18:00 22 Aug 2017

Calle Schulman:

Mmmm ser på instagram att Calle Schulman också brinner för tjejerna. Så mycket att han och hans PT erbjuder självförsvarskurser. Om man är villig att betala 1250 spänn för spektaklet. Och bor i närheten av Birjer Jarlsgatan.
Är det nya feminismen (för män) förresten? Att tjäna pengar på kvinnors rädsla?
Om Calle verkligen menat allvar så hade ju han, med sin enorma plattform och zillioner kontakter kunnat arrangera nåt gratis istället. Tagit problemet på allvar och verkligen steppat upp. Men men. Sånt får man ju inga pengar för.
Men nu är jag ju taskig, klart killen ska ha en medalj och massa cred nu när han så duktigt (och självgott) poppar upp som gubben i lådan och erbjuder sig lösa problemet!//Lady Dahmer
Lady Dahmer är på krigsstigen och det är inte bara Joakim Lamotte som får sig en släng av sleven utan även Calle Schulman på grund av den självförsvarskurs jag skrev om igår.
Borde Calle har gjort det här pro-bono? Eller borde han erbjudit folk att swisha – de som vill – så som hon gör?
Jag har svårt att förstå den här kritiken faktiskt… så vida det inte är smygreklam. Då ska han givetvis pryglas. =)
Men jag är ärligt intresserad av en goodiebag innehållande en stickling och lite gifflar så om LD tar konceptet vidare så är jag game!!!

Dessie:

Dessie kör en ”girl on girl” tillsammans med sin bästa vän Paulina och man kan ju undra vem det är som sagt ja till vad?
Dessie vill nog få det till att hon har friat till henne men det är nog så att Paulina sagt ja till sin kille eller nått.
Men drama, drama, drama! Gulligt!

Kissie:

Mobbning är mobbning, eller hur? När någon skriver något elakt om en annan person (om det är sanning eller inte spelar ingen roll) så är det mobbing. Ja det kan vi ju vara överens om. Så detta borde ju givetvis även gälla alla slags hemsidor, och även tidningar som sysslar med att dela “information” om andra människor. Men riktigt så är det inte i dagens läge. För skvallertidningar kommer undan, för det är ju kul. Det är roligt att skriva om Anna Books nya tänder på ett nervärderande sätt, och diskutera ifall Anitha Schulman har drabbats av ålderskris. Det är även ok att prata om Kim Kardashians rumpa, om den är ful eller inte. För liten eller för stor. För dom är ju vuxna, och kändisar på det!//Kissie

Kissie skriver ett inlägg om skvallertidningar och skvallerbloggar och går hårt åt dem. Takes one to know one antar jag med tanke på den mobbing hon själ stått för på sin blogg.
Att vilja förändras är aldrig negativt men jag har svårt att köpa resonemanget från henne när hon själv slänger ur sig inlägg som är allt annat än snälla stundtals.
Hon hånade ju en kille som skrivit till henne på Tinder för bara något halvår sedan och det är inte den enda gången den ”gamla Kissie” har visat sig.

Håller ni med henne eller är hon skenheligheten personifierad?

Blondinbella:

Måndag vilket innebär en ny vecka, Jippie! Idag började Sascha sin första dag hos mig som stylistassistent. Emma har så mycket annat på sitt bord (hennes roll är ju egentligen business development) så hon behöver minst sagt en högra hand.

Bolaget heter ju Löwengrip Invest och egentligen är det lite missvisande mot verksamhetens operativa del. Visst ligger alla ägarandelar (LCC, Flattered, NaturalCycles och Wavy) i Löwengrip Invest som ett holdingbolag men vi jobbar mer som ett Mediahus (jag menar vi är ju snart tolv pers som jobbar med mig och kanalerna).//Bella

Förutom en assistent med en assistent så är det ytterligare tio personer som arbetar med Bella och hennes kanaler? Herregud, som gör VAD?
Och ytterligare tre ska läggas till samlingen nu är Bella ska göra om bloggen till mer av ett online magazine – precis som Nicole Falciani och Michaela Forni redan gjort.
Jag har svårt att se det hållbara i det här. 15 personer som ska avlönas för att Bella ska kunna spara in en kvart på sminket, slippa föna håret själv eller klä på sig.

Mariah Carey ringde och vill ha sin attityd tillbaka.
#nyrikaleversittegetliv

17:00 21 Aug 2017

Elena Belle/Natacha Peyre:

Hon har inte ens hunnit trycka ut ungen än men redan så längtar hennes man efter att hon ska få tillbaka sin gamla kropp. Det är i alla fall så jag tolkar hans inlägg…
Tänk om hon inte får det då? Hur ska han då överleva?
Byts hon ut då?

Tack för tips!

Anna Book:


Vad tror vi? Äkta eller fejk-Chanel?
Jag tror på fejk men det är bara jag… 🙂

Tack för tips!

Lady Dahmer/Joakim Lamotte:

…Det intressanta här är att han väljer att anmäla just mig och inte flera av de andra offentliga kvinnor och män som öppet ifrågasatt honom i artiklar och på nätet senaste året. Men det är tacksamt och enkelt att ge sig på mig. Han riskerar inget genom att sätta åt mig och de nästan niotusen likes han fått i skrivande stund talar för detta: Äntligen nån som sätter åt Lady Dahmer. Äntligen nån som får tyst på henne. Antifeminister och kvinnohatare över hela landet jublar. ”Du är kung!” skriver de i hans kommentarsfält.
Ja jag använder ett jättefult och otrevligt språk, man behöver inte gilla det och det tåls att diskuteras och kritiseras, men det är inte förtal. Min kritik har dessutom en saklig grund som jag noga redogör för.
Lamotte har konsekvent sen han dök upp i det offentliga samtalet ägnat sig åt att gång på gång smutskasta, nedvärdera och förminska feministers arbete. Han har även försökt ta åt sig äran samt profitera på detta arbete. Detta har han också fått kritik för om och om igen. Det är inget nytt. Hans återkommande problematiska uppviglande inför en publik på nästan 120,000 följare drabbar dessutom inte bara feministerna han riktar sitt hat mot utan även kvinnorna han påstår sig vilja hjälpa. Han är en varg i fårakläder och det har jag velat synliggöra.

Nej, egentligen borde hon kanske bemöta Joakim Lamottes polisanmälan men som hon skriver – how could she not?
Joakim Lamotte har stuckit ut hakan mer än en gång och kritiserat feminister till höger och vänster – och så blir han förvånad över att han får mothugg?
Att det ringer folk hem till honom är väl knappast Lady Dahmers fel? Och borde han i så fall inte anmäla dem istället?
Det hade nog jag gjort…

Håller ni med LD? Är hon ett tacksamt offer att hoppa på för Joakim Lamotte?

Calle Schulman:

Varför lär man inte ut självförsvar på gymnastiken i skolan egentligen? Det borde ju egentligen vara en självklarhet!
Vi får lära oss att rulla på en kondom på en banan men inte hur man ska försvara sig mot en man som vill sticka in sin banan i en ovälkommet?
Calles initiativ tycker jag är grymt och jag skulle gärna vilja på en sån här kurs för att lära mig försvara mig mot övergrepp och attacker.
Någon mer som vill hänga på och försvara mig mot Calle om han mot förmodan skulle känna igen mig och vilja doppa mig i tjära och rulla mig i fjädrar? Efter första lektionen kan jag nog försvara mig men först tänker jag… =)

Elaine Eksvärd:

Arbetsnamnet var Benny men vad det faktiska namnet kommer bli verkar ännu inte vara utannonserat. Det kanske får bli Benny ändå? Margaux och Jacob hade ju arbetsnamnet Pablo till sin knodd och om jag inte minns fel så fick han behålla det som andranamn.

Stort grattis till hela familjen Eksvärd!!! Vill du gratta dem så kan du göra det här på Elaines blogg.

19:00 20 Aug 2017

GabJoss:

Till frågan som många ställer då.. Åker vi till Barcelona ändå? Är vi inte rädda? Ja, vi åker ändå och nej vi är inte rädda men lite omskakade. Jag var lika omskakad efter händelsen i Nice och händelsen i Stockholm. Man vill bara hålla hårt i alla man älskar och man förstår hur skört livet är. Jag är dock ändå inte rädd att åka dit hur konstigt det än låter. Det kan hända var som helst, vem som helst eller när som helst tyvärr.. Och sannolikheten att de händer igen under dom fyra dagarna vi är där känns ju inte så stor faktiskt. Men ja, man vet ju aldrig men det finns ju en risk med allt man gör och var man än befinner sig. Har man otur så är man ju på fel plats vid fel tidpunkt helt enkelt..//GabJoss

Jag ville ju bara stänga in mig efter terrordådet i Stockholm men inser ju att det är precis det som terroristerna vill. Att vi ska inskränka våra liv på grund av rädsla.
Därför gör det mig extra glad att GabJoss och Fjordingen väljer att fortfarande åka till Barcelona trots det fruktansvärda som hände där i dagarna – de vägrar vara rädda helt enkelt.

Jag vet inte om jag hade varit så modig och stark, hade ni?

Anna Book:

*ring ring*
– Hallå SAS? Ja, alltså det här är en nödsituation! Jag behöver boka om min biljett från LA till Stockholm!
 – Ja, alltså en riktig nödsituation!! Jag KAN helt enkelt inte befinns mig i luften mellan Sverige och USA när Anna Book gör premiär i Biggest Loser VIP utan jag måste se programmet!!!! 

Catrin Hedlund:

Jag kan inte bestämma mig för vad som är mest underhållande – att Catten af Tälje har ytterligare ett konto på Instagram efter att ha blockat bort alla utom en handfull människor, att det heter CatrinhedlundOFFICIAL för att separera henne från alla andra wannabes och posörer eller att hon känner sig manad att lägga upp en ultraljudsbild efter att minsann hävdat att hon inte tänker göra det eftersom hon inte har NÅGOT att bevisa för någon?

Med tanke på hur många bloggar och Instagramkonto den här kvinnan har i sin arsenal nu för tiden så kommer hon snart behöva anställa en social mediamanager som kan hålla reda på dem. Kanske gör hon som Kissie och låter sin ”mon amour” axla den rollen? =)

Ps. Fattar inget. På sin blogg är hon redan opererad och här hoppas hon att hon ska slippa operation? Öh?

Blondinbella:

Underbart – människorna som inte kan tänka själva är tillbaka men inte inne hos Boken – där de normalt sett häckar och skriker om recept på avancerade saker som tevatten och annat – utan de återfinns nu inne hos Bella.
Recept vill de ha! Sitt kungarike för ett recept….på en sallad. Inte på det aningens mer avancerade brödet som också återfinns på bilden utan på salladen. En sallad? Det är som att be om en vägbeskrivning till andra sidan gatan typ. Och recept? Varför skulle Bella veta vad som är i någonting av det hon stoppar i sig när hon har en person som gör allting som inkluderar mat åt henne? Nästan så man undrar om hon för-tuggar maten också åt henne för att Bella ska spara in 0.3 sekunder på varje tugga – tid hon kan ägna åt att arbeta. Eller ingår även det i ”kläduppackerskan” Emmas något luddiga tjänst?

Här kommer det för den som helt enkelt inte kan gå vidare med sin dag utan detta arma recept i sitt lilla receptkort-skrin:
1. Köp grönsaker som du gillar.
2. Skär dem i småbitar.
3. Lägg dem i en skål.
4. Sprinkla med några frön du gillar.
5. Klart!

I nästa avsnitt av ”Cooking with CamCam” ska jag lära er hur man skär upp en citron i klyftor. På återseende.

21:00 19 Aug 2017

Blondinbella:

Nästan så man tror att vissa av er har system hemma som kan samköra hela nätet för att matcha ihop vissa människor genom deras bilder.
Nu har ni nämligen identifierat att Bella och Sharkweek ätit middag ihop – enbart med hjälp av deras suddiga mobilbilder.
Bravo! 🙂

Tack för tips!

Elena Belle/Natacha Peyre:

Det lilla Lasagneansiktet verkar ha bråttom ut.
Förhoppningsvis hinner pappsen dit innan hon kommer!
Bara att hålla tummarna för det och att allting går bra!

Tack för tips!

Anna Book:

Tack Anna för denna fina intervju❤️

A post shared by Petter Egnefors (@petteregnefors) on

Underbara Petter Egnefors har ”gjort” en intervju med Boken och hon är lika charmerande som vanligt. =)

Bara jag som trodde att det var Pewdiepie först?

Tack för alla tips om denna! 😉

img_2214-3.jpg

Calle Schulman:

img_2290-1.jpg
img_2291-1.jpg
img_2292-1.jpg
img_2293-1.jpg
img_2294-1.jpg
img_2295-1.jpg

Vad pågår här? På riktigt?!
Den som på bästa och roligaste sättet kan sammanfatta Calles lilla utbrott på Annie Lööfs instagtam vinner en plats på Team CamCam på nästa säsong av Amerikanska ”The Voice”.

img_2285.jpg

Tack för tips och bilder! 😘

img_2214-2.jpg

Peg Parnevik:

img_2287.jpgimg_2288.jpg
img_2289.jpg

Medan andra influencer får sina bilder nedtagna om man bara så anar en nipple i parti och minut så får Peg Parnevik behålla sin bild uppe som är ALL nipple ut och ingenting över till fantasin – but why?
Instagram tar ju till och med ned bilder på ammande bebisar.

Har de missat eller står vi inför ett paradigmskifte på Instagram när det kommer till nipplar?
One can only hope! 😂😂😂

Tack för tips!

21:00 18 Aug 2017

Amanda Schulman:

Är Amanda Schulman mer, mindre eller lika mycket dum-envis som sin man och sin svåger eller förstår hon helt enkelt inte marknadsföringslagen?
Skrämmande också att läsa sista poster här där någon upplyser om att det inte är olagligt att marknadsföra sina egna kanaler – någonting som säker Schulmännen och deras fruar tutar i henne.
Men nej, det är inte olagligt att marknadsföra sina egna kanaler men det är olagligt att göra det dolt på sitt privata konto.
Mer om det här.

Jag är också nyfiken på hur många gånger Amanda Schulman ska behöva släpas till tingsrätten innan hon släpper sin princip om att ”aldrig reklammarkera sina egna produkter”? En, två, tio? Kan bli dyrt det här, Mandy!

Tack för tips!

Catrin Hedlund:

Caty Tälj är tillbaka i etern och nu är det så där extra synd om henne – hon påstår sig nämligen vara nyopererad.
Ja, det är väl det enda som kan hålla henne från sociala medier – att vara nedsövd så det förklarar hennes tillfälliga frånfälle i alla fall.

Men men… pasta/bebismagen verkar vara kvar så ingen fara på taket där. Kommer vi verkligen få se en ”knocked up” Catt i septembers rättegång? Det verkar inte bättre.

Tack för tips!

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla