LISTA: Årets bästa förklaring av ”EP”

4:53 31 Dec 2015

skarmavbild_2015-12-31_kl._16.30.25.png

Höhöhö, här sitter jag och skrockar åt mig själv. Ni ska veta att ett av mina ledord i livet har att göra med att jag alltid ska köra ner alla skämt i marken. Sluta aldrig på topp.

Hursomhelst, för bara någon timme sen släppte Southern Hospitiality sin lista på 2015s bästa albums och EPs. Det är relevant eftersom massa av mina egna favoriter ryms på den listan, så jag behöver inte göra nån egen lista i textform så här. Skönt!

Men det betyder inte att jag helt slipper listskapande. Som ni noterat är det en lista på album och ”EPs”. Album är ju album, men EPs är det ju ingen som vet vad det är. Jag är faktiskt den enda människan på jorden som har försökt förklara vad som egentligen menas med ”EP”. Nån måste ju göra det. Vet inte om vi hittat svaret ännu, men här är en lista på de absolut troligaste teorierna. Rimligast förklaring först:

1. 
skarmavbild_2015-12-21_kl._14.31.36.png

 

2. 

skarmavbild_2015-12-21_kl._14.31.47.png

3.
skarmavbild_2015-12-31_kl._16.41.28.png

4. 
skarmavbild_2015-12-22_kl._16.05.39.png

 

5. 

skarmavbild_2015-12-21_kl._14.31.28.png

/hugo
 

3 kommentarer | “LISTA: Årets bästa förklaring av ”EP””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Beatriz skriver:

    Peer-to-peer learning is the cornerstone of the school experience, and it benefits not just students but teachers as well. In addition to fostering collaboration and communication skills, peer-to-peer learning improves teacher-student relationships. The following here are some ways to buy essay online reddit so that we can make our department friendlier and more student-centered. Peer-to-peer learning is an important component of successful education. This approach allows students, teachers, and other employees to learn from one another, broadening perspectives and fostering meaningful connections.

  2. Beatriz skriver:

    Peer-to-peer learning can be done in a variety of ways. It may involve a student teaching another student or employee, or an employee teaching another employee. In any case, it is the same principle: learning by sharing and teaching from people on the same level. Although Paymetodoyourhomework Review research on peer influence on learning has been limited, it remains important. Peer groups play a crucial role in the process of learning, including motivation and aspiration. Peers also influence classroom dynamics, including the pace of instruction and learning opportunities. Peer influence on learning can be both helpful and harmful. The effects of peer influence are particularly pronounced among low-income students, but their effects should be understood in context.

  3. Yvette Ogley skriver:

    I find lists to be extremely helpful when it comes to paper writing help. By having a list, I can plan my paper better and ensure that all the necessary points are covered. I also find that lists help to keep me organized and focused while I’m writing. However, some people completely avoid list-making. They may find it difficult to stay organized or they may simply prefer to work on a paper without any sort of plan. Whatever the reason, avoiding lists is a personal preference and there is no right or wrong way to approach paper writing.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG