Lasse Holms ålderskamp

10:17 17 Okt 2016


Foto: Diggiloo

Lasse Holm kämpar på. Trots 72 år fyllda så står han fortfarande på scen lika ofta som Anna Book lagar fiskpinnar. Senast i somras var han med i Diggiloo och drog massa skämt om hur otroligt gammal han har blivit. Andra personer får dock inte under några omständigheter påpeka att han är gammal! Lasse har blivit intervjuad av seniormagasinet News55 (”nyhetsportalen för dig med livserfarenhet”) och säger såhär till dem:

”Det finns en åldersfascism i Sverige. Jag får ofta höra ”Du är ju så gammal, hur orkar du?”. Det är så oerhört svenskt – som om åldern var det viktigaste. Här ses ofta ålder som ett riktmärke för hur man är som individ och person. Hade jag bott i Indien hade jag varit hyllad för min ålder. Bodde jag i USA skulle jag varit en champion. I Sverige är man ofta en loser. Så fort du blir lite skrynklig och rynkig så räknas du inte längre. Du får inte vara äldre, för då är du passé.”

Alltså, jag blir så trött på det här. Åk till Indien då om det är så himla härligt. Vet ni vad som också är hyllat i Indien? Kossor! Kossor och Lasse Holm!

Det största tecknet på att man börjar bli gammal som offentlig person är att man hela tiden i varje intervju pratar om hur det är att vara gammal som offentlig person. Ingen hade väl tänkt på att Lasse Holm och Claes Elfsberg är gamla om det inte hade varit för att de själva drar upp det HELA TIDEN och tjatar om det i varenda intervju de gör? Det är så komiskt!

Lasse Holm har ju sett likadan ut sedan 80-talet. Om han inte hade sagt något om sin ålder så hade ingen märkt någon skillnad. Han hade kunnat hålla på i 30 år till, minst! Efter att han dött så hade han kunnat återuppstå som en respektingivande champion-kossa i Indien.

Läs även Claes Elfsberg – Sveriges mest motvilliga pensionär

4 kommentarer | “Lasse Holms ålderskamp”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Helin skriver:

  Hahahahahaha sista meningen!!!

 2. Lena skriver:

  Ha ha ha ha ha, exakt SISTA meningen!! Älskar humorn

 3. 45-åringen skriver:

  Fan, Lasse Holm är ju skitsnygg för att vara en 72-årig gammal stöt… f’låt ung herre!

  PS. Frans, din blogg är ju bäst! DS,

 4. Ella skriver:

  HAHA! Helt rätt, han ser ut som en fräsch 65-åring! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG