ni vet hur det är, man kämpar för att få allt att gå ihop med livspusslet, och ibland finns det helt enkelt inget annat alternativ än att chartra ett privatplan för 30.000 kronor så att ungen ska få åka ner till Helsingborg och spela fotboll i två timmar. Självklart ska han få göra det!

När Solsidan började sändas på tv för några år sedan så var det många som gjorde sig lustiga över Fredde och Mickan och deras dyra vanor. Repliker som ”Har du köpt en grill för artontusen?” blev folkkära citat, men i Charlotte Perrellis fall så överträffar dock verkligheten dikten. Inte ens Fredde och Mickan hade kommit på idén att chartra ett privatplan för att åka på fotbollscup i Helsingborg.

Det pratas ofta om föräldrar som gör allt för att stötta sina barn när de sportar, kosta vad det kosta vill, men jag tror faktiskt att Charlotte Perrelli tar priset. Man undrar ju vad hennes barn tycker? Typ ”känn ingen press men mamma och pappa har chartrat ett privatplan för 30.000 så att du ska få vara med och spela!”.

Visst är det fint att Charlotte ställer upp så mycket för sina barn, men det finns faktiskt gränser. Man vet det gått för långt när man tar privatplanet till en fotbollscup för 11-åringar i Helsingborg, som jag brukar säga.

Denna krönika har även publicerats i Arbetarbladet 14 augusti. 

8 kommentarer | “När Charlotte Perrelli tog privatplanet till fotbollscup”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Erika skriver:

    Jag vet inte vad som är värst, Perrellis leverne eller alla som tycker att hon är en riktig supermorsa.

    1. Katta skriver:

      Så fruktansvärt pinsamt

  2. Katarina skriver:

    Frans! Läser igenom din blogg nu på sommarens tristaste jobb och hittade inlägget om Ranelids författarskola från december.

    MIN PAPPA VAR PÅ KURSEN SOM RANELID HADE I SIN LÄGENHET I STOCKHOLM! Det var dock bara pappa och en annan man som hade signat upp sig (trots att det fanns tio platser som de gjorde reklam för i radio etc.) och det hela var visst grymt skrevt då den andre mannen inte verkade 1. veta vem Ranelid var, 2. vilja vara där.

    Tänkte det skulle vara kul för dig med en ”hur gick det sen” med författarskolan!

    1. Anna skriver:

      Hahaha! Vad tyckte din pappa om kursen?

      1. Frans skriver:

        Vill också veta!!!

  3. Mija skriver:

    Charlotte har storhetsvansinne. Tyckte hon var jordnära förr- mu ärnhon uppe bland molnen och seglar. Löständer, löshår, flygplan och tuggummin, nä nu räcker det!

  4. Therese skriver:

    Haha så sjukt. Älskar kommentarerna om att hon är en sån förebild och bra mamma. Jo för det handlar ju bara om ren vilja, och att vi andra inte kastar oss i ett privat-plan om det kört ihop sig nån helg och ungen ska spela match måste ju bara bero på att vi är kassa föräldrar som inte älskar våra barn tillräckligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG