Från 0 till 100 på fyra meningar på Instagram

5:36 29 Sep 2016

Som ni kanske märkt så har jag börjat bevaka Anna Book igen! Vi får väl se hur länge det håller den här gången. Det kan ju brusa upp en ny konflikt på kortare tid än vad det tar för Edward Blom att smälta en prästost i mikron.

Här bjuder jag på en kort skola i hur man går från 0 till 100 på Instagram på endast fyra meningar! Som ni kanske vet så ska Anna Book vara med i Stjärnhoppet på SVT i höst. Därför så tränar hon mycket hästhoppning just nu, och igår la hon upp en bild och tackade sin tränare för att hon ringer och smsar ”heeeeela tiden” och tjatar om hästhoppning.

I inlägget så taggade Anna hästen ”Bingo Official” varpå någon lite skämtsamt kommenterar och påpekar faktumet att Bingo Official troligtvis inte har ett eget instagramkonto på riktigt. ”Höhöhöhö” kanske man hade kunnat tänka och gått vidare med livet, men inte Anna!!!

TRODDE DU PÅ ALLVAR ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA DUM I HUVUDET? ATT HÄSTARNA SKA KOMMA OCH GE MIG ETT TACK TILLBAKA? HAR HÄSTARNA INSTAGRAM? 

Man måste ändå beundra Anna för att hon orkar ta de här striderna. Alltså, när folk kommenterar något lite halvdrygt på min Instagram så brukar jag bara ignorera det. Orkar liksom inte skriva ”TROR DU JAG ÄR HELT JÄVLA DUM I HUVUDET?” till främlingar bara sådär.

Anna Book gör det dock utan att blinka. Jag tycker faktiskt hon förtjänar pluspoäng för det. Jag brukar oftast välja mina strider, men varför välja när man kan ta allihopa!!! Ta ingen JÄVLA skit! Klart att hästarna inte fattar Instagram! De använder ju hovar istället för hashtags.

4 kommentarer | “Från 0 till 100 på fyra meningar på Instagram”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Chefen skriver:

  ??

 2. Mija skriver:

  Det måtte brinna i Bookens huvud…??

 3. Filippa skriver:

  Självdistansen den lyser med sin frånvaro. För att uttrycka sig milt.

 4. Tilda skriver:

  Det roliga är att sitter en och slöläser lite på Narcissistisk personlighetsstörning så känns det som att en förstår Anna Books beteende så mycket bättre. Det är obehagligt spot on men lite läskigt också. *googlar på hur det är att leva med föräldrar med NP och oroar mig lite för Vanessa*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG