Årets på Spåret-deltagare

7:39 30 Sep 2016

Häromdagen presenterade SVT årets deltagare i På Spåret. Jag och mitt observanta tantöga har noterat att både Anne-Lie Rydé OCH Malou von Sivers ska vara med och tävla! Det här kan inte betyda något annat än att det här kommer bli den raffigaste säsongen någonsin, och då har ändå Elisabet Höglund varit med ett flertal gånger.

Personligen så hade jag önskat att Malou von Sivers och Anne-Lie Rydé hade tagit över programledarskapet också! Tänk er vad bra det hade varit! Malou von Sivers som en riktigt LÅNGSAM programledare man måste DRA ur information om ledtrådar, och så Anne-Lie Rydé bredvid som skulle kunna sitta med ett glas vin och säga något smart då och då. Man hade visserligen behövt tredubbla sändningstiden från en timme till MINST tre, men det hade ju bara varit bra eftersom ingen ändå bryr sig om Skavlan längre.

Jag var tyvärr inte på plats på presskonferensen, men det var Expressen och de har rapporterat:

Bland de nya paren finns Malou von Sivers och Sigge Eklund, som dock inte närvarade på pressträffen.

– Malou var här och slängde i sig en bit lunch men sen var hon tvungen att dra, säger Fredrik Lindström.

Typiskt Malou. Komma och äta lite gratismat och sen gå. Det kanske funkar på TV4 men det här är faktiskt SVT. Skärpning.

Allt är dock inte positivt. Elisabet Höglund får inte vara med i år!

Elisabet Höglund kände redan på förhand till att hon och Jesper Rönndahl inte skulle få vara med.

– Det har jag känt till sedan förra hösten. Jag hade väl hoppats att de skulle hitta någon lucka, att de inte skulle få tag i några deltagare så att vi behövdes. Men jag har gråtit färdigt över detta, säger hon och tillägger:

– Nej jag har inte gråtit alls.

Åh, Elisabeth! Ett lite torrt skämt om att hon ”gråtit färdigt” och sen en halvhjärtad dementi där hon bah ”nä jag bara skojar, jag har inte gråtit alls”. Det tror jag inte på!

– Vi kanske får en förfrågan om några år igen så jag får väl överleva detta. Jag har två jordglober i fönstret som jag tittar på varje dag.

Alltså, kämpa på! Elisabet Höglund sitter hemma med inte bara en, utan TVÅ jordglober i fönstret som hon tittar på varje dag och drömmer om att en På Spåret-deltagare ska bli mystisk sjuk så att hon blir blixtinkallad! Det är verkligheten för många av Sveriges pensionärer idag.

4 kommentarer | “Årets på Spåret-deltagare”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sandra skriver:

  Malou har precis kommit hem från en resa på Madagaskar för en dokumentär, så kanske därför hon inte orkade vara med så länge!

  Vet jag från en säker källa ;)

 2. Tania skriver:

  Den stora frågan angående Rydenskan är , kommer hon att ha samma frisyr som hon haft de senaste 25 åren ?

 3. Josephine skriver:

  Ingen Jesper???
  Jag rasar!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp