Förlåt, men nu kan jag inte hålla mig längre. Jag måste få dela med mig av ett middagstips från Anna Book!
Fiskpinneburgare! Jag har äntligen funnit min överman i vem som kan vara mest påhittig med halvfabrikat! Det roligaste med bilden är dock alla de som kommenterar och undrar över ”receptet” till denna ”maträtt” och att någon godhjärtad person pedagogiskt försökt förklara hur man ”steker fiskpinnar tills de blir gyllene” och informerar om att man inte behöver tillaga hamburgerbröd, utan kan servera dem precis som de är! ”Salladen behöver du bara dra av” dessutom.
Jag vet inte vad som är ironiskt och inte nuförtiden, men det är iallafall väldigt roligt att skriva ut recept och avancerade instruktioner när man egentligen ser allt som krävs på bilden.
I egenskap av halvfabrikatsälskare så blir jag dock väldigt stressad när jag ser fiskpinnarna ligga upplagda på ett fat utan lock sådär. Alla vet ju att fiskpinnarna tappar spänst och blir väldigt slappa om man inte stänger in dem snabbt efter tillagningen. KRISPET försvinner!!!
Avslutar det här inlägget med ett tips från en annan av Anna Books instagramföljare.
”Lägg en fiskpinne i korvbröd för de minsta.. ??”
Mums!
Vilken dressing ska man ha?
Haha, ???
För att vara extra effektiv, rosta fiskpinnarna i brödrosten.
Hepp
Vilken söndagsmiddag!
Tack Frans för tipset!!
Karin ????
”recept tack!!” Folk har ju tappat det…
Vaddå tappar krisp utan lock? Nu har du tappat mig Frans. Jag steker visserligen inte fiskpinnar så ofta men… Borde inte kondensen som samlas när varma pinnar är instängda tillsammans bidra till en så pass fuktig miljö att all möjlig krisp förintas totalt?
Utan lock, inte byggda i nivå, och så varmt och torrt, typ restvärme i en ugn. Det hade jag tippat var det bästa.
Inlagd sardin i tomatsås i korvbröd och sedan gratängost ovanpå. 30 sekunder i mikro.
”Recept tack”…haha, det är ju faktiskt jätteroligt.
Människors kommentarer på bloggar får mig ibland att överväga diktatur… Recept?!?!
Blir på riktigt lite ledsen över att vara vegan när jag ser sånt här. Hataaaar matlagning detta hade varit perfekt för mig ju.
Lallerstedt har många goda såser som passar till detta. Kan till exempel rekommendera rosébean som är sommarens smak fast med klassisk ”Lalle”-bas. Farbrorn gör mig aldrig besviken.
Läs dock noga på innehållsförteckningen! Kan innehålla spår av däggdjur.