Game of Thrones på Gotland

9:08 26 Okt 2016

Skaparna bakom Game of Thrones hotar med att spela in delar av nästa säsong på Gotland! Min första spontana tanke är att det här var det sista som Gotland behöver. Inte nog med att de tvingas vara värd för Så Mycket Bättre och städa upp efter Tommy Nilsson, nu ska de dessutom eventuellt behöva inkvartera ÄNNU fler lajvare än vad de redan gör under medeltidsveckan. Finns det någon gräns för hur mycket lidande ett öfolk i Östersjön ska behöva gå igenom?

Eftersom svenska mediemänniskor har älskat Gotland ända sedan 1100-talet så har jag tre idéer på hur man skulle kunna kombinera existerande gotländska format med Game of Thrones. Jag tror att det skulle bli en win win för båda parterna!

1. Så Mycket Bättre möter Game of Thrones. Artisten som gör den sämsta låttolkningen blir kallblodigt mördad av de andra och får sitt huvud fastspetsat på en trubbig pinne.

2. Fredagspodden med Hannah och Amanda möter Game of Thrones. Hannah och Amanda älskar att vara på Gotland och spela in poddar och äta bröd från Rute stenugnsbageri. Vore det inte roligare om Game of Thrones-gänget gästade dem för ett spännande samtal om hur man skapar fredagspepp genom att köpa snittblommor trots att ens vilda drake har rymt och bränt upp ett flertal småbarn. Vardagslyx!

3. Låt Babben Larsson få en biroll i Game of Thrones. Varför då?” kanske ni undrar. ”Varför inte?” undrar jag!

6 kommentarer | “Game of Thrones på Gotland”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anna-Lena skriver:

  Jag röstar för Babben!
  Hon är snygg som Angelina Jolie, innan alla plastikoperationerna och avmagringarna.
  Samt Babben kan både agera och sjunga.
  Så snälla!
  Ge Babben en roll i Games of Thrones!

 2. läsaren skriver:

  Jag har bara ett krav inför din flytt till Aftonbladet, och det är att du ska ha en STOR OCH TYDLIG LÄNK I ÖVERSTA INLÄGGET som tar oss till din nya portal. Det jag avskyr mest när bloggare byter adress är att man VARJE GÅNG MAN GÅR IN PÅ BLOGGEN måste plöja sig igenom ett hav av text för att hitta något litet länkat ord, typ, *Ni hittar min nya blogg här*, med en liten länk gömd i *här*et. För jag lär mig aldrig bloggares nya adresser. Jag lär mig aldrig deras gamla heller för den delen. Jag googlar Tramsfrans när jag ska in på din blogg, och iaf när det gäller tex hanapee så är hennes blogg från typ 10 år tillbaka överst på listan i min webbläsare, och jag måste alltid klicka mig fr blogg till blogg till blogg för att hitta henne. Och jag ska säga dig att det är ett jäkla projekt varje gång då man ibland hamnar nånstans som inte leder ngnvart. Asirriterande. Snälla, låt mig inte gå igenom detta varje gång jag ska in på din blogg också. STOR OCH TYDLIG LÄNK TACK.

  1. Malin skriver:

   Du sparar inte nya adresser som bokmärke? ?

   1. läsaren skriver:

    Jag sparar allt som bokmärken likförbannat försvinner de i den outsinnerliga bokmärkeshögen. Jag är hopplös. Jag stretar mig fram i livet med tilltro till att folk (som bloggare) ska göra det lätt för mig.

  2. Em skriver:

   Googla tramsfrans aftonbladet (förutsatt du minns att det är dit han flyttat) så lär Google vara lite hjälpsammare. Lycka till!

 3. Jessica skriver:

  Skrattade orimligt mycket till detta inlägg! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG