Vad har jag missat?

1:23 19 Dec 2015


bild snodd av alcoleholic!

 

Vad tror ni jag har missat? Så här mot de sista dagarna av året håller många av oss musiklyssnare på att för första gången lyssna igenom allt vi av nån anledning inte hörde när det släpptes under året. Det finns en god chans att Petter417 är ute i julhandeln, som åttonde ekipag i inslags-kön på Akademibokhandeln eller nåt sånt, iklädd en dunjacka byggd för -30 grader celcius, dubbla lager på benen, ett par strumpor under ett par sockor i skorna, mössen på skallen och hörlurarna på så hög volym att alla i kön hör. Och lyssnar igenom J. Coles alla släpp från 2015. Antagligen gungar han med huvet till beatsen!

Själv vet jag inte ens var jag ska börja. Vad är det bästa jag har missat? Hur får jag reda på vad det bästa jag missast är?

Svaret på första frågan behöver jag hjälp med uppenbarligen. Skrev till @JuiceManeHugo. Svaret på andra frågan är typ så här:

1. Lyssna ordentligt på Mozzy. Har det gått för långt för mig, kan bay area mob music fortfarande knocka mig ur stolen eller är jag mättad efter typ sju år med Mob Figaz et al?
2. Lyssna ordentligt på Cousin Stizz, du* började ju nån gång i höstas men sen glömde du bort dig när du skulle förbereda en Berner-speical till podden. 
3. Kolla igneom t ex dessa årbästalistor pga de som gjort dom har haft rätt många rätt förut, SH Club, SH & Fact Mag, Tony**, Michelle & Noz. Lyssna på allt.
4. Lyssna på era tips!

Det där kommer jag ju inte hinna. T o m efter den här nerskrivningen av vad jag har framför mig känns det som så mycket att jag inte ens vet vart jag ska börja. Innan jag börjar kanske jag gör en att-göra-lista på Trello så jag kan pricka av allt eftersom iaf. Medan jag väntar på att jag ska ha listat ut hur jag ska börja lyssna på riktigt, lyssnar jag på en 21 minuter Rae Sremmurd-freestyle. Känns ändå fint på nåt sätt, börja avrundningen av året med att lyssna på samma duo som jag började hela året med.

 

 

/Hugo

*OBS kommer inte kolla ingeom texten så att det blir en förståelig blandning av att jag skriver jag/du/han om mig själv. 
**Finns tre Tonys vars årsbästalistor jag kan tänka mig lyssna på, ni andra två, ge mig länken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg