Sexkaoset i Bonde söker fru

10:13 11 Okt 2016

ÄNTLIGEN så har Bonde söker fru dundrat igång på riktigt! Som en traktor på crack! Jag har alltid trott att Linda Lindorff har överdrivit när hon har sagt att årets säsong har varit mer dramatisk än någonsin, men det verkar som att hon faktiskt har rätt? Aftonbladet rapporterar:

”Under dagen på slottet går två av bönderna – för första gången i programmets historia – utanför programmets ramar när passion uppstår, och spenderar natten med varandra.”

Alltså HERREGUD! Bönderna är alltså på plats på slottet för att träffa sina friare och gå på speeddejting, men fattar istället tycke för VARANDRA och skiter i friarna och går upp och nuppar? En hel buffé av potentiella ligg har vallfärdat till Sundbyholms slott men så ligger de med den enda de INTE får ligga med! Vissa människor blir aldrig nöjda!

I och för sig så kan jag inte klandra dem med tanke på nivån hos de kandidater som de vaskat fram till speeddejtingen. Jag hade också varit desperat! Aftonbladet har intervjuat en av de inblandade bönderna som säger såhär:

”Det var faktiskt lite som när man är med i ett trauma tillsammans. Då blir man förtrolig och får lättare att komma varandra nära. Det är inte riktigt som att Titanic sjunker, men lite den känslan. Vi behövde stöd och fann det hos varandra, säger hen.”

TITANIC SJUNKER! Alltså, trist att de beskriver första gången de träffar sina potentiella partners som ett trauma? Jag förstår att det måste ha varit omvälvande, men TRAUMA? Senast jag kollade på Bonde söker fru så var det inte någon som drunknade på en träbit i Atlanten i något av inslagen!!!!

Linda Lindorff gör sitt bästa för att hälla bensin på elden. Redan igår skrev hon ett kryptiskt inlägg där hon sa såhär:

”Omfamna världen. Se ljuset. Så hade man kunnat börja en predikan. Så kan man också börja ett inlägg som i det här fallet handlar om Bonde söker fru… Jag börjar nämligen nu bli nervös inför kommande avsnitt och det som gör att jag känner så är att det kan bli heta känslor kring vissa personers uppförande och jag är lite rädd att nån ska bli sårad”

Happ. Linda Lindorff försöker leva ut något sorts prästkomplex och börjar prata om att ”se ljuset” ungefär som att någon DOG under speeddejtingen!

Vi måste utgå från att vuxna människor kan ta egna vuxna beslut och så länge det inte är emot lagen så måste man få göra som man vill. I viss mån. Visst kan handlingar och ord skada och såra, men det är en del av livet och i vissa fall kärleken.

Starkt av Linda. Gör vad fan ni vill så länge det inte är olagligt! Vet inte riktigt vad alternativet hade varit. Fängsla alla bönder som ligger med andra bönder?

Min teori är att kommande säsonger av Bonde söker fru kommer ha fler klausuler i deltagarnas kontrakt än någonsin tidigare. Typ att bönderna får skriva på ett kontrakt innan inspelning där de lovar att inte ligga med någon av de andra bönderna och/eller Linda Lindorff. Bara för att utesluta den här typen av SEXKAOS på Sundbyholms slott under kommande år. Vi kan inte ha det såhär längre.

9 kommentarer | “Sexkaoset i Bonde söker fru”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Alltså nu blir jag ju bara så nyfiken på vilka bönder det syftas på! Vet du, Frans? Eller har du några teorier? ;D Min spontana känsla själv är Jennifer och Erik!

  2. S skriver:

    Men du, Hollywoodfruarna!

    Så mycket material, så många frågor..
    (Varför fick Elena slippa den fruktansvärda frulunchen? Var går gränsen för när det inte längre är etiskt möjligt att visa någon på tv? Varför/hur/varför?)

    Räknar med att du sitter och slipar på något briljant på temat i detta nu..!

  3. Ellen skriver:

    haha, det verkar börja lovande för ”bonde söker fru”. Man kanske ska kolla in det trots allt. Men även ”tro hopp och kärlek” och ”Bachelor” är himla underhållande just nu måste jag säga, men ett till svenskt dejtingprogram kanske jag klarar av :)

  4. Sonja skriver:

    Fast präster säger ju tvärt om, att man INTE ska omfamna världen! Kan dock ha överseende med hennes svajiga ”början på predikan” då hon ju faktiskt är från Vilhelmina och vi från Vilhelmina(trakten) måste hålla ihop, för annars dör vår hembygd ut.

  5. Rebecka skriver:

    Den här intrigen i Bonde söker fru va ju ännu bättre i verkligheten än vad man hade vågat hoppas på!

  6. Ell skriver:

    Berätta allt om vad som hände i programmet, orkar inte titta men är oändligt nyfiken

  7. EB skriver:

    Kanske det sämsta engångsligget nånsin. I rummen bredvid ligger 10 sugna 21åringar men du väljer en 40plussare och måste dessutom, med en baksmälla från hell, UTAN kaffe berätta om allt för Linda L OCH lova att hålla henne i loopen om utvecklingen framöver..

  8. sandra skriver:

    Ska vara ärlig och erkänna att jag har börjat följa Linda och Annas instakonton enbart p.g.a. den här bloggen. Har även börjat att läsa (nöjes)nyheter för att kunna spekulera om vad som dyker upp på bloggen härnäst. Jag är helt beroende. /Student i tenta-tider…

  9. Ankan skriver:

    Älskar att du följer Anna Book, men seriously, Camillas o Simons blogg, är det inte lite too much? Måste de redovisa varenda detalj i sitt liv och förklara varför hela tiden? Det är ju nåt som inte är helt hundra där. Det har du säkert också insett, men har kanske lite respekt för C som går i taket och tänder på alla cylindrar när hon får kritik!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer