Joe & the Juice och miljöförvaltningen

12:18 4 Sep 2016

Joe & the Juice har fått besök av inspektörerna från Miljöförvaltningen! Det mesta gick tyvärr bra. Allt var rent och snyggt i juicebaren, och det kanske inte är så konstigt med tanke på att deras anställda gillar juice lika mycket som Agneta Sjödin gillar inspirerande väggord.

Miljöförvaltningen hittade dock ett problem! Stockholm Direkt rapporterar:

”Namnen på drinkarna ”Go Away Doc” (äpple, morot och ingefära) och ”Immunity” (grapefrukt, passionsfrukt och äpple) är enligt miljöförvaltningen ett medicinskt påstående. Och det är inte lagligt att skriva att fruktjuicer kan ”förebygga, behandla eller bota mänskliga sjukdomar”.

Det här kom som en nyhet för mig! Alltså att juice från Joe & the Juice INTE kan bota och förebygga dödliga sjukdomar. Jag trodde det var därför som en genomsnittlig juice från Joe and the Juice kostar dubbelt så mycket som två öl på en sämre pub.

Nu måste Joe & the Juice ändra på sina juicenamn. Konsumenterna blir vilseledda! De går dit och tror att de ska bli immuna för samtliga sjukdomar och åkommor när de dricker ”Immunity”! Man ser ju knappt skillnad på Joe & the Juice och Apoteket Hjärtat nu för tiden. Jag vet många som gått fel!

När de ändå håller på så borde lägga in en varningstext på alla deras juicer att överdriven konsumtion även kan resultera i inköp av longboards, överdrivet brölande och maniskt ryggdunkande och överanvändande av ordet ”tjena”. Det är där den verkliga hälsofaran ligger om ni frågar mig.

Joe & the Juice kan iallafall trösta sig med att det inte gick lika dåligt för dem som det gjorde för Lill-Babs snuskiga caffär senast livsmedelsinspektören var där och kollade. Det är ju alltid något.

7 kommentarer | “Joe & the Juice och miljöförvaltningen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. C skriver:

    Åh vad jag längtar till ditt blogginlägg om Kristallen och Linda Lindorff?

    1. L skriver:

      Jag med!

      Men..har hon alltid varit såhär? Ska erkänna att hon börjar göra mig lite obekväm, som att det finns någon psykologisk diagnos i bakgrunden? Eller så är hon bara quirky kanske…vad vet jag.

  2. Johanna skriver:

    Såg precis artiklarna om Lindorff och gick raskt in här för att se vad du hade att säga om saken. Måste erkänna att jag är lite besviken på bristen av live-bloggning från kristallen! ?

  3. inväntar också med spänning uppdateringar om kristallen :)

  4. Magnus skriver:

    Haha. Skönt att se att det är fler än jag.

    Jag kan lugna er. Jag har mailat Frans och förvissat mig om att Kristallen den fina är på dagens agenda.

  5. Anna skriver:

    Ha ha, rolig krönika! Du är fantastisk!
    (Och jag har också sett fram emot Lindauppdateringen ?)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer