Aftonbladet!!!

8:17 25 Okt 2016

Nu jävlar hörni. Jag har något spännande att berätta! Eller det är iallafall mer intressant än Peter Jihdes blodsockervärde.

ska%cc%88rmavbild-2016-10-24-kl-19-55-05

Jag kommer att flytta min blogg till Aftonbladet nästa vecka. Det känns faktiskt som ett logiskt steg att ta. Det enda jag gör är ju att blogga om sånt jag har läst på Aftonbladet, så jag kan lika gärna flytta dit helt och hållet.

Jag hoppas verkligen att ni kommer vilja följa med. Jag kommer vara samma gamla Frans men på ny plats, så ni blir tyvärr inte av med mig och min bristfälliga styckeindelning. Kommer skriva om exakt samma saker ur exakt samma perspektiv som nu, så ni behöver inte oroa er för att jag ska skaffa ny tuff stil och bara hänga med de coola backstage. Jag lovar!

Jag är precis som Linda Bengtzing. Precis när man tror att hon gett upp för framtid så gör hon comeback i Mello med en ny låt på svenska. Man blir aldrig av med oss! Det är vi och hon rödhåriga tanten i Bonde söker fru som är med för andra gången. Vi klamrar oss fast i rampljuset så gott som vi kan!

Blir SÅ blödig av tanken att lämna Nöjesguiden! Jag gråter fan mer än Helena Bergström under en filminspelning. Jag har varit här sen jag var 16! Känns verkligen PRECIS som igår som jag mejlade till info@nojesguiden.se och sa att de borde låta mig blogga hos dem. Orkade inte ens leta upp vem som var chefredaktör! Vem fan mejlar till en INFOMEJL?!?! Aja de lät mig börja av någon outgrundlig anledning trots att jag bodde i Gävle och inte kände en käft, och sen så gick det sex år och nu sitter jag här med vildvuxna ögonbryn och en artikel i Resumé och undrar vad som hände egentligen.

Mer info kommer inom kort! Flytten är som sagt inte förrän nästa vecka, så jag är kvar här en stund till. Hoppas att ni är lika glada som jag. Det känns som att jag precis fått en ros i en parceremoni i Bachelor. Här kan ni läsa en intervju med mig på Aftonbladet.

24 kommentarer | “Aftonbladet!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym lite grann skriver:

  Grattis! Men betyder det att man bara kan kommentera genom Facebook?

  1. Karro skriver:

   Ja det undrar jag också!! Please svara oss

   1. Frans skriver:

    Man kommer kunna kommentera utan Facebook ja!

 2. Hedwig skriver:

  Grattis Frans! Har ju troget följt dig de senaste åren på ng så mig blir du inte av med bara för att du flyttar.

 3. Lena skriver:

  Häftigt! Kul! GRATTIS!! Jag lämnar dig aldrig – du är ju min favorit ju. Bloggarnas bloggare nummer 1.

 4. Lisa skriver:

  Asså Frans du är verkligen livets bloggare, tackar!!!!!!

 5. Emma skriver:

  Självklart hänger vi med! Detta är du väl värd :D

 6. Ellen skriver:

  GRattis, vad kul :)

 7. Hanna skriver:

  Ditt största fan hänger med! (Jag alltså, det är jag som är ditt största fan)

 8. Julia skriver:

  För det första, GRATTIS

  För det andra, ”är vi och hon rödhåriga tanten i Bonde söker fru som är med för andra gången”. Kan du inte skriva om att Farmen-Lina är med i Bonde söker fru? Hade varit kul att läsa dina tankar om det

 9. Jag är glad om du är glad för din blogg gör mig glad! <3

 10. Martina skriver:

  Hej! Roligt!

  Är du och väder-Nils bröder? Ni är så lika till utseendet!

 11. kers skriver:

  Jaaaaaaa! Stort grattis!

 12. Hanna skriver:

  Grattis bästa Frans! Inte nog med att den rödhåriga kvinnan är med i ”Bonde söker fru” för andra gången. Jag såg henne även i en repris av ”Det okända” förra veckan (jag är föräldraledig och kollar alldeles för mycket på tv). Annorlunda väg till fame.

 13. Anna skriver:

  Grattis! Du förtjänar helt klart att få större läskrets!
  Du är bäst!
  (Sen är jag lite orolig över att du kommer tvingas lägga band på dig i dina texter men hoppas ju att du kommer att fortsätta vara lika vass)!

 14. Ingela skriver:

  Stort grattis!

 15. Linda skriver:

  <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

 16. Paulina skriver:

  Men vad kul!! Grattis!! Har läst din blogg i flera år och den blir bara bättre!
  Du verkar ju vara så jäkla härlig, du har aldrig tänkt att ha en bloggträff där man kan dricka några glas och bara snacka? Tror många hade tyckt det varit kul!

  1. Helin skriver:

   Instämmer med allt som Paulina har skrivit!!! Snälla ha en bloggträff!!

   1. Per skriver:

    Ja! Jag vill dricka cava och prata svenska medelålderskändisar!

    Kan köpa in en hel pava om det behövs, frans!

 17. Amanda skriver:

  Men GRATTIS!
  Vad blir nästa steg? En temakryssning på finlandsfärja?!

 18. Eva skriver:

  Grattis som sagt, men till Aftonbladet? Det gillar jag inte, blir tyvärr en följare mindre…gillar dig, din humor och har följt dig länge, men nu är det tyvärr slut. Lycka till, du är en fin kille,

 19. A.N skriver:

  Stort Grattis!!! Du skriver så jäkla kul, fortsätt så..och Grattis till Aftonbladet får man väl säga också ;)

 20. Fan skriver:

  Hm, kände Aftonbladet att de behövde nåt att kontra Daniel Redgerts blogg med tro..? ;)

  Nä grattis, kommer fortsätta läsa såklart :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG