VIDEOPREMIÄR: Ivory – Andreas Kleerup + NYTT: Ivory-tape släppt

11:23 2 Jun 2014

Så fort vi hörde IvoryAndreas Kleerup ringde vi upp honom för podden (avsnitt 49). Asså fatta att denna sång är damn near en throwback nu men fortfarande känns som nåt nytt inom svensk rap. Den kom i november, men den förtjänade hela tiden en sommarvideo så jag tycker Ivory gjorde rätt som väntade med att spela in den tills nu i vår. 

Ivory släpper inte bara gammal musik dock. Idag eller igår eller nåt sånt kom hans nya mixtape RGJA. 

Jag har lyssnat på det och alltså Ivo så feta beats du valt. Efter första lyssningen gillar jag Lutar Som en krycka-uppföljaren Glider Som En Pulka, nån sång som heter Rap Game Micke Boman och Batman & Robin 2018 med min gamla bloggkollega Onda från Inkasso. Skivan låter typ som en uppföljare till Molnfällan, och det är alltså en extremt bra grej. Lyssna på tapet på Spotify-spelaren nedan (som vi gillar nu pga samarbetet med DJay2 appen) eller iTunes.

 

/Hugo

2 kommentarer | “VIDEOPREMIÄR: Ivory – Andreas Kleerup + NYTT: Ivory-tape släppt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Förvånad skriver:

    Jackie har erkänt att han torterat gravida kvinnor i Bosnien samt gjort sig skyldig till mord (bland annat). Titeln väcker enbart vidriga associationer och jag hoppas att den kommer med en riktigt bra förklaring, annars är fan detta förkastligt. Känns sådär att sådan här reklam görs i en annars rätt så vettig tidning.

  2. ... skriver:

    Fortfarande inget…?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG