Björn och Benny – girigast i Sverige!

10:27 18 Okt 2016

Rykten har börjat florera på internet angående att Björn och Benny håller på att planera en hologramcomeback för Abba! Aftonbladet rapporterar:

Enligt Nöjesbladets uppgiftslämnare håller Björn Ulvaeus och Benny Andersson som bäst på att gå igenom filmmaterial från Abbas två världsturnéer 1977 och 1979 för att undersöka möjligheten att omvandla materialet till en hologramshow på scenen. Samtidigt har man inlett kontakter med personer som skulle kunna arbeta med projektet.

Jag börjar bli så trött på Björn och Benny! Det är som att de vill göra ALLT för att tjäna ännu mer pengar på Abba förutom det mest rimliga, dvs att återförenas. Det skapas musikaler hit och dit, museum öppnas, och senaste påfundet är idén ”Mamma Mia the party” där man får betala 1500 kronor för att äta middag i en lokal med olivträd av plast och en bakfull servitris som sjunger Honey Honey. De är genier, för det finns ingenting jag hellre vill än att gå dit någon gång!!! Min bästa butik i hela Stockholm är Abba-museets shop! Där har jag köpt typ allt som jag äger!

Nu är det alltså även dags för en ”hologramshow” och jag känner att det här håller på att spåra ur. Jag tycker faktiskt att de får välja nu om de vill återförenas på riktigt eller inte alls. Ingen jävla hologramshow, det här är inte Las Vegas! Annars så har jag ytterligare ett par affärsidéer som Björn och Benny kan tjäna ÄNNU mer pengar på!

1. Starta semesteranläggning i Grekland. Alltså, allvarligt talat så är jag förvånad över att det här inte finns redan nu? Halva Grekland är ju till salu, så varför inte köpa upp en ö och smälla upp ett ”genuint” pensionat där tanter och bögar som mig kan få checka in och känna oss som Amanda Seyfried i Mamma Mia. Det hade kunnat vara dubbelt så dyrt som alla andra hotell i Grekland, jag hade fortfarande kommit!

2. Bli skilsmässoadvokater. Två havererade äktenskap kan inte ha fel! De pratar knappt med varandra trots att det gått 30 år! Vill du också ha lika dålig stämning mellan dig och ditt framtida ex så tycker jag du ska ringa Björn och Bennys advokatbyrå Knowing me knowing you, there is nothing we can do redan idag!

3. Designa en klädkollektion. Kan Amanda Schulman och Hannah Widell starta Daisy Grace så kan ni också göra samma sak! Det är ett måste för alla duos nu för tiden! Har ni ingen egen klädkollektion så är det kört. Och nu pratar jag storskaligt, bränn alla t-shirts på Abba-muséet och börja om från början med en klädkollektion för den moderne mannen och sälj till överpris. Alla vill väl se ut som Björn och Benny 1975? De var 70-talets Hannah och Amanda!

7 kommentarer | “Björn och Benny – girigast i Sverige!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anna skriver:

  Ha ha, du är bäst Frans!! Att gå in på din blogg är alltid en givande stund på dagen!!

 2. Anna-Lena skriver:

  Du är för ljuvlig!

 3. Elin skriver:

  Hahhahahahah ”Björn och Bennys advokatbyrå Knowing me knowing you, there is nothing we can do” grååååter. Vad rolig du är. Puss

 4. D skriver:

  Kan inte du reda ut hur många dagar Bookan låg i koma egentligen? På 6 år verkar incidenten har gått från 3h till 3 dagar..

  https://www.google.se/search?q=anna+book+hästolycka

  Alltså, även 3 timmars koma låter vidrigt obehagligt men att koman på det här sättet kan bli värre så himla lång tid efter att olyckan inträffade verkar jättefarligt!

 5. Linnea skriver:

  Anders Timell verkar vara ute efter att sänka Anna book totalt! Vad har hon gjort för att förtjäna dessa påhopp, arme sate?!

  https://www.instagram.com/p/BLrUGrWAErp/?hl=sv

  https://www.instagram.com/p/BLb2y86gnzm/?hl=sv

 6. Ida skriver:

  Käre Frans! Kan du inte snälla dissikera Amanda och Hannah Widell också, nu när du liksom öppnat den dörren på glänt? De är Sveriges mest pretentiösa, självgoda, uppblåsta systrar, stor kräkspya på dem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG