Annons
Annons
14:00 23 Apr 2017

Blondinbella:

Vi har redan betat av vantar och klisterlappar på Ittalaglas men nu har det dykt upp en bubblare är i white trash-diket där vi alla krälar omkring:
Att leka på gatan!!!!!
Hör och häpna!
Att leka på gatan – i ett land bestående av pubar dit man gladeligen och fyllemosig tar med sina barn – anses tydligen dålig smak.
Sänka öl med sina barn – bra smak.
Leka på gatan – dålig smak.

”MENAR DU ATT BARNEN LEKER PÅ GATAN? ”
Ja, din stolle – barnen leker på gatan!
Jag vet inte hur den här engelskboende ladyn vuxit upp men i mina öron låter det jävligt jobbigt att exempelvis försöka åka sparkcykel på gräsmatta – hur upscale det än må vara.
Eller är meningen att man bara ska leka tea party som en duktig flicka med små dockserviser och spetsförkläden för att anses vara god smak?

Leka på gatan – är det mer, mindre eller lika mycket white trash som att inte ha vantar?
Eller var att ATT ha vantar som var white trash?
Är det förresten white trash att inte komma ihåg vilket av det som var just white trash?

Och vad är motsatsen till white trash?
White treasure?
För iså fall kan jag meddela att vi har ett stycke sådant här hemma just nu. Lilla ‘Nöboll är nybadad och skiner lika vit som en opissad snövall.
Sur som ett bi är hon dock och blänger på mig när jag går förbi men det är smällar man får ta som öm moder. I skrivande stund sitter jag i sängen med datorn på kudden för att hon inte ska kunna komma åt min kudde och göra ett blött rövavtryck vilket annars är tradition när jag badat henne.
Tror ni inte hon då försöker krypa in UNDER kudden som en annan daggmask?

Anna Book: 

Saxat från Aftonbladet.

Enligt exklusiva uppgifter till den högklassiga tidningen Hänt meddelar nu Anna Book att hon nu slutit fred med Arga Snickaren och jag kan riktigt höra hans suck när han får frågan själv.
”Hon igen..” liksom…

Herregud, om det är någon som kan älta så är det väl Boken?
Och om hon nu begravt stridsyxan till vår ilskna snickarvän – vem ska hon NU då utnämna till sin fiende nummer 1 och kalla för falukorvar och wannabe Chorizos?

Kan man ha sån tur verkligen att det blir jag?
VÄLJ MIIIIIIIIIIG!!!
Jag vill vara en falukorv i den Bokiska världen!

Tack för tips, Nina!

Annons

Tyra Sjöstedt:

Igår la Tyra ut ett långt inlägg om allt hon menar drabbade och drabbar henne från den svenska sjukvården. Det verkar nu vara bortplockat från bloggen vilket inte riktigt känns som någonting Tyra skulle göra vanligtvis.

På Instagram finns dock ett skärmdump på en del av inlägget som till största del handlar om att hon inte får någon hjälp och känner sig kränkt av den behandling hon får som tablett/opiatmissbrukare i behov av hjälp.
(Säger man före detta tablettmissbrukare? Eller är man ”nykter” tablettmissbrukare på samma sätt som man är nykter alkoholist när vederbörande slutat dricka?)

Jag undrar om det kan stämma – att man för alltid är märkt av sjukvården som manipulativ och på jakt efter piller? Det är ju faktiskt hemskt i så fall. Att det finns folk som försöker utnyttja system är ju ingenting nytt och förekommer nog överallt oavsett vad det handlar om men ska verkligen ett helt kollektiv straffas för det?

Vad har ni för erfarenheter av den svenska sjukvården?
Min är övervägande positiv men jag har en känsla av att jag kan vara ett undantag på den punkten – framför allt om jag ska ta in i beräkningen allting jag hört av vänner om den svenska förlossningssjukvården och hur fel det kan bli där.

Annons
20:33 22 Apr 2017

Här ser ni mer från Kattungens dag på Mall of Scandinavia!
Hon bytte om allt efter att hon shoppade nya kläder!

Sushi blev det också!!
<3

Hoppas du hade världens bästa födelsedag, Kattungen!!!!! <3

Dessie, Jessica Lauren & Sindy Niklasson:

Både fröken Desirée Nilsson, Jessica Lauren och Sindy Niklasson har ökat på CVt i helgen genom att gå någon typ av sponsrad utbildning – utan reklammarkering så klart förutom Dessies lilla hashtag på slutet- för att bli home-stylister.
Andra människor går långa utbildningar för att bli inredare men Dessie, Jessan och Sindy blir det på en helg!!
HURRA!!!
Ska Dessan ha detta som ett verktyg i sin nya karriär på det eventuella mäklarkontoret månne?

Har hon lärt sig hur man pimpar en lägenhet inför visning?
– Färska örter?
– Lime i en skål?
– En flaska bubbel på en byrå med posters från Desenio?
– En kaktus
– En märkesväska hängandes i hallen?
– En coffee table-bok på vardagsrumsbordet?

Jag undrar vad de kommer komma med för andra stylingtips?
– Prada Marfa-tavla?
– Missonikuddar?
– Klongvas?
– Skultunaprylar?
– Färska snittblommor?
– Sänggavel och fjäderlampa?

Se, alla dessa tips och inte en krona kostade det er!! 

Frågan är väl vad Sindy ska ha all denna kunskap till? Pimpa tatueringsstudion lite? Små färgglada överdrag till tatueringsbänken och små doftlus här och var?

Tyra Sjöstedt: 

Eftersom jag inte fattade nånting av den här kommentaren – och tydligen ingen annan heller med tanke på de stora frågetecknen som följde av andra läsare – så kikade jag runt lite på nätet.

Och med tanke på att Tyra precis postade den här ”Carrie Bradshaw’is” liknande bilden på Instagram så antar jag att det inte är någon fara på taket som jag kan tänkas vara ansvarig för enligt ”domare abc” här ovan, så jag måste då svara att det känns bra att vara jag, även idag!

Samir & Viktor:

Jag undrar om Samir & Viktor kan tänka sig att uppträda när Tjocka Hetsätarkatten fyller år?
Vi tänkte abonnera Riche, ha goodiebags till alla inbjudna kattkompisar och drömmen vore om Samir & Viktor kunde komma och sjunga ”Smelly cat” för födelsedagsbarnet.

Vad tror ni?

Catrin Hedlund:

(null)

Är det här till Cattens fördel, verkligen?

GabJoss: 

Ni är ett par stycken som lämnat kommentarer om att GabJoss äntligen svarat på hur hon ställer sig till hela ”the GabJoss-tapes”/Balle-chatt-prövningen.

Hon har släppt det och gått vidare – vad annars kan man göra när man fuckat upp, erkänt och bett om ursäkt?
Älta?
Det är trots allt sociala medier vi pratar om – klart hon borde älta!!!!!!

Att de kommer ta det hela rättsligt kan jag bara tänka mig innebär att hon menar på att det förekommit förtal, kanske olaga hot (om Moa hotat med att använda inspelningen eller liknande) eller någonting annat göttigt som Loppis jurist kan roa sig med på kvällarna.
Den som lever får se!

Men eftersom GabJoss och Tovsi ska rassla ner till Stockholm nästa helg så tänker jag som så att jag försöker hitta en matchande plyschsoffa att sno överdraget från och pressa mig in emellan dem som deras long lost trilling från Småland och supa dem rakt ner i ett fruktfat fullt av muffins och plopp!

Vad tror ni om det?

Då kommer jag få veta alla hemligheter! 
– Hur man gör det perfekta fruktfatet.
– Bästa sättet att förmå sin bästa kompis att klä sig identiskt.
– Kan verkligen Super-Jason flyga genom vardagsrummet?
– Får man ångra sig om man gör fel tillval till huset?
– Fick hon rabatt på vitvaror via balle-chatten?
– Hur många bovetepannkakor kan man äta på ett år?
– Överlevde marmorbordet kaffe-debaklet?

 

 

Blondinbella:


Saxat från Bellas blogg och MM Magazine.

Jag har tidigare skrivit om Bella och hur hon minsann satt ner foten och nu för tiden vägrar ställa upp på bilder som hon inte är bekväm med. 
I samband med detta tuffa uttalande så delade hon en bild på Instastory från en ny fotografering för ett reportage som skulle handla om förvandlingen från Bondinbella till Isabella Löwengrip och jag ställde mig mycket frågande till den – att ligga på en säng med klackarna i taket – är det inte både krystat och smått oseriöst?

Någon sa då att det kanske skulle representera ”före” – alltså Blondinbella – medan några andra bilder nog skulle visa upp den nya, improved och seriösa Bella.
Men NÄÄÄÄÄÄÄH!
Där hade vi fel!

Klackisbilden är nämligen en av de bilder som ska representera den ”nya” Bella – business woman-Bella som nu för tiden ska tas seriöst. Lika seriöst som en manlig motsvarighet av sig själv typ.
Frågan är väl då varför hon går med på att hoppa i en säng och slänga tomma, vita papper kring sig som en annan Legally Blonde-kopia?

Är inte det att förlöjliga sig själv och sin roll som seriös affärskvinna om det nu är motsatsen man är ute efter?

Tusen, tusen – nästan artontusen tack till er alla som hjälpte till att göra den här dagen fantastisk för en liten tjej som bara önskade sig en mango i födelsedagspresent!!!!!

Ni är så jävla härliga och underbara!!!!!!

En familj kan få åka på semester för första gången tack vare er!
Mitt hjärta svämmar över!

Catrin Hedlund:


Saxat från Catrins blogg.

Eller som att hälla tjära på en gås?
Catten af Tälje kaxar loss i sitt kommentarsfält med rasistiska undertoner om hur flyktingar (Afghaner) kommer hit och kostar en massa pengar så då är det helt okej för henne att inte betala skadestånd till sina brottsoffer – typ.

Hon menar också på att hon inte bryr sig det minsta om vad folk tycker och tänker om henne vilket rimmar ganska illa med både hennes panikångest-attack följt av sushi-unnande och solariesolande med framför allt med hennes låååånga inlägg om näthat.

Om hon nu är en stentuff brud som inte bryr sig ett smack om vad folk tycker och tänker om henne när hon spottar sina brottsoffer i ansiktet – varför allt detta lipande?

Eller har hon helt plötsligt blivit en förstående medmänniska som talar för andra drabbade eftersom inte alla kan vara så tuffa och iskalla som hon är?

Tillägg:

Det KAN vara en bra idé att ha alkolås på dator och telefon för vissa!!!
🙂

Fast då skulle vi gå miste om sådana här stjärnor och det vore väl synd?

18:00 21 Apr 2017

Cissi Wallin:


Barn av vår generation. Min helt klart snyggaste period hittils. =)

I samma veva pratas det om att Helmer verkar tycka det är jobbigt med stor grupp. Han drar sig gärna undan och leker själv eller med en eller två andra. Han ses nu på som ”avvikande”. Han är inte så social, säger dom. Tror fan det. Hand upp alla som älskar att trängas med andra, gärna över 15 pers man inte valt själv dagarna i ända?
*vinkar*

Nu vill dom ta in specialpedagog för att ”observera”. Visst, han kan ha till exempel adhd eftersom det är väldigt ärftligt. Men han kan också vara en ganska normalstörd 2-åring i en ganska störd miljö?//Cissi

Herregud, jag var VILD som barn och gärna den som skateboardade över hemmasnickrade ramper och slog ut alla tänder som fanns men hade jag blivit satt i en förskolegrupp med 16 andra stökande individer av mindre format så hade jag förmodligen superlimmat ihop ett fort av kuddar och försvarat det med mitt liv för att få vara lite ensam.
Nu behövde jag bara gå på förskola i några månader eftersom min mamma var hemmafru men tydligen hatade både jag och min syrra förskolan.
Jag lekte hellre krig i skogen eller trashade min systers fint uppställda Barbieparad med min Heeman – på egen hand.
Min fantasti var min bästa kompis – min fantast, mina TinTin-band och min katt.

Jag tycker snarare att Cissis son verkar vara den mest normala i hela det här sammanhanget.
Att behöva kriga med 16 andra barn i en öronbedövande nivå kommer få hela gänget att ha gått in i väggen innan de hunnit fylla fyra.

Och sjuk blir man tydligen hela tiden också om man konstant omger sig med andra snoriga småfolk.
Jag åt visserligen jord och snortade daggmaskar men snorig var jag inte ofta. Och var jag det så bestod snoret främst av två intorkade och smutiga fartränder som löpte mellan näsan och den tandlösa glugg som kallas mun.

Och på tal om snorig – gissa vem som är dödligt sjuk här hemma?
Nedbäddad i soffan med febertermometern i munnen?
Ynk, ynk liksom…

Youtube:

Vad får man om man kombinerar break dance och folkdans?
Jösse Halling breakers!!!!!!!!!!!

Det här är nog ett av de underbaraste klippen jag någonsin sett på Youtube!
Ni MÅSTE bara kolla själva!!

Att göra en robot till tonerna av folkmusik – det blir liksom inte bättre än så!

Catrin Hedlund:

Alltså, förlåt men ibland så får jag verkligen bara den känslan! 
”Fuck that bitch!”

Jag önskar henne år av kli över hela kroppen och lite för trånga skor – alltid!
En livstid av nageltrång och evig camel toe!!!!!!

Tack för tips!

Hej Camilla!
Tack för en bra och så rolig blogg!!

Mitt namn är Ida, trogen bloggläsare sedan ett bra tag tillbaka. Jag läser till textilekonom  och för tillfället skriver jag tillsammans med en vän vår kandidatuppsats. Vi har valt att skriva om influencer marketing och förtroende, mer specifikt hur konsumenter ser på marknadsföring i sociala medier och hur förtroendet för företag som använder sig av det kan påverkas.
Du och dina läsare har verkligen gjort ett bra jobb med att uppmärksamma hur influencers och bloggare behöver bli bättre med att markera ut samarbeten, och hur deras förtroende kan skadas när följare på olika sätt upplever sponsrat innehåll som problematiskt. En jätteintressant debatt som fick oss att fundera på om detta i längden även kan skada förtroendet för företaget. Det vill vi undersöka närmre.
Som en del i vår studie har vi utformat en enkätundersökning som tar ca 3 minuter att svara på. Det skulle vara intressant att se vad dina läsare har för svar på våra frågor. Förhoppningen med vår studie är att vi ska få fram resultat som kan guida företag i sin utformning av marknadsföring på sociala medier och finna en balans mellan förtroende och inflytande. Det hoppas vi är något som några fler av dina läsare skulle tycka vara intressant att ha chansen att påverka!
Svaren är självklart anonyma och hanteras konfidentiellt i vår uppsats. Enkäten går snabbt att svara på, frågorna är enkla att förstå och det finns en begreppsdefinition om någon undrar över begrepp som ”influencer marketing” eller ”influencer”.
Om du och läsarna tycker det här låter spännande och dessutom skulle vilja hjälpa oss ta examen, är vi evigt tacksamma!

Stort stort tack på förhand! Klappa THK från oss!
Vänligen,
Ida och Olivia

Så, mina fellow Bloggbevakare – visst vill ni hjälpa Ida och Olivia med sin uppsats!?

Ni kan ju mycket om vad man får och inte får/bör och inte bör göra som influencer så här har ni en fantastiskt chans att verkligen tycka till!!!!

Ni hittar enkäten HÄÄÄÄÄÄR!!!

Kenza:

Kenza visar upp studentklänningar från Gina Tricot och skriver samtidigt om sin egen student och hur hon inte kan fatta att det var 8 år sedan.
Det fick mig att börja räkna på fingrarna för att komma fram till hur längesedan det var som JAG tog studenten men jag slutade när jag avverkat både händerna och en fot. 🙂

Det är så mycket som jag inte känner igen från Kenzas inlägg – beror det på ålder eller är det bara olika beroende på var i Sverige man kommer ifrån?

– Vi hade inte mösspåtagning och inte heller våra namn på mössorna.
– Vi hade inte studentflak – däremot åkte man från ”utspringet” och vårt lilla tåg ner till Badhusparken i olika fordon. Vi åkte häst och vagn – till och med i Nybros enda rondell. =)
– Vi hade inte heller några studentskivor utan bara mottagning hemma och sen gemensam fest på kvällen och bal på Kalmar slott dagen efter.


Ett sällsynt kort på min annars så blyga pappa. =)

Men fan vad kul det var! 
Studenten är verkligen ett minne för livet, eller herregud! Hela gymnasietiden är ett minne för livet och en av de bästa tiderna i mitt liv!
Den blonda tjejen jag pixlat här ovan var min allra bästa vän på gymnasietiden och trots att vi gled ifrån varandra när jag bodde i USA så har vi hittat tillbaka till varandra nu och vi sågs faktiskt när jag var nere i Småland över påsk för en fika tillsammans med en tredje vapendragare.

Det enda som inte blev precis som jag hade tänkt mig var att jag aldrig fick min stora gymnasie-kärlek.
Han var av någon anledning skiträdd för min pappa och hade fått för sig att han var med i någon typ av maffia och skulle plantera ett hästhuvud i hans säng om han involverade sig med hans dotter. (Ska tilläggas att mina föräldrar vid den här tiden var skilda och jag bodde själv med min pappa.)

Men min pappa? Är han något att vara rädd för?
Han ser ju helt harmlös ut här uppe på bilderna, tycker ni inte?

Men åh, vad jag älskade den pojken. Jag minns det fortfarande när han höll mig i handen och följde mig hem efter studentfesten. Jag skulle flytta till USA några veckor senare och vi visste att allt skulle ta slut där och då. Och inte ens då vågade han följa med mig upp utan kysste mig i trappuppgången – allt med ena ögat öppet vid en händelse att den farliga pappan skulle dyka upp.
Haha! Stackarn! Så ung och så rädd.

Hur var er gymnasietid och student? Härlig, spännande, vacker, skitkul eller mest bara tragisk, ensam och ledsam?
Min gymnasietid var fantastisk men grundskolan – den vill jag helst bara glömma.

Catrin Hedlund:

Hur mycket under en sten har man levt om man lämnar den här kommentaren på Catten af Täljes blogg?
Avundsjuka är visserligen ett ord som brukar användas i blogg-sammanhang om man inte håller med bloggaren till punkt och pricka och öser hyllningar, jubelord och palmblad över dem men i det här sammanhanget?
Avundsjuk? På henne? På vad?

På hennes skulder?
På hennes rattfylla med tillhörande indraget körkort?
På hennes senaste dom?
På hennes skulder hos kronofogden?
På att hennes mamma måste betala hennes hyra?
På att hon ska upp i en ny rättegång med en mer eller mindre vattentät FUP som bevisning?
På att hon blivit avslöjad i lögner både om att hon skulle vara basketproffs i Dubai som att hon väntade barn med Daniel från Panetoz?
På att hon i Veckans brott ska ha påståtts vara den som falskeligen anmält en våldtäkt utomlands för att få ut försäkringspengar?
På att hon aldrig kommer kunna ta några lån eller köpa bostad någonsin i sitt liv på grund av sina skulder?

Ja, jävlar vad avundsjuk i alla fall JAG är!
Är inte ni också det?

Lady Dahmer:

Nej, faktiskt inte.
Den här människans osmakliga kommentar är både raderad och vederbörande satt på moderering och kan alltså inte kommentera fritt längre.

Någon som inte är blockad på hennes Instagram – som jag är –  får gärna upplysa henne om det för det är verkligen inte en vanlig dag här inne.

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Läs min hunkiga sambos blogg!!

WWW.MAGNUSHUSS.SE
mh

Senaste kommentarer

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons