Recept på fiskpinneburgare

12:19 28 Aug 2016

Förlåt, men nu kan jag inte hålla mig längre. Jag måste få dela med mig av ett middagstips från Anna Book!

Skärmavbild 2016-08-28 kl. 12.04.03

Fiskpinneburgare! Jag har äntligen funnit min överman i vem som kan vara mest påhittig med halvfabrikat! Det roligaste med bilden är dock alla de som kommenterar och undrar över ”receptet” till denna ”maträtt” och att någon godhjärtad person pedagogiskt försökt förklara hur man ”steker fiskpinnar tills de blir gyllene” och informerar om att man inte behöver tillaga hamburgerbröd, utan kan servera dem precis som de är! ”Salladen behöver du bara dra av” dessutom.

Jag vet inte vad som är ironiskt och inte nuförtiden, men det är iallafall väldigt roligt att skriva ut recept och avancerade instruktioner när man egentligen ser allt som krävs på bilden.

I egenskap av halvfabrikatsälskare så blir jag dock väldigt stressad när jag ser fiskpinnarna ligga upplagda på ett fat utan lock sådär. Alla vet ju att fiskpinnarna tappar spänst och blir väldigt slappa om man inte stänger in dem snabbt efter tillagningen. KRISPET försvinner!!!

Avslutar det här inlägget med ett tips från en annan av Anna Books instagramföljare.

”Lägg en fiskpinne i korvbröd för de minsta.. ??”

Mums! 

12 kommentarer | “Recept på fiskpinneburgare”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ida skriver:

  Vilken dressing ska man ha?

 2. Mija skriver:

  Haha, ???

 3. Ellis skriver:

  För att vara extra effektiv, rosta fiskpinnarna i brödrosten.

  Hepp

 4. Karin skriver:

  Vilken söndagsmiddag!
  Tack Frans för tipset!!

  Karin ????

 5. hanna skriver:

  ”recept tack!!” Folk har ju tappat det…

 6. Ellen skriver:

  Vaddå tappar krisp utan lock? Nu har du tappat mig Frans. Jag steker visserligen inte fiskpinnar så ofta men… Borde inte kondensen som samlas när varma pinnar är instängda tillsammans bidra till en så pass fuktig miljö att all möjlig krisp förintas totalt?
  Utan lock, inte byggda i nivå, och så varmt och torrt, typ restvärme i en ugn. Det hade jag tippat var det bästa.

 7. vågar jag inte säga med tanke på receptet skriver:

  Inlagd sardin i tomatsås i korvbröd och sedan gratängost ovanpå. 30 sekunder i mikro.

 8. Isabelle skriver:

  ”Recept tack”…haha, det är ju faktiskt jätteroligt.

 9. Cilla skriver:

  Människors kommentarer på bloggar får mig ibland att överväga diktatur… Recept?!?!

 10. Ell skriver:

  Blir på riktigt lite ledsen över att vara vegan när jag ser sånt här. Hataaaar matlagning detta hade varit perfekt för mig ju.

 11. Richard skriver:

  Lallerstedt har många goda såser som passar till detta. Kan till exempel rekommendera rosébean som är sommarens smak fast med klassisk ”Lalle”-bas. Farbrorn gör mig aldrig besviken.

  Läs dock noga på innehållsförteckningen! Kan innehålla spår av däggdjur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp