Annons
Annons
18:00 25 Feb 2017

Kenza:

kins

..och efter jobbet gick jag förbi en salong för pedikyr. Min fotfil försvann i flytten och jag har inte orkat köpa ny så det var verkligen välbehövligt om man säger så, haha.//Kenza

Vad är nästa steg? 
Jag kan inte hitta min hårborste så jag gick till frisören?
Jag har slut på tvättmedel så jag köper nya kläder istället?
Min fjärrkontroll behöver nya batterier så jag köper en ny TV?

ELLER!?
Jag orkar inte handla mat så jag beställer sponsrad middag från Foodora?
Nä, vänta..det händer redan. 🙂

Sindy & KnivMicke:

luna

Den här gången gick de mer åt det fornnordiska hållet med Oden men jag saknar ett litet ”CamCam” där i.
Det är väl lika unisex som Luna?  🙂

Annons

Amanda Schulman:

Skärmavbild 2017-02-25 kl. 12.18.13

Amanda Schulman imiterar den tvillinggravida Beyoncé genom att fotas framför en liknande blomstervägg som sångerskan gjorde då hon avslöjade sin graviditet.
Rent spontant kan jag tycka att hela tilltaget är urbota fånigt – både det Amanda gör men även att Beyonce gjorde det. Bilden är fan bara märklig. Varför har de ett myggnät över huvudet liksom?

Men! Någon som reagerat desto starkare än Nyheter24’s reporter Amanda Leander som plockar fram hela stora artilleriet och skjuter från alla håll.
Hon har till och med givit sin krönika det hårda namnet ”Jag är glad att du inte är min förebild längre, Amanda Schulman.” där hon går hårt åt Amanda och hur hon triggar ätstörningar genom sin bild.

BUUUUURN!

Från Amanda Leanders krönika – I samband med lanseringen av klädmärket Daisy Grace är alltså det här på riktigt ditt uttalande till Resumé:

”Med klädmärket Daisy Grace vill vi hylla alla kvinnors kroppar. Så när vi nu visar upp ett smakprov av vår nya badkollektion lät vi oss inspireras av den artist som kämpat just för att alla former och storlekar ska bli representerade i media.”

Det ser ju jättefint ut i skrift, hatten av!

Men artikeln illustreras av en bild på dig, ”inspirerad” av den redan nu ikoniska bilden föreställande tvillinggravida Beyoncé.

Det är så många lager av orimlighet här att jag inte ens vet var jag ska börja.

Läs hela Amandras krönika HÄR!

Annons

Calle Schulman:

Skärmavbild 2017-02-25 kl. 12.00.40 Skärmavbild 2017-02-25 kl. 12.00.52

Bröderna Schulman är på en supersponsrad semester med Turkish Airlines där de – hör och häpna – blev uppgraderade till business class precis som några andra ”överraskade” resenärer vi känner till.
Att de skiter i att markera ut sina samarbeten är en fråga helt för sig – ni anmäler HÄR –  men det jag MEST undrar över är varför Calle envisas med att låtsas att han är en internationell kändis som jagas av paparazzifotografer?
Är det rent önsketänkande från hans sida eller är det den där sortens humor som jag inte riktigt förstår?

Och tror ni att det var någon inne i loungen som köpte att den lilla bleka mannen som ställde till med en scen faktiskt är en jagad kändis?

 

My Martens:

image323

Ja, jag vet att man inte ska skoja om dyslexi men här på Myggans blogg måste det väl snarare vara telefonens Autocorrect som gått banans för jag kan inte ens gissa mig till vad det egentligen ska stå här:

Även om jag svettas som en Fägring och blor frustrerad över dom övningar som jag inte klarar av pga av magen och bokstatistik… ( ÄN 😝) 

Jag gissar på att ”fägring” ska vara galning men vad ”bokstatistik” ska vara för annat ord fattar jag verkligen inte!
Jag visste inte ens att det var ett ord så shut me up liksom..

Någon mer än jag som för övrigt fullkomligt ÄLSKAR roliga autocorrect-misstag?
Här är mina favoriter!

didnt_we_all downsyndrome hate-fridays homoboys pringles resolution yard-work-dylan

 

YogaGirl:

I morse skrev jag ett inlägg om att YogaGirl gått ut med att hon känner sig ledsen eftersom några kvinnliga poddare i Sverige sagt nedsättande saker om hennes val att föda sitt barn hemma i en pool.
Tack vare min läsare Ella så fick jag klart för mig var det handlade om.
Det var tydligen Hannah och Amanda som tagit upp det med inte riktigt på det sättet som YogaGirl beskriver det.
Bloggkommentatorerna har skrivit en bra text om det som ni hittar HÄR!
Kan det vara så att YogaGirl kanske har på sig ett par ”höggravida glasögon” som gör att hon är extra känslig för åsikter om sitt val av födelsemetod?

För det som Hannah och Amanda verkar ha reagerat på var ett uttalande av YogaGirl i senaste numret av Mama där hon prydde omslaget:

”- Ibland upplever jag att vi haussar upp förlossningen för mycket, den har blivit en klinisk grej där sjukhuspersonalen ska kontrollera varje andetag. Att makten förskjuts från kvinnan på det sättet tror jag kan leda till att många blir överdrivet uppskrämda. Föda barn är ju världens naturligaste grej. Men självklart är det jättebra att vården finns vid sidan om ifall något går snett.”//Yogagirl

bk
Saxat från Bloggkommentatorerna.

Tack för tips, Ella!

Kissie:

ana
Det är jag som pixlat gruppens namn.

Det här är inte först gången Kissie släpper igenom minst sagt omoraliska kommentarer på sin blogg.
Titt som tätt dyker det upp kommentarer om att köpa tabletter på nätet och nu har hon tillåtit en ”Pro Ana-grupp” att kommentera – alltså en grupp tjejer och killar som har anorexia och som svälter tillsammans och peppar och samarbetar med varandra för att bli ännu smalare.
De vill att man addar dem på Kik och på så vis går med i gruppen om självsvält där målet är att svälta sig så mycket som möjligt..

YogaGirl:

FullSizeRender (19) IMG_7187 (1) IMG_7188 (1)

Vilka kvinnor är det som kritiserat Rachel Bråthen Schonevalds beslut att föda hemma i en pool? Det har kommit upp i en podd men jag har inte lyckats lista ut vilken?
Rent spontant känns det som någonting exempelvis Katrin Zyto skulle kunna slänga ur sig men istället för att sätta mig och lyssna igenom alla poddar med två kvinnliga deltagare så tänker jag att någon av er kanske redan vet?

Men vad handlar det om? Att kritisera en annan kvinnas val av förlossningsmetod – är det inte fullkomligt och totalt upp till kvinnan som ska föda? Att kritisera det känns ungefär lika fräscht som att kritisera en annan mammas val att amma eller inte amma och någonting vi borde vara förbi vid det här laget.
Vill hon ha en naturlig förlossning hemma utan smärtstillande så ska hon väl få ha det?
Jag personligen skulle aldrig våga det men det handlar ju mer om mig och min personlighet än om henne.

Elaine Eksvärd:

img_1529

Det där går såklart upp och ned i relationer. Folk som säger ”Vi har aldrig bråkat” stolt.. då tänker jag ”Då har ni något att se fram emot” men säger det aldrig. Klart man bråkar, annars är man ju tillsammans med sig själv. Bråka bra, det utvecklar.

Vad är er status nu? Kär eller tröttmössa på karln/damen? //Elaine

Hahaha… jag är fortfarande tokkär i min galning här hemma och har nog bara höjt rösten åt honom nån enda gång.
Dock aldrig när han duschat… 😉
Fan, jag hoppas att jag aldrig slutar vara tokkär i honom för det är det mysigaste som finns att fortfarande få fjärilar i magen av honom.

Är ni kära fortfarande?

22:31 24 Feb 2017

Sindy & KnivMicke:

Skärmavbild 2017-02-24 kl. 10.36.16

Jag har precis pratat med Sindy som dementerar det här inlägget å det grövsta. Hon menar att hon inte har skrivit det här inlägget och att hon blir ledsen av att hennes tidigare livsstil fortfarande jagar henne.

Hon menar alltså att det här inte är sant och jag är benägen att tro henne. Jag må tycka att hon och Micke är omogna ibland men jag har aldrig tvivlat på att hon och Micke sätter sitt barn och sitt ofödda barn först.
Hon var otroligt ledsen över att det här fejkade inlägget spreds och ville egentligen bara att det skulle försvinna men jag rådde henne att bemöta det snarare än att sticka huvudet i sanden.

Så enligt henne är det här inlägget fejk och så länge jag inte får en länk till tråden i sig så är jag benägen att hålla med henne. 

På samma sätt som Josephine fick komma till tals idag så får Sindy också göra det. Så klart!
Jag exkluderar ingen.

Och det Sindy vill att ni ska veta – ni som försökte sprida hennes adress – är att den som kan komma att skadas mest av alla är deras son.
Den son som de älskar mest av allt och som redan utsatts för stalkers och andra galningar.
Jag raderade den kommentaren omedelbart och kommer inte tillåta det i fortsättningen heller. Diskutera gärna men att sprida folk folks privata uppgifter – fuck no!

Även om ni inte gillar dem eller deras personligheter – tänk ett steg längre!
Snälla!

Lisa Anckarman:

Äntligen någon som bär sina strumpbyxor på samma sätt som jag!
Fast jag brukar ha mina uppdragna under kläderna men är inte den som är den.
Nästa gång det vankas finkläder, klackisar och strumpisar så ska jag ha det på samma sätt som Lisa!
I dare you to do the same! 😂😂😂

(null)

Lady Dahmer:

runkbulle
Saxat från Lady Dahmers blogg.

Dahmerskan skriver om kampen mot patriarkatet och hur den kampen inte ska vara bekväm och behaglig så om män runkar till det du gör i din kamp så kanske du ska byta strategi.
Men.. vad runkar män INTE till? Grovt generaliserat så klart?

Jag läste någonstans på nätet om män som anonymt berättade om sina märkligaste onanihistorier och om man ska tro dessa män så finns det i princip ingenting vi som kvinnor (eller djur) kan göra som män inte runkar till – eller i.

Här är ett kort utdrag:

  1. En kille använde sig av en död ekorre för att runka.
  2. En annan runkade i en varm och smörad blåbärsbagel.
  3. En tredje runkade i en mugg fylld med varm, överkokt pasta.
  4. Näste man runkade till postorderkataloger.
  5. En sån där vit staty utan huvud eller armar. Oh yes.

And the list goes on.
Om en kille kan runka i en död ekorre så kan han nog fan runka till den här bilden också.
Så vad gör man? Hur ska vi krossa det lättrunkade patriarkatet egentligen?

IMG_7192

You are welcome, all men!

GabJoss:

gab

Det är inte ofta jag ser saker på bloggar som jag spontant känner att JAG VILL HA men ibland händer det.
Senast det skedde var när jag såg ett par guldiga skor inne hos Paow som sedan fick flytta hem till mig – från River Islands rea (Känner mig som en riktigt hipp bloggare nu) och nu har det hänt igen.
Jag känner att varje cell i min mjukisälskade kropp behöver den här mysdressen som GabJossan rasslar omkring i där uppe i norr.
Ja, den och det här bordet som varenda bloggare lägger upp i små käcka kollage.
Ett marmorbord. Fuck! Jag är bloggskadad – visst är jag det? Ett marmorbord? Vad kommer härnäst? En klongvas eller en tulpanljusstake från Skultuna? Det är ju så man skäms över hur lättpåverkad man faktiskt är. 🙂

ha

Det soffbord vi har nu är så rangligt att det mest skulle kunna liknas vid Bokens uppspydda plockepinn om man nyser på det så vi behöver verkligen skaffa ett nytt och eftersom vi alla i familjen har en viss förkärlek till att lägga upp fötterna på bordet så behöver det vara aningens mer stabilt än det smäckbord som nu pryder vardagsrummets orangea matta.

Leveranser mottages i Gustavsbergs centrum mot adlink. 
Jag bjuder på semla!! Även denna med adlink.

 

spå

När Kissie fick spons på sina tuttar så tappade hela Sverige kollektivt hakan men idag är det hur vanligt som helst att få plastikkirurgi sponsrat och gärna med en liten rabattkod så att följarna enkelt kan genomgå samma ingrepp till ett billigare pris. Den här utvecklingen tycker jag är skrämmande och jag undrar vart vi är på väg.

Tänk er 5 år framåt i tiden – kanske kommer jag skriva ett sånt här inlägg?

Skärmavbild 2017-02-24 kl. 11.35.31

hund

Ja, nu har det hänt! Tjocka Hetsätarkatten lyckades gömma sig i matpåsen under natten och vägde runt 15 kilo när vi hittade honom.

Tyvärr fanns det inte mycket som veterinären kunde göra för honom men tack vare Veterinärhuset Hund och Katt (LÄNK) så fick vi ett värdigt avslut för honom till minsta möjliga ansträngning.
Veterinärhuset Hund och Katt (LÄNK) hjälpte till på alla sätt och fick oss att känns oss sååååå omhändertagna och jag kunde verkligen inte vara mer nöjd med deras service som jag givetvis rekommenderar å det varmaste.
Har DU ett djur som behöver avlivas så kan jag verkligen rekommendera Veterinärhuset Hund och Katt (LÄNK) som just nu har de ett specialerbjudande med både avlivning och kremering av ditt lilla gullhjärta för endast 895 kr om du använder rabattkoden ”TjockaHetsätarkatten” när du bokar på deras hemsida!
BRA VA!!????

sten

Och som om det inte räcker – vill även du ha en gravsten till ditt nu avlivade och kremerade husdjur så kan Veterinärhuset Hund och Katt (LÄNK) även hjälpa till med en gravsten med valfri text (upp till 35 tecken) för endast 1495 kr om du använder rabattkoden ”Stendöd” när du beställer och betalar på hemsidan.
Jag har nog aldrig känt mig så nöjd med en gravsten tidigare och vill verkligen vara tipsa er om detta fynd!!!!

cat2

Och om du precis som jag känner dig lite ensam nu när ditt husdjur försvunnit så har jag ordnat en specialkod till er – mina fina läsare – så att ni kan köpa er en ny katt!
Det ska jag göra!!
Antingen får ni 35% av på en katt eller om ni köper två så får ni 2 för 1 (Gäller endast i 24 h) så passa på nu!!! Det är liksom först till kvar som gäller!!
Gå in på deras hemsida (LÄNK) NU och lägg din beställning nu innan katterna tar slut!!!!!!

Puss och kram på er fina läsare och skicka mig gärna bilder på era nya katter eller tagga mig på Instagram!!!!

Jockiboi & Jonna:

Jocke och Jonna hittade sin bil förstörd när de landade efter sin resa och erbjuder nu 100 000 kr till den som kan tipsa om vem som gjort detta. Vem fan gör något sånt här?
Vilka jävla idioter!
Förhoppningsvis finns det kameror på flygplatsens parkering – där jag antar att detta gjorts – så att de ansvariga får stå till svars för sin skit!

(null)

Ex on the beach:

adde
Saxat från Aftonbladet.

Nu handlar ju den här artikeln med största sannolikhet inte om Adde från Ex on the beach men handlingen är i princip densamma som den han beskrivit att han gjort mot sitt ex.

I blogginlägget från flickvännen AnnaLisas blogg skrev han själv om hur han kontrollerade sin dåvarande flickvän med samma typ av ”otrohetskontroll” eftersom han misstänkte att hon varit otrogen.
Hur detta inte kan vara våldtäkt är över mitt förstånd men det är ändå trevligt att de att domstolen inte bara avfärdar detta eftersom hon kanske inte sa ”nej” tillräckligt många gånger – men inte våldtäkt?
Say what?

Tack för tips, Erica! 

Sindy & KnivMicke:

Skärmavbild 2017-02-24 kl. 10.36.16

Skärmavbild 2017-02-24 kl. 10.37.49

Saxat från Facebook

Det går inte att med säkerhet veta när den här bilden är taget men det är i alla fall Sindys nuvarande profilbild på Facebook.

För den som inte vet vad MDMA är så är det kort och gott ecstasy (E) som Sindy letar efter i Stockholm.
Om hon ska använda det själv eller letar åt en vän förtäljer inte historien men man får ju hoppas att det inte är till henne själv nu när hon är gravid.
Men varför söker man i så fall droger åt en vän?
Är vännen inte kapabel att skriva ett eget inlägg på FB? Varför begå en brottslig handling åt en annan person som enkelt kan skriva samma inlägg själv?

Tack för tips!

Josephine Qvist:

Edit – Jag SKITER fullkomligt och totalt i vad folk gör med sina egna kroppar men jag skiter INTE i vad detta gör med våra barn och ungdomarna psyke! 

josieSaxat från mitt tidigare inlägg. 

Nu har jag fått höra lite mer om Josephines bröstoperation från henne själv och hon tycker att jag i mitt inlägg framställer henne som att hon ”sålt sig själv” för att få en billig operation.
Hon menar att hon valt kliniken med omsorg och hade tänkt betala själv men blev sedan erbjuden ett rabatterat pris för exponering på sina kanaler men att hon fortfarande betalat 55 000 kr ur egen ficka.

Hon skriver att hon blir ledsen, att hon är en vanlig människa med känslor och hon undrar:
Om vi vänder på det – skulle jag vilja bli behandlad likadant?

  1. Skillnaden mellan oss är väl den att jag aldrig skulle publicera något sånt här överhuvudtaget – om jag nu mot förmodan skulle genomgå ett liknande ingrepp –  med tanke på vilket inflytande jag vet att stora bloggare och influencer har över sina – framförallt – yngre läsare.
  2. Du har inte fått ett rabatterat pris som privatperson – du har fått det i egenskap av influencer pga alla dina följare. Hade du haft 164 följare hade kliniken knappast givit dig en fet rabatt.
    Återigen handlar det om att vilja åtnjuta alla de fördelar som kommer med att vara en stor influencer men så fort man blir granskad eller ifrågasatt så är man bara en helt vanlig person med känslorna på utsidan.

Givetvis vill jag inte att någon ska bli ledsen över det jag skriver men att bli granskad som stor influencer är faktiskt något som kommer med den rollen och alla de fördelar som det innebär.
Klarar man inte av det så borde man nog fundera över ett annat karriärsval i livet – och detsamma gäller alla andra offentliga personer med makt och påverkan som dagligen granskas.

 

19:30 23 Feb 2017

Dessie:

(null)

Dessie och Swedish Naturals lägger båda upp bilder på Dessie i sitt nya löshår och en av er tyckte att skillnaden är enorm på bilderna.
Håller ni med?

Skillnaden är väl att Dessie nästan alltid tar sina bilder med ansiktet snett medan SNs bild är tagen rakt framifrån.
Och så lite filter på det.. =)

Tack för tips!

GabJoss:

16924198_10212115620627107_662147225_n

När jag vaknade hade jag fortfarande feber och migrän men efter en lång dusch så släppte det lite. Har lockat håret och sminkat mig lite just för att jag faktiskt känner mig piggare när jag ser piggare ut. Låter kanske knäppt men så funkar jag, haha..//GabJoss

Jag har sagt det förr och jag säger det igen.
Om du kan kliva upp, ta en dusch och LOCKA HÅRET så har du inte migrän.
Nej, nej, nej!!!!

Migrän – då ligger man utslagen i ett mörkt rum och varenda ljud och strimma av ljus skär som knivar genom huvudet. Själv får jag även härligt tunnelseende, aura (blixtar) och kräks.
Jag skulle inte kunna kliva upp och locka håret om jag så fick en miljon kronor.

Är detta ännu en diagnos man kan ”få en blogg-släng” i bloggvärlden?
Ni vet, en släng ADHD, en släng migrän?

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons