Annons
Annons
17:00 28 Sep 2016

Camilla Läckberg:

..men alla kan faktiskt göra något..

Alla som kan, vill, orkar och så vidare kan väl göra som jag och stötta Camillas insamling till Barnvancerfonden.
Och kan du inte själv donera en slant så kan du ändå hjälpa till genom att dela mitt eller Camillas inlägg för att nå fler människor.

 Ni hittar hennes insamling på Barncancerfondens hemsida HÄR!

Dessie:

Det här känns väl sunt och balanserat?
Man får väl mest bara hoppas att hennes son inte fanns i bilen när hon gick bat crap craycray och kastade sin telefon i vindrutan!

Annons

Rebecca Stella:

Hade jag inte tittat klart på hela filmen så hade jag fortsatt tro att den första bilden föreställer Becky Stell med en rosa dildo fastkletad i håret och att den andra föreställer henne efter att hon gått in i ett nedsläckt rum fullt med nerhängande flugfångarpapper från taket och att hon helt enkelt fastnat med håret i dem alla.

Men nej, det var som tur väl är bara små fyndiga verktyg från Glitter med användningsområde att få relativt mediokra lockar – beviset ser ni på Becks Snapchat.
Det är fortfarande Shirley Temple – Glitter 1-0 efter den här magra lockuppvisningen.

stellakoll

Dessie & Paow:

För några dagar sedan la Paow upp en massa videos på sig själv och Dessie där hon berättar att de brukade vara bästa kompisar men att de nu vuxit ifrån varandra.
En trip down memory lane helt enkelt med ”så jävla mycket minnen” som Paow så sentimentalt uttryckte det.
Det är ju så man blir lite fuktig i ögonen..

Om man är på det humöret kan man tolka detta som en utsträckt hand från Paows sida att försöka reparera vänskapen men av Dessies kommentar att döma så känns det inte som att denna ”blondinernas reunion” kommer ske inom en snar framtid, eller vad tror ni?

paow

Gabriella: Vad tycker du om paows video om er vänskap som nyligen las upp på hennes blogg?:)
Dessie: Tycker att hon ska sluta posta saker som har med mig att göra.

burned

Engla:

tuttkoll

Den 22 September var ni ett par stycken som diskuterade kring Englas bild från gymmet som enbart bestod av ett par tuttar. Några trodde att hon ville visa upp sina naglar och andra att hon faktiskt bara ville visa upp just sin kvinnliga framsida..
Jag tyckte egentligen varken bu eller bä om det men nu när det kommit upp en exakt likadan bild på hennes blogg fast utan synliga naglar så kan jag inte låta bli att ställa mig frågan ni andra ställde er förra veckan:

vad

Är det Starbucksmuggen hon vill visa upp?
Eller faktumet att hon har citronvatten i den och att hon eventuellt kommer dricka upp det?
Att hon dammsugit golvet?
Rakat armhålan?
Inte har synbar tuttsvett?

Håll oss inte på sträckbänken längre, Engla!!! Avslöja tuttarnas strategiska placering för oss!!
Eller är det muggen ändå?

Jag är all for #freethenipple men kan ändå inte låta bli att undra över bilder där enbart tuttar är i fokus.
När GabJossan gör det så brukar hon i alla fall tala om vart tröjan kommer i från men inte ens det bjuder Engla på så det kan inte handla om någon typ av adlink för träningskläder som komma skall..
Nej, något sådant skulle inte Engla slarva bort..

Kan det komma en adlink för lite tuttfix senare i veckan när hon fångat allas vår uppmärksamhet med sin magiska klyfta?
Köp två betala för en?

Förresten..
Om någon har en adlink, rabattkupong eller liknande att bjucka på så letar Tjocka Hetsätarkatten med ljus och lykta efter någon som kan erbjuda honom ett tummy tuck til rabatterat pris. Snart kliver han på sin lilla pizza pouch med de vassa, vassa klorna.
Klädnypor längs med ryggrader just won’t do it anymore.

curtan

STOPP!!!! NU HAR JAG ATT GÖRA!!!

SISTA CHANSEN ATT FÅ IN EN FRÅGA ELLER TVÅ!!!!

fragestund

Eftersom jag åker till London nästa helg och planerar en bloggfri helg så tänkte jag ha en frågestund där svaren kommer upp nästa helg tillsammans med lite andra inlägg som jag kommer förbereda.
Så det kommer inte eka tomt – det lovar jag!

SÅ!
Fråga vad ni vill
– bloggrelaterat – kattrelaterat – CamCamrelaterat mm.

Frågorna och svaren från min första frågestund hittar ni HÄR!

Dessie & Kissie:

ellie-goulding-bridget-jones-1471514155-herowidev4-0

Både Dessie och Kissie gör reklam för samma nya Ellie Goulding singel och på samma dag dessutom vilket får mig att undra lite..
Ingen av dem har nämnt tidigare att de är några speciellt stora fans av henne och inläggen påminner lite för mycket om varandra för att jag ska köpa att detta är en ren slump.

Kissies inlägg:

Alltså jag har fått världens girlcrush på Ellie Goulding, hennes röst är så himla bra!!  Min favoritlåt är givetvis Still falling for you, jag ryser när jag hör den. Ni skulle sett mig när vi kollade på Bridget Jones, när låten kom på i slutet reste sig alla hårstrån på armarna rakt upp och jag kämpade för att inte börja gråta av lycka haha!

Dessies inlägg:

Ellie Goulding har gjort det igen! ♥ Alltså hur kan den här kvinnan vara så jäkla GRYM?! Jag älskar hennes låtar, så jäkla bra kombination av lugn, lycka, glädje och energi men samtidigt så grymt fina texter. Den här nya låten hörde jag i Bridget Jones dagbok filmen, och sen dess har jag totalt fastnat för den så nu spelas den jämt här hemma. ♥

Vem tror ni beställt de här inläggen? 
De som ligger bakom musiken eller de som ligger bakom filmen där Ellies senaste singel är ledmotiv?

Har ni förresten sett några andra bloggare som av en ren händelse blivit gigantiska Ellie Goulding-fans över en natt och i samband med premiären av den nya Bridget Jones-filmen?

Blondinbella:

beklla

Bella skriver i sin blogg att hennes aktie för VJ1890 som hon designade en smyckekollektion för köptes för 250 000 kr men såldes för 693 000 kr vilket i sig bara är att gratulera till.

Bella gillar pengar – inget nytt under solen där.
Men..

Jag är med i en grupp på Facebook som heter ”tjejer som gillar aktier”, som hittills varit befriad från tips och affärsredovisningar utan argument och grundliga redovisningar av hur/varför/när. Tills Blondinbella gav sig tillkänna i gruppen imorse. Får man inte vara ifred för den där människan någonstans?! Och så går hon in och gör reklam för sin blogg. I en sluten grupp. Behöver hon fler läsare?
Tidigare har folk varit väldigt ansvarstagande i denna grupp och verkligen argumenterat för de affärer man vill redovisa, tips man vill ge och saker man bör undvika, men Bella kommer såklart in och: ”Titta! Jag gjorde en bra affär! Kan jag så kan ni!” Nja, eller så hamnar alla som inte kan handla med aktier och börjar spekulera som Bella, utan att veta vad de gör, i programmet lyxfällan istället.

Så skriver en av mina läsare till mig i ett mail och är inte helt nöjd över att Bella förmodligen enbart letat upp den här gruppen och ansökt om att få bli medlem med som enda syfte att få skryta lite extra om sitt aktieklipp.
Hon har ju inte varit medlem tidigare utan ville väl bara smeta på med en ordentlig ”humble brag-status”, kan jag tänka… Vad tror ni?

Är hon på jakt efter nya läsare tror ni eller är Bella nu en självutnämnd aktiespecialist som vill dela med sig av all sin framgång till mindre vetande kvinnor som gillar aktier som den goda samarit hon är?
Eller är det den svenska avundsjukan som skiner igenom med en skvätt av jantelag?

Tack för tips, Caroline!

GabJoss:

jason

Som tur väl är fick Super-J smaka lite pannkakor efter salladen för husfridens skull.
Risken finns väl annars att det blir en väl planerad skrik-attack klockan 02.12 hemma hos familjen Joss så praise the lord for pancakes!
Dock förtäljer inte historien om dessa var bovetepannkakor men allt annat vore väl orimligt?

Något som däremot INTE är orimligt är att Gaby Joes nästa inlägg kommer innehålla någon typ av lista i punktform. Hon har snöat in på det rejält och jag ställer mig frågan om hon fått kritik för alldeles för långa meningar eller liknande för SÅ kul är det inte att skriva ”faktarutor” väl?

Gillar ni att läsa inlägg skrivna som listor?
Jag kan knåpa ihop en finfin lista här på en gång i så fall:

loista

Dessie:

bdd

Som vanligt när jag äter starka smärtstillande så är det smått omöjligt att sova så i stället för att ligga och stirra ut i mörkret till leda så kan jag ju istället passa på och blogga lite..
Det bar väl någon som lite smått på skoj klagade på att jag inte levererade några inlägg mitt i natten så tji fick du nu…
#camcamgoesdygning

Jag har faktiskt ett dilemma som jag legat och funderat lite på här mellan de obligatoriska rundorna ut i köket för att dricka vatten och det är hur Dessie verkligen inte KAN motstå att raljera över sitt utseende varenda gång hon publicerar en bil på sig själv.
Oftast handlar det om att hon själv inte gillar bilden men lägger upp den ändå tillsammans med hundra argument om att gå emot och bryta samhällets normer om utseendefixering för att framstå som….tja…en förebild kanske?

Jag har aldrig varit med om någon som är lika utseendefixerad som Dessie är. Har jag någonsin läst ett inlägg med tillhörande bildtext: Så här ser jag ut idag. punkt? Nothing more, nothing less – ingen värdering över huvud taget.
Jag tror faktiskt inte det utan antingen är den en av följande två punkter med variation som publiceras varje gång hon lägger upp en bild på sig själv:

    • Det här är en helt naturlig bild utan smink eller filter som jag är supernöjd med och den läggs upp för att peppa andra till att vara stolta över sitt utseende som mother nature gav oss och våga publicera dem men egentligen handlar inlägget om att fiska komplimanger från läsarna där de berättar hur magiskt vacker Dessie är så där ”helt naturligt”.

 

  • Det här är en bild som jag inte alls är nöjd med där jag visar upp alla mina fula mindre vackra sidor men som jag ändå lägger upp  för att läsarna ska överösa mig med komplimanger och jag kan framstå som en jordnära och naturlig tjej.

Den här extrema utseendefixering känns verkligen inte sund någonstans och jag tycker synd om Dessie som lägger ner en så stor del av dygnets vakna timmar på den.

Istället för att diagnostisera sig själv med ADHD så tycker jag mer att hon borde läsa på lite som syndromet BDD – Body Dysmorphic Disorder.

Body Dysmorphic Disorder (BDD) – är en sjukdom som yttrar sig genom en besatthet för en viss defekt på kroppen, påhittad eller existerande. Personen är fullt upptagen och besatt av en eller flera delar av sin kropp.

Många människor använder smink, tränar på gym, fixar håret osv för att se bra ut. De som har BDD går ett steg längre. De är fullt upptagna med att kolla på skavanker, i ansiktet eller på kroppen, äkta eller påhittade.

De har oftast en nedvärderande syn på sig själva. Oftast rör det sig om en speciell defekt, såsom ögon, näsa, huden, öronen, eller något annat kroppsligt, såsom bröststorlek eller storleken på könsorganen.

Vad tror ni?

20:00 27 Sep 2016

Catrin Hedlund:

img_3525

Catrins ena son sov tydligen inte så bra i natt varpå hon skriver att ”Så får se om han vill gå till skolan eller om han vill vara hemma med mig och ta det lugnt. ”

Givetvis ville han inte gå till skolan – vem fan vill det? – men vad lär man sitt barn om han får välja att inte gå till skolan utan istället vara hemma med mamma utan anledning?

Vi började med att byta in två av kevins spel mot två nya spel, vilket resulterade i en nöjd kille! Fick även lite pengar över i presentkort, så det var ju bra! Sen gick vi och käkade mat på favvostället och det var lika gott som vanligt! Jag åt fläskfilepasta och Kev tog husmanskost; korvstroganoff! Mätta och belåtna gick vi därifrån till mötet som gick galant, och sen blev det shopping; strumpor! På vägen ut så passerade vi bibblan och där hann vi läsa en bok innan det var dags att gå mot tåget.

Han är visserligen bara 6 år och går inte under skolplikten men vad får han med sig för skolmoral om han får vara hemma och shoppa mm med mamma om dagarna? Vara hemma och ”ta det lugnt”? Ah ja.. hon drog i alla fall inte iväg honom på en spontan Finlandskryssning i all fall

Men mamma lät honom skippa skolan idag och av det här inlägget att döma låter det mest som att hon höll honom hemma för sin egen skull. 

Kevin blev hemma med mig idag och jag är överlycklig!

Tycker ni att det är okej för barnen att välja om de vill gå i skolan eller stanna hemma utan att vara sjuka eller liknande?

346040

HEJ CAMSICAM!!

Jag är en av dina OG följare på bloggbevakningen, bäste bloggen jag läst, du är förjävla skön, yadayada I love u!
MEN… whats up with the muslims? Två inlägg i rad(?) där du där du nämner muslimer, AND I KNOW att du inte sa något dåligt om dom men varför ens nämna dom..? Känns liksom som en inbjudan till de som har som livsuppgift att normalisera rasismen..
Och igen, I fucking love u gurl och vet att du inte är en av dom but still.. do you feel me? fattar du vad jag menar? Vart bara så chockad när jag såg första inlägget om tjej zonerna på gymmen och sen de om dessie..
Jag hoppas att du förstår vad jag försöker få fram haha är varken kränkt eller en hater ( 😉 men bara så jävla less på hur människor hittar minsta lilla anledning att slänga ur sig rasistiska saker… (not you, the trolls that comment)
Och ja.. igen.. du är bäst! KISSESKISSESKISSES
Det var av en ren slump som jag nämner muslimer i två inlägg idag och en av mina läsare reagerade på det och skickade mig ett mail om det som jag vill besvara.
Jag känner mig inte påhoppad av henne på något vis och hennes mail är hur trevligt som helst men ni kanske är fler som undrar..
Inläggen handlar om två HELT olika saker – Cissis inlägg om tjejgym och Dessise eventuella nya crush.

Eftersom jag var nyfiken och frågade om anledningen till tjejgymmet i Vällingby så ville jag dela det med er och eftersom Dessie la upp en bild från en muslimsk sida och även skrev på arabiska så kom min slutsats därifrån. 
Inget av inläggen innehåller någon typ av värdering från min sida eftersom jag jag inte tycker varken det ena eller andra om islam eller muslimer. Hade Dessie lagt upp en buddistisk bild tillsammans med resterande inlägg så hade jag kanske trott att hon träffat någon som tillhör den religionen.

Har vi kommit till den punkten där man inte ens får beröra islam utan att det ska tolkas som någonting negativt?
Mina två inlägg kom att beröra religionen av en ren slump och om någon på något sätt försöker normalisera rasism här inne på min blogg bara för att jag nämner en viss religion så kan jag meddela att det är det  sista de gör på min blogg för sen kommer lilla blockeliblockfingret fram.
Är det någon mer som reagerat som flickan som skrivit brevet men som inte är med i filmen av mina inlägg?
*bullen in my heart*

Foki:

Varning: Inlägget innehåller inslag av ironi.

foki

Foki ser ut som hon ska på finlunch när hon flyger till Thailand. 
Själv ser jag ut som en blandning mellan en Saccosäck och en uteliggare när jag ska flyga långt. Myskläder som inte sitter åt någonstans – osminkad och med en kudde i högsta hugg. Huden blir alltid alldeles fnasig och torr så jag måste smörja in mig som en tok under hela flygresan och helt vill jag bara somna ner i en kudde och gud nåde den som stör.
Den Betnérska metoden funkar alltid när det kommer till att sova på långflyg.
Sprit och sömntabletter – check på den!
Funkar extra bra på barn ska tilläggas..
De kan trilskas lite med spriten men trägen vinner =)

Jag antar att detta är skillnaden mellan en dam och en CamCam.

Hur flyger ni?
Fokistyle eller CamCamstyle?

Egoina:

ibil

Med tanke på att hon blivit påkommen med att Snapchatta medan hon kör bil till den milda grad att hon till och med skrivit en ursäkt för det på bloggen så är inte detta det bästa av ordval:

Så läskigt det var att köra hem idag! På sistone har jag, av förklarliga skäl, tagit det så lugnt jag kan på motorvägen och har lagt mig i ”lastbilsfilen” för att slippa andra stressade medtrafikanter. Där har jag legat och surfat och tänkt att det får ta sin tid.

Men hon har alltså inte surfat på NÄTET utan fram i trafiken så alla ni nätpoliser kan dra ut trosorna igen och ta det lilla lugna.

No worries, Regina – I got yo back!

Engla:

pom

Om Engla kan så kan jag!
Jag har alltid känt mig lite för gammal med PomPoms i håret – även om busschaffisen frågade om jag skulle åka på ungdomsbiljett när jag hade två poms på huvudet men det kändes fan bara wierd!
Men jag ska fan rocka Poms i London!
Pom Pom Pom!
Följ mig på Snapchat så får ni se Poms så det står härliga till. Pom Pom!

Age ain’t nothing but a number so wear your poms proudly!
Jag är 36 år – vad är jag mer för gammal för?
Egentligen? 😉

Inlägget innehåller 14 st poms.

Cissi Wallin:

aaaaa

Cissi tränar med största sannolikhet på Fitness 24/7 eftersom en likadan skylt satt uppsatt på det gymmet i Vällingby när jag bodde åt det hållet och jag frågade faktiskt personalen vad syftet var?
Jag känner mig inte det minsta obekväm i någon avdelning på gymmet men det kanske beror på att jag jobbat på gym tidigare… eller något annat men jag personligen har inget behov av ett tjejgym.

Men.. personalen berättade för mig att deras tjejgym fanns till för att muslimska tjejer som bär slöja ska kunna ta av den när de tränar – hur det går ihop med att det kan förekomma manlig personal vet jag inte – men det var så jag fick tjejgymmets existens förklarad för mig. Om det stämmer vet jag heller inte..
Samma kedja fast på Värmdö har ingen tjejavdelning så jag antar att det bara är på vissa ställen det finns tjejgym.
Ska jag känna mig diskriminerad?

Cissi menar på att Tjejgymmet finns för att kvinnor ska känna sig trygga på gymmet:

Men har aldrig känt mig så TRYGG och fokad på min träning innan som under dagens styrkepass. Varför? Många män kan inte lämna kvinnor ifred, inte heller på gymmet. Det är sorgligt att det ska BEHÖVAS tjejzoner, men kvinnors säkerhet och trygghet först! Alltid.

Känner ni er otrygga på gymmet? Generellt sett?

Plus! Typ alla maskiner i mansfria gymmet är nästan alltid inställda på rätt vikt! Och man slipper värsta stanken av sura träningskläder och svett bortom denna värld. Och såklart – de värsta stönarna lyser med sin frånvaro. Praise!Om nån kille vill stånka och skrika när han lyfter skrot så får han väl göra det – jag skiter väl i honom.
Och är det verkligen så jobbigt att ställa in sin egen vikt, som Cissi påstår?
Herregud, ska någon lyfta hanteln ÅT dig också?

Älskar den här kommentaren av Maj:

Kanske man känner att en man stirrar ut en på gymmet. Kanske han gör det. Men gör han det nödvändigtvis i egenskap av att han är man? Eller kanske, gudbevars, i egenskap av att vara människa?!? Måste det nödvändigtvis vara pga objektifiering, eller kanske det har med ngt annat att göra? Ja det kan det. Tex kanske vederbörande undrar vad man gör för övning, vad det är för musik som slipprar ut ur hörlurarna. Eller för att den man stirrar ut ser så förbannat jävla sur ut för att han råkar vara en man som är på ett gym och som luktar svett och stönar när han lyfter tungt.

 

Paula:

paulas

Jag är mycket tveksam till att Paula skulle länka till ett klädmärke utan att åtminstone fått plagget gratis och med tanke på Soft Goats minst sagt intensiva attackkampanj på olika sociala medierprofiler så låter detta liiiiite för bekant för att vara ett rent sammanträffande.

Fler bloggare och instagramprofiler har burit Soft Goat än GabJossan publicerat fruktfat den senaste månaden och då vet vi ju alla att hon slänger ihop ett frukt/munk/choklad/tuttfat minst en gång i kvarten eller så fort Tovsi kommer på besök.

Så på Paulas inlägg där hon skriver att det är Hugo som KÖPT dessa till henne har jag bara en sak att säga:
I CALL BULLSHIT!

Hugo undrade vad jag önskade mig och mitt svar var kort och gott:
Höstaccessoarer!
Halsduken och mössan kommer ifrån Soft Goat.

If I call bullshit – can someone else call Konsumentombudsmannen?
Telefon: 0771–42 33 00
De har öppet varje dag mellan 09.00–16.00 (lunchstängt 12.00–13.00).

Hälsa från mig!

Tack för tips, Johanna!

Dessie:

Hon slänger ut små ledtrådar lite här och var och snäll som jag är så har jag sammanställd dem till en rebus – Dessie style.
Vad tror ni om detta?

 d4

 plus

d3

Utan att säga för mycket så kan jag säga att det händer en hel del just nu i mitt privatliv. Dock så är det något positivt så ni behöver inte oroa er. Men ja, det har väl tagit lite utav min tid nu i helgen om man säger så hehe 🙂 

plus

d5

plus2

Vad?
Vad betyder det här?

Min gissning är att hon fallit för en muslimsk man.
Vad tror ni?

Margaux:

max

Ni minns väl det här inlägget där Margaux försökte pimpa ut sin vän Max aka ”MumsMums” genom sin blogg och jag genast hakade på genom att mynta ”Maggis Hunkförmedling”?

Nu är hon igång igen:

OCH på tal om det! Max har köpt biljetter men undrar om någon av er vill byta hans två sittplatser mot ståplatser?
Han är för rolig att han går dit för att ragga tjejer. Väldigt smart… Det är ju FULLT av tjejer hahaha.

Hur är det möjligt att denne man inte fått hugg än?
Hade jag varit singel och 10 år yngre så hade jag LÄTT swipat höger på honom fortare än Foki fångar Pokemons!
*swooosh bara*
Maggis verkar ju tala extremt högt om honom så helt jävla otrevlig och socialt obegåvad kan han ju inte vara även om ett visst ”Vänner-avsnitt” dyker upp i huvudet.

Chandler:

 Okay now it doesn’t matter which one you choose, y’know? It’s
completely up to you. Our guy is perfect, or you can go out with
the guy Phoebe deemed not good enough to go out with herself.

Men vissa killar ÄR man helt enkelt FÖR nära vänner med för att någonsin kunna dejta själv, eller hur?
Det skulle känns som att dejta sin brorsa typ. Det går helt enkelt inte fast fin som han är rekommenderar man honom med gott samvete till andra tjejer som verkar lovande..

Så vi gör ett nytt försök – visst borde MumsMums ha någon annan än Maggis att pussa vid 12-slaget i år? 🙂

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons