Pressträffen för Bonde söker fru

10:05 27 Sep 2016

Igår var det en stor dag för teve i världen. Jag pratar inte om den första tv-debatten mellan Hillary Clinton och Donald Trump, utan om pressträffen för Bonde söker fru som har premiär imorgon! Om amerikanska valet går på steroider tack vare Trump så vet jag inte vad jag ska säga om Bonde söker fru och Linda Lindorff. DÄR kan vi prata om att elda upp folkmassor med överdrivna påståenden! Expressen rapporterar:

Men enligt TV4-profilen var det nära att det inte blev någon elfte säsong av det populära programmet.

– Jag trodde ett tag att vi inte hade en säsong. Jag tänkte ”Det här går käpprätt åt fanders, det här får inte hända”, säger Linda Lindorff.

Vad är det som har hänt? Kan det möjligtvis gå ÄNNU SÄMRE än förra året då en bonde tröttnade på ALLA tjejer och skickade hem dem samtidigt så att TV4 fick panikcasta ett nytt gäng tjejer som inte hade något emot att åka ut på landet med några timmars varsel och bo med en främling? Kan det bli mer kaos än det?

Det ställde till det, det blev väldigt rörigt. Under mina tio år som programledare har jag aldrig varit med om det tidigare. Jag blev så chockad att jag höll på att svimma. Men saker gick till slut att reda ut. Det blir lite kris och kaos. Det har varit många krismöten angående detta.

Linda Lindorff SVIMMADE nästan för att det var så dramatiskt! Organen i Linda Lindorffs kropp höll på att lägga av helt och hållet för att det var så spännande. Samtliga ambulanshelikoptrar i hela Sverige stod redo att lyfta.

Ingen hade någonsin kunnat förutsäga det som skedde.

Men TV4-profilen vill inte gå in närmre på exakt vad som hände.

Alltså, man undrar ju vad det var som skedde om det nu var så himla oförutsägbart. Jag vet inte vad som kan tänkas vara så oförutsägbart att INGEN kunde förutsäga det! Typ att någon av bönderna avslöjar att de skjöt Palme under en gruppdejt eller nåt. Jag vet inte.

Enligt Linda Lindorff är det den mest dramatiska ”Bonde söker fru”-säsongen någonsin.

– Ett tag tänkte jag att ”jag orkar inte mer, nu får de ge sig”. Jag har aldrig kämpat så mycket som i år. Det har aldrig varit mer dramatiskt. Det är så många vändningar fram och tillbaka. Jag sliter mitt hår, ligger vaken på nätterna. Jag har på riktigt legat sömnlös. Tänkt att det är för mycket känslor och dramatik.

Jag förstår inte hur Linda Lindorff orkar sköta ett jobb över huvud taget. Man blir ju emotionellt dränerad bara av att LÄSA hur hon upplever saker. Kan inte ens tänka mig hur det är att vara Linda Lindorff på riktigt, med allt vad det innebär av fysiska reaktioner på andra personers känslomässiga problem. Hur mår egentligen BÖNDERNA om inte ens programledaren klarar av att sova på nätterna för att det är ”för mycket känslor” i omlopp!

 

11 kommentarer | “Pressträffen för Bonde söker fru”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ellen skriver:

  Haha, ja en sån gruppdejt vore onekligen oförutsägbar:)

  hela bonde söker fru-grejen kommer nog glömmas bort när Leif GW Persson och poliskåren och resten av gänget, störtar in och tar över programmet. Kan faktiskt förstå Linda lite bättre nu efter denna teori, kan inte vara lätt att sova på nätterna med en mördarbonde att handskas med…

 2. Louise skriver:

  Frans, din humor och sarkasm – jag älskar den. Jag tror inte du skrivit en rad jag inte håller med om och önskar att jag hade skrivit själv. Puss på dig.

 3. Anna skriver:

  Hej frans! Om du inte är i Spanien, går inte du på såna här pressträffar? NG måste ju få inbjudningar? Det kan inte finnas någon lämpligare!

  Har sett en trailer för Pernilla Wahlgrens program, och jag har inte ens Kanal 5 men började direkt längta till att du ska skriva om programmet!

 4. Erika skriver:

  Kan inte tänka på annat än hur fantastiskt underbart och underhållande det måste vara att umgås med dig!

 5. Anna.H skriver:

  Alltså åh, här sitter jag med tentapanik och ville bara koppla av och koppla ner och läsa något som får mig att skratta. ÄLSKAR dina texter, dom är så Fruktansvärt underbara. ”Hur mår egentligen BÖNDERNA om inte ens programledaren klarar av att sova på nätterna för att det är ”för mycket känslor” i omlopp!” Hahaha, väcker grannarna med mitt gapskratt.

 6. Karro skriver:

  Hahahahahaaaa alltsååå roligaste jag har läst!!! ???

 7. Amanda skriver:

  Värt att notera efter första avsnittet: en kvinna som sökt och kommer på speeddejt till bonden som är Hanna från förra årets pappa sökte till en annan bonde 2013, kom med till gården och var väldigt störig….

  1. hanna skriver:

   ELLER HUR jag tänkte också på det!! Vad är det för människa som ba ”ne okej jag åkte ur förra gången men söker igen” Typ som om hon vore Paow i ph eller nåt

   1. Amanda skriver:

    Haha ja!!!! Även att hon varit med i Det okända också! En stjärna på tv-himlen!

    1. Anna skriver:

     Var det hon med kort rött hår och glasögon?

 8. Sara skriver:

  Tycker att Linda är väldigt lik Gunilla Persson på denna bild.. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg