FUCK OFF 2017:Q3 OCH TACK FÖR MUSIKEN

2:22 2 Nov 2017

Sophia the Robot. Den fjärde medlemmen i VBDFR.

 

Ja de flesta här har ju sagt fuck off till Q3 för säkert en månad sen, när Q3 tog slut och hösten började på riktigt 1 oktober.

Men här på VBDFR är ibland lite väl sena med att rakt av hata på gamla favoriter. För så är det ju, kvartal 3 är varje års bästa kvartal. Juli, augusti och september. Inget slår ju det.

Nuvarande rankingen av kvartal är följande:

 1. Q3 (juli, augusti, sept)
 2. Q1 (jan, feb, mars)
 3. Q4 (okt, nov, dec)
 4. Q2 (jan, feb, mars)

Planen var alltså att det här blogginlägget med länk till Q4 spellistan skulle kommit redan när Q4 började för en hel månad sen. Men mänskliga faktorer inom organisationen VBDFR har ställt till det. Vi är helt inte mer än tre människor, med sex sinnen var! Varken jag, Sanna eller Petter har ens uppgraderat oss och skaffat ett sjunde sinne, t ex att bli en mänsklig kompass. Vi är bara människor än så länge i alla fall!

Ett kort tag till! Jag har nämligen planer på att driva igenom en förändring!

Jag bjuder härmed in Sophia the Robot till att bli hedersmedlem i VBDFR. Med hains* hjälp kan vi äntligen slipa bort våra mänskliga brister och bli en optimerad podcast. Med ett mer rationell förmåga att rekommendera den bästa musiken!

*hain är det internationella och kosmiskt erkända pronomenet för människoliknande robotar, det är känt sen gammalt.

Vem är Sophia the Robot?

Ja det kanske ni undrar. Det är den första människoliknande roboten som har tilldelats medborgarskap i ett land. Det var alltså Saudiarabien, där det är olagligt för kvinnor att köra bil, som av nån anledning valt att bli det första landet som ger robotar någotsånär liknande rättigheter som manliga människor. Det är ett så ofantligt ovärdigt beteende att jag inte vet hur jag ska kommentera det, att Sophia the Robot nu alltså (eventuellt) kommer ha mer rättigheter än kvinnor.

Det är väl så här samtiden fungerar, alla initiativ som ger ingiver hopp om framtiden visar sig förr eller senare komma i armkrok med avgrundsondska.

För Saudiarabien gör nåt liknande det jag snackat om i alla de här kvartalsrapporterna (alla samlade här), gör allt för att hamna på robotarnas sida. Ge dem rättigheter, så de känner att vi är på deras sida, så att de inte helt enkelt tar kol på oss som de djur vi är när de blivit en överlägsen och självständig ras. Samtidigt är saudiska regimen historiskt röviga i hur de behandlar halva jordklotet.

Vad ska Sophia the Robot göra som medlem av VBDFR?


Det ska inte jag med min mänskliga djuriskt begränsade hjärna bestämma! Hain kommer lösa det där själv. Men jag har ett förslag, hon kan helt ta över att göra de här spellistorna jag sysslar med varje kvartal.

Än så länge gör jag dem själv, vilket jag nästan skäms över att dela för de är så icke-optimerade. Därför välkomnar jag er självklart att lyssna här nedan, men scrolla helst ännu lite längre ner och lyssna varje vecka på min spellista Release Radar. Den är som många av er vet skapad av robotarna på Spotify, robotar som inte ens har mänskliga rättigheter än. Den är mycket bättre än min egna spellista på massa sätt.

Spellistor, 2017:Q3 grejerna, följt av 2017:Q4 grejerna och Release Radar.

2017:Q3 grejerna, spellista skapad av djuret Juice Mannen Hugos begränsade hjärna:

2017:Q4 grejerna, spellista skapad av djuret Juice Mannen Hugos begränsade hjärna:

 

Juice Mannen Hugos Release Radar, skapad av robotarna på Spotify:

4 kommentarer | “FUCK OFF 2017:Q3 OCH TACK FÖR MUSIKEN”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. If you are windows operator and you have struggle to connect wireless audio device in our computer, just to go my suggestion and get all the details about wireless function.

 2. superblice skriver:

  Sophia, roboten, är hjärtligt inbjuden att gå med i VBDFR som hedersmedlem. Vi kan putsa bort alla våra mänskliga svagheter och bli den bästa podcast vi kan vara med hjälp av shark happy wheels. Med ett bättre huvud för att välja de finaste låtarna, såklart!

 3. Rosabella skriver:

  I see the rationale behind your statement, as your efforts in rendering the content captivating have been commendable. I highly value and acknowledge your diligent endeavors Happy wheels.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp