Annons
Annons
20:01 23 Okt 2016

Paow & Lisa Anckarmann:

paow

lisa

Nu försökte ju inte Paow få det till att hon suttit och shoppat själv och av ren välvilja satt ihop ett kollage av sina favoriter till läsarna men det gör däremot Lisa:

Jag sitter och kollar lite inredning – fast egentligen behöver jag ingenting! Tvärtom – hehe. Men ni vet hur det är, aldrig är det nog. Inte för mig i alla fall. Den guldiga brickan skulle ju t.ex vara perfekt att sätta adventsljus på! Tänk att det snart är dags för sådant… //Lisa

Vad tror ni?
Är det Lisa som sålt på Paow sitt kollage eller kan det rent av vara så att någon sålt samma kollage till dem båda utan att tala om det?
För här blir det ju verkligen svart på vitt att det inte är Lisa som suttit och shoppat, satt ihop kollaget till sina läsare med små tips utan hon köpt in det från en tredje part och skiter nog fullständigt i både guldiga brickor och adventsljus.

Ja, snart är det verkligen bara CamCam som det går att lita på i bloggvärlden eftersom hon inte tar in sponsrade inlägg.
Tragiskt.. men ensam är stark. 😉

Paow har sedan dess tagit ner sitt inlägg men jag hade använt en skärmdump i ett inlägg så därför har jag den kvar..

Saga Scott:

Tycker ni att det här är kul?
Jag tänker bara att ”stackars häst” att bli så där sliten i munnen.

Tydligen är det privatpersoner som lånar ut sina hästar till programmet ”Stjärnhoppningen” och hade det där varit min häst och jag sett det där klippet  så hade Mos fått springa banan runt på en käpphäst.
Jag hade hämtat tillbaka min pålle på en gång!

*morr*

Om du inte kan se videon ovan så finns den HÄR!

Annons

 

Blondinbella:

b1 b2 b3 b4

Diskussionerna fyller upp kommentarsfältet efter Bellas inlägg om sin Halloweenfest men de handlar inte om att hela skiten borde varit sponsormarkerat eftersom det till största sannolikhet är PartyKungen som ligger bakom även denna fest. Bellas adlink till sin Darth Vaderkostym leder även den till PartyKungen.
Men nej, det är inte vad kritiken handlar om utan den handlar om följande tre punkter.

1. Blondinbella klär ut sig till Darth Vader på årsdagen av morden i Trollhättan på Kronans skola.

2. En av gästerna har sminkat sig mörkare i huden för att efterlikna Bob Marley och anklagas för att bära ett sk. ”blackface”.

3. Bella och Odd anklagas för att vara omogna som bara lämnar bort sina barn för att festa istället.

Jag tänkte ta tillfället i akt att bemöta dessa kritiska röster på ett moget och vuxet sätt eftersom jag aldrig skulle lämna bort mina katter för att festa. (Tssss…who am I kidding liksom.?)

1. Anton Lundin Pettersson var på intet vis utklädd till Darth Vader. Han hade en replika av en hjälm från andra världskriget och en soft air-mask för ansiktet tillsammans med ett svärd i handen.

2. Får man helt enkelt inte klä ut sig till någonting annat än inom sin egen etniska rastillhörighet? Edit – det är väl ändå skillnad på att klä ut sig till Bob Marley och att använda ett traditionsenligt Black Face? Eller?
Om man vill vara en av karaktärerna ur Avatar? Får man sminka sig blå då eller kränker man någon smurf eller liknande då? Dumt uttryckt av mig..

3. Jag kan räkna på ena handen de gånger Bella och Odd lämnat bort sina barn till far och morföräldrar för att ha fest. Två! Två gånger har de gjort det som jag kan minnas. Kräftskivan och denna fest. Är det att vara omogna och oansvariga?
Jisses…

Annica Englund:

annika

Jag kan förstå varför detta uppfattats som ett lyxmärke och varför målgruppen vart 35+, det är priset. Produkterna är väldigt dyra och visst kostar kvalitet men nästan 500kr för en mascara… Inte ens Chanels mascara är så dyr och då är det ett lyxmärke som alla mer eller mindre känner till.

Om man gillar det här resultatet men inte riktigt har pengarna att lägga på denna mascara så skulle jag rekommendera L´Orèal Telescopic Mascara som just nu kostar ca 115kr på Kicks.//Annica

Tidigare har Annica skrivit konstiga recensioner där hon hyllar svindyra ansiktskrämer för 2500 kr och blir snarstucken när hon får en kommentar om det men på senare tid har jag börjat uppskatta hennes recensioner allt mer.

Som i det här inlägget där hon skriver om en mascara från Sisley för 490 kr där hon istället rekommenderar en billigare variant som fungerar på ungefär samma vis.
Företaget bakom pressutskicket kanske inte blir så nöjda med inlägget men Annicas trovärdighet stiger i rasande fart – det är i alla fall min åsikt.

Skulle ni köpa en mascara för en femhunking? 

Emelie Walles:

Jag kan inte låta bli att tycka att de är vääääldigt lika de här skorna från Nike.
Hur lika får produkter vara innan de kan komma att anklagas för plagiat?

nike

Kenza:

mani

Någon som alltid blir söt på bild. :-)) Imorgon fyller han 9 år och jag och Aleks funderar på att bjuda in våra kollegor till eftermiddagsfika på kontoret som vi alltid gör när någon fyller år HAHA. Med hundtårta och grejer. Jag undrar om de tycker vi är konstiga då…//Kenza

NEEEEEJ!
Jag älskar att du firar hans födelsedag!!
Jag hade LÄTT kommit på en födelsedagsfika för någons hund. =)
Vi behöver ge Tjocka Hetsätarkatten och Lilla Snöboll födelsedagar så vi kan fira dem.

Nästa år ska Tjocka Hetsätarkatten få göra en ”smash the cake” – helt klart!

Visst firar ni era husdjurs födelsedagar?!

Petra Tungården:

petra

Det handlar bland annat om möbler, hälsoprodukter och kläder som har fått goda vitsord i olika blogginlägg. Bland annat nämns en hårfön för 4.000 kronor som bloggaren själv inte ska ha provat.

”Det här är en vanlig företeelse på den här bloggen”, skriver anmälaren, och konstaterar att inläggen på bloggen lett till inköp av dåliga produkter.

Så skriver Dagens Industri och den här hårfönen är verkligen ett intressant exempel på när Tunis verkar tro att läsarna är komplett dumma i huvudet och inte fattar vad hon håller på med.

Så här skriver alltså Tunis om en hårfön som kostar mer än en sista minutenresa till Mallis och som hon alltså inte själv ens provat.

Den här hårfönen från Dyson började det suras om på utländska bloggar (b la Harper and Harley) redan för någon månad sedan. Och sedan dess har jag velat lägga vantarna på den så kallade mirakelmaskinen. Den här lilla mackapären sägs nämligen ha superkrafter och ska revolutionera hårtorkandet. Den ska dessutom vara skonsam för håret!!! Och vara betydligt tystare än andra hårföner! OMG!

Men om allt ovan stämmer kommer ni bli de första som får reda på det och jag kommer typ skriva ett takbrev till Dyson, haha. Men som sagt – har inte testat den än.

Allt som är blåmarkerat var strategiskt lagda länkar till produkten – en produkt som hon i skrivande stund alltså inte ens provat själv.
Tunis skulle inte ens hylla den som kommer på botemedlet mot cancer i ett inlägg utan att få betalt för det så det här inlägget är så pinsamt genomskinligt att hon till och med själv måste ha skämts när hon skrev det.

Som tur väl är så åkte hon dit på det och får nu istället skämmas av helt andra anledningar istället.

Tack för tips, bästa läsare!

Dessie:

Processed with VSCO with f2 preset
Dessie skriver ett inlägg från Dannmark(!) och berättar om hur kaffe verkligen är en del av livet men visst verkar det som att hon faktiskt håller i en tom kopp?

Kan vi alla bara konstatera att kaffe verkligen är något alla borde få ha tid till då och då, på ett mysigt litet café för att prata om livet lite. Det kan verkligen Göta mycket för själen vill jag lova❤️ Speciellt nu när det är höst, det är så mysigt! Hör satt jag iallafall och såg filosofisk ut på ett café mitt i ingenstans (eller ja typ, I Dannmark)//Dessie

Ja, vi kan konstatera att kaffe är en del av livet om du kan lära dig att stava till Danmark.

Tack för tips, Katta!

Therese Lindgren:

Kanske inte den bästa av idéer när man precis blivit tillsammans igen.
Som Therese Lindgren fick vackert fick erfara.
Tips från coachen – läs igenom hela texten nästa gång innan du sätter igång att pranka.

Alltså, FYYYYYYYYYY!!! Det här pranket blev inte alls roligt! Jag trodde inte att Anders skulle bli SÅ rädd och orolig så SNABBT?! Men bara så ni vet så skrattar Anders åt pranket nu i efterhand så ni behöver inte bli arga på mig i kommentarsfältet. Men lite över gränsen var det. Tro mig, jag har bett om ursäkt en miljon gånger. Inga fler prank-försök nu hahah. Puss!//Therese

 

Catrin Hedlund:

And honest bitches ain’t stealing (other people’s shit.)

Carin Da Silva:

carin
Har jag missförstått det hela? Jag trodde att ett barn med nyblivet syskon gick till förskolan för sin egen skull mer än för mammans – precis som Carin skriver.

Vissa dagar hinner man ju knappt få i linserna när bebisen vill äta, byta blöja, bli tröstad, ligga en mm. Tänk då om Theo också varit hemma…. Han vill ju hitta på saker, gå ut och leka mm och det är ju inte så lätt då man har en bebis som, för tillfället, vill äta hela tiden. Jag tror att Theo hade känt sig väldigt ”utanför” om han var hemma på dagarna då han han verkligen skulle märka hur mycket tid och uppmärksamhet lillebror skulle få och kräver.

Theo längtar till förskolan varje dag för där får han leka, träffa kompisar och han blir aktiverad med en massa roliga saker.//Carin

Som nybliven förälder har jag förstått det som att man bli relativt livegen i början. Allt handlar om den nya familjemedlemmen och att det helt enkelt inte finns så mycket tid över att aktivera ett syskon som nog relativt snabbt skulle bli uttråkad av att titta på sin mamma som ammar/nattar/tröstar bebis.

På förskolan finns ju kompisar och mängder av aktiviteter och skoj.
Nog borde väl det vara roligare än att sitta hemma och titta på en bebis som mest försöker hitta till mammas tutte och känna sig allmänt utanför?

GabJoss:

GabJoss om SuperJ’s stundande kalas:

Som jag har nämnt förr så vill jag ha sockerfritt! Iallafall så gott det går. //GabJoss – 23 augusti 2016

Det sockerfria kalaset verkar ha gått helt enligt plan. =)

boob

Jag missade inte att Facebook tog ner Cancerfondens bröstkampanj men däremot läste jag inte förrän idag vad anledningen var.

Klippet ansågs ”marknadsföra vuxenprodukter”.

Hur kan ett videoklipp med informativt innehåll om hur man undersöker sina bröst i jakt på knölar eller liknande marknadsföra vuxenprodukter?

Tror Facebook att vi kvinnor blir så upphetsade av att undersöka våra egna bröst att vi omedelbart börjar shoppa sexleksaker när vi är klara med undersökningen?
Jag blir ungefär lika upphetsad av att ta på mina egna bröst i medicinskt syfte som jag blir av mjäll..

Engla:

En sak som är viktig när det kommer till reklam på sociala medier är att man är konsekvent. Inläggen ska inte kunna förväxlas med vanligt, redaktionellt innehåll.

Engla är det perfekta dåliga exemplet på hur man inte ska göra.
Här har jag fyra inlägg med reklam som markeras ut på fyra olika sätt varav ett är korrekt.

e2
1. Samarbete högst upp utan någon som helst indikation på VEM samarbetet är tillsammans med.

e4

2. Här omnämns ett samarbete i den löpande texten men inlägget har inte märkts ut på annan sätt.

engla1

3. Här slänger hon in ett ”spons” i den löpande texten men övrig indikation saknas helt.

e5

4. Här är inlägget markerat både som ett samarbete och med vem samarbetet sker med.

Tack för tips, Sofia!

20:00 22 Okt 2016

..Som inte har något med bloggare att göra..

Vad har ni för ”non-blogger-favoriter”?

i1 i2 i3

Blondinbella:

Jag fattar vad Bellas ska föreställa men Odd?
Da fuck?
Jag var helt säker på att han skulle vara Peter Jöback, Christer Björkman eller nån annan Schlagerhjälte..

Nu kör vi #HalloweenhosBellaOdd 🎃🎃😂😂

A photo posted by Isabella Löwengrip (@blondinbella) on

 

scorned

Nu kommer jag extraknäcka som ”Skvallerblogg” i ett inlägg – bara så ni vet..
Jag har haft lite mailkontakt med en person som tyvärr får erfara hur det är att vara involverad med en person med många följare på sociala medier och hur det är att inte ha en egen platform att försvara sig på eller få säga sitt.
Vi har utbytt lite information och nu idag skickade hon mig den här korta texten som jag gärna fick lägga ut så att även hon kan känna att hon fått komma till tals.
Jag har tagit bort alla namn för dramatisk effekt men med er slutledningsförmåga så tror jag nog ändå att ni rätt snabbt räknar ut vad detta handlar om.

Det är första gången jag gör något sånt här – gör jag rätt eller fel som låter henne komma till tals?
Jag har velat fram och tillbaka..

em

Catrin Hedlund:

 

Med en dramatisk textremsa som får det mest använda av väggord att blekna så aspirerar Catten av Tälje verkligen om rollen som drama queen nummer ett på Instagram.

”Åh nej, här ligger jag som ett offer för mina på egen hand skapade omständigheter och spelar slagen hjälte med en dramatisk, svartvit bild och taggarna #faith och #model.”

Nästa vecka lär vi oss hur man gråter på kommando av allas vår dramacoach – Catten av Tälje.
Hon tar endast kontant betalning och utfärdar inga kvitton.

Lady Dahmer:

lady

Så skriver i alla fall Lady Dahmer på sin blogg efter en minst sagt kaotisk morgon.

Jag vill inte vara en jävla skrikmorsa. Jag vill utöva ett nära föräldraskap med respekt och kärlek och tålamod. Det finns ingen kärlek i att skrika och skälla. Att skrika och skälla är det nya aga.Man slår med orden och rösten och det skadar barnens självkänsla. Och det är inte läge för er att försöka trösta mig nu, för så är det. Så funkar det. Theres no way around that. Jag vill hitta ett annat sätt att ta itu med situationer när det blir stressigt som inte inkluderar skrik eller skäll eller annat negativt beteende.

Ingen vill väl vara en skrikmorsa men vad är alternativen att ta till i stället som inte inkluderar skrik, skäll eller annat negativt beteende?

Vissa föräldrar tycker att man ska strunta i alla negativa saker som ett barn gör och bara berömma de positiva men hur lång tid tar det för ett barn att göra den kopplingen? (Helt seriöst – nyfiken)

Behöver man inte som förälder få höja rösten i bland för att understryka allvaret i vissa situationer utan att bli en sk skrikmorsa? 

 

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons