För känd för kärlek

5:50 13 Okt 2016

Stoppa pressarna, Samir Badran är aktuell för en ny dokusåpa! Om jag hade fått en krona för varje gång som det hänt så hade jag förmodligen haft råd att gå till samma hudterapeut som Charlotte Perrelli. Nöjesbladet rapporterar:

Livet i rampljuset kan vara fruktansvärt ensamt. Enligt vad Nöjesbladet erfar jobbar Kanal 5 med en programserie där vi kommer kunna följa Samir Badran, 26, Calle Åberg, 23, Robin ”Mos” Andersson, 24, och Smail Alihodzic, 26. På riktigt nära håll.

I programmet som ska heta ”För känd för kärlek” visar de före detta ”Paradise hotel”-deltagarna upp en helt ny sida, bakom fasaden.

Äntligen en dokusåpa om hur jobbigt det är att vara kändis! Stackars Samir, Smail, Calle och Mos. Så himla jobbigt att vara känd kille med trehundratusen följare på Instagram och därför inte kunna hitta riktig kärlek. Buhu!

Allvarligt talat så vet jag inte vilken ”ny sida” det är tänkt att killarna ska visa upp. Smail har man ju sett från de flesta vinklarna som finns. Hans penis vajade exempelvis mer än vad palmerna gjorde på Paradise Hotel, så den sidan känns ju lite 2014.

Jag har visserligen inte sett programmet men jag känner redan på mig att många scener kommer gå ut på att killarna ska vara känslosamma! Tänker mig att Samir kommer sitta med en grynig webbkamera på ett hotellrum i Växjö och konstatera att det vore riktigt GÖTT att skeda någon!!! Plus lite gnäll om att det är så himla jobbigt att alla vill ligga med en men ingen vill ligga och mysa efteråt och prata om känslor. Nawww!

Att lyssna på när Samir och Smail pratar om kärlek känns spontant lika givande som att be Anna Book om middagstips, men nu kanske jag är fördomsfull?

Troligtvis är det bara ett missförstånd att Paradise Hotel-killar bara vill knulla! Vi har fått allt om bakfoten! De har bara klippt Paradise Hotel på ett osmickrande sätt. I själva verket så pratade Samir om känslor konstant, och Smail satt och skrev dikter om obesvarad kärlek under hela sin medverkan. Äntligen ska sanningen få komma fram om hur grabbarna egentligen är! Längtar!

3 kommentarer | “För känd för kärlek”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. charlie skriver:

    HAHAHAHAHAHA ”Hans penis vajade exempelvis mer än vad palmerna gjorde” Den roligaste beskrivningen 2016!

  2. Bertil skriver:

    Nu tycker jag du är orättvis! Jag tar hellre en fiskpinneburgare än relationstips från någon av dessa gossar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg