Britt Eklands döda hund

9:06 26 Sep 2016

Idag så nåddes jag av det fruktansvärda beskedet att Britt Eklands hund ”Tequila”, känd från Svenska Hollywoodfruar, har dött. Aftonbladet har översatt Britts statusuppdatering på Facebook:

Min samarbetspartner och den enda som kunde hålla mig på banan lämnade mig klockan 12 idag på grund av leptospira, en förödande och smygande sjukdom orsakad av urin från vilda djur

Åh alltså Tequila:( Inte nog med att han är död, att det dessutom var på grund av ett främmande vilddjurs KISS gör ju inte saken lättare att hantera. Hunden har stått öga mot öga mot Gunilla Persson, men ett främmande djurs piss blev för mycket. Livet är verkligen inte rättvist.

Det krävs bara rått- ekorr- och tvättbjörnsurin och njurarna stänger ner och trots fyra dagars dialys för 145 000 kronor dog han snabbt. Det var ingen lång sjukdomsperiod, bara fyra dagar. Snälla vaccinera era hundar mot den här sjukdomen och till er vänner som hade privilegiet och nöjet att jobba med honom: snälla, skåla i ett glas champagne för honom i dag

Inte ens en 145.000-kronorsdialys kunde rädda Tequila. Allt som krävs är lite kiss från en tvättbjörn. Jag ska ta ett glas champagne för Tequila ikväll här i Madrid. Eller en shot tequila. Eventuellt både och. Vi får se.

Vila i frid Tequila. Du var den vettigaste i Svenska Hollywoodfruar.

2 kommentarer | “Britt Eklands döda hund”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emt skriver:

    ”Åh alltså Tequila:( Inte nog med att han är död, att det dessutom var på grund av ett främmande vilddjurs KISS gör ju inte saken lättare att hantera. Hunden har stått öga mot öga mot Gunilla Persson, men ett främmande djurs piss blev för mycket. Livet är verkligen inte rättvist.”

    Det här stycket är briljant. Du är ett geni Frans.

  2. Anna skriver:

    ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg