Annons
Annons
15:00 19 Feb 2017

Sandra Beijer:

milla
Saxat från Sandras blogg.

Ända sedan Sandy Belle flyttade hem till sina föräldrar så har familjens strävhåriga tax varit som ett plåster på henne.
Visst är det fascinerande? Lilla ‘Nöboll känner direkt om jag har ont eller är ledsen. Då lämnar hon inte min sida utan ska tvätta mig på armarna för att ta hand om mig.
Igår slickade hon mig till och med i nacken, den lilla sötnöten.

Åh, djur är bästa medicinen när man är ledsen. BÄSTA!
Sandra – du får låna mina två kärleksmissar NÄR du vill om du behöver extra mycket love. En som tvättar dig på armarna och en som ligger på bröstet och värmer hjärtat lite extra.

Petra Tungården:

Skärmavbild 2017-02-19 kl. 11.31.21

Tunis utlovar massor av blogginlägg – något som inte märks på hennes blogg då den ekar tommare än vanligt.
En av läsarna tror att det beror på att det kanske inte är lika kul längre nu när hon tvingas markera ut all reklam – något som jag inte har nåååååågonting med att göra enligt Forni. 😉

Tror ni detta kan stämma? 
Känner sig bloggarna lite bakbundna och påkomna?

Annons

Clara Henry:

Skärmavbild 2017-02-19 kl. 13.15.47

Men hur glad blev man inte av Clara Henrys grymma nummer i Melodifestivalen igår tillsammans med Tess och Lina från Alcazar?
Jag brukade träna med både Lina och Tess och de är världens grymmaste tjejer så att det teamade upp med Clara gjorde mig SÅ glad!!!!!
Fast om jag ska vara ärlig – roligast på träningen var ändå Linas sambo Nassim.
Kan ni fatta hur svårt det var att hålla fokus på träningen när hans skratt ekade i lokalen?

 

Annons

soc

En sak som jag reagerar på när jag läser bloggar – och jag läser MÅNGA bloggar varje dag – är det här smått hysteriska socialiserandet.
Det går inte en dag utan att det ska mötas upp med vänner för både frukost, lunch och middag. Helgerna ska spenderas – antingen – hemma hos sig själv med en massa vänner eller hemma hos någon annan eller ute på restaurang. Är det inte spelkvällar så är det mastodontmiddagar på Kasai som alltid slutar i en spontan utgång som varar fram till morgonen i goda vänners lag.

Jag kan inte låta bli att känna mig som en riktig kuf när jag läser detta.
Jag älskar mina vänner men jag har också ett enormt behov att bara vara på tu man hand med M i våra barnfria veckor.
Så mycket som de generella storbloggaren socialiserar på en vecka gör jag på ett år tror jag.
Det finns inget bättre än att komma hem och bara ”va”…
Först tänkte jag att det berodde på att man inte riktigt har några kollegor och en arbetsplats som bloggare men de flesta HAR ju faktiskt det.
Kenza går till Ivyrevel varje dag, Forni och Tunis delar ju kontor med ett gäng andra bloggare så det är ju inte som att de sitter hemma ensamma hela dagarna och bara längtar efter mänsklig kontakt?

Gud, man kan ju få prestationsångest för mindre men jag orkar verkligen inte bry mig om det och låta det påverka mig. 
Mår de bra av det så är det ju skitbra men jag kan tänka mig att vissa läsare kan få viss prestationsångest över att deras sociala liv inte riktigt kan mäta sig med detta.
Och det andra som jag reagerar på – HUR HAR MAN RÅD? 
Jag undrar hur mycket pengar de lägger på att äta ute, dricka vin och liknande? Eller att bjuda alla man känner på tryffelpasta – aka bloggarnas nationalmåltid?

Hur socialiserar ni?
CamCamstyle eller bloggstyle?

Kissie:

kissies2

Kissie plockar bort icke-feminister på sin Facebook på samma sätt som jag och andra plockar bort SD-anhängare och skriver idag om en person som delat ett inlägg om feminister som gjort sig ”fula”.
Kissie får då frågan ”vad hon gjort för den feministiska kampen” – skaffat silikonbröst, lösnaglar mm”?
Tydligen tillhör hon inte bara kategorin ”Farstaglitter” utan även ”glitterfeminister”.
Mycket glitter alltså..

Men vad innebär det här?
Vad ska man göra för att vara en ”rättmätig” kämpe i den feministiska kampen?

 

18:00 18 Feb 2017

Catrin Hedlund:

elyst

Snart på en Youtubekanal nära dig!!
Gud så spännande och än mer spännande ska det bli hur en eventuellt stundande rättegång ska vävas in i det här försvarstalet?

Skärmavbild 2017-02-18 kl. 12.14.37

Tillåt mig småle – ”Jag levde som vilken tjej som helst fram till våren 2016?”
Äh, nej – det gjorde du inte.
Du levde som en ännu icke fasttagen bedragerska fram till våren 2016.
Vanliga tjejer brukar inte blåsa folk på hundratusentals kronor!

GabJoss:

paus

Jag tog en bloggfri dag igår och som jag skrivit tidigare så är det så himla välbehövlig att ta en paus från sociala medier någon dag i veckan. Jag behöver det tror jag! Tror dock inte att jag kommer att ha det varje vecka men någon dag här och där när jag verkligen känner att jag har behovet.//GabJoss

Fler och fler bloggare tar pauser på helgerna – eller ja, som Dessie som tar ledigt största delen av veckan – och jag har en fråga till er.
Vad skulle ni tycka om att JAG gjorde det?

Jag har inga som helst planer på att göra det då jag har alldeles för roligt här på bloggen och inte riktigt KAN hålla mig härifrån men det är alltid intressant att höra era tankar.

Eller om inte paus, så kanske lite färre inlägg?
Spill your beans!
Vad tänker ni? Hur tänker ni?
TEEEEELL ME!!

PewDiePie:

pew
Saxat från ”Pajens” Tumblr.

”Pajen” hade en MER än tuff vecka när han både fick kicken från Disney och fick sin serie på Youtube inställd efter att ha publicerat en video med ett antisemitiskt budskap.

Nu har publicerat en respons i både text och videoform.
Köper ni hans argument eller är det mer en efterkonstruktion i ett försök att släcka lite bränder?

Tack för tips, Anna!

Anna Book:

Hon har det inte lätt alla gången, den där Boken.
Är det inte hårbandsdebakel i simhallen så är det matbord som går sönder och soffklädslar som behöver tvättas.
Hujedamej alltså!

Men det finns någonting vi alla kan göra för att stötta Boken i alla hennes tunga stunder – ett Bookstöd!
Tänk om vi alla skulle köpa varsitt Bookstöd och skicka hem till henne där borta i den socialt försvårande lägenheten för att visa henne att vi finns där för henne?
Vore inte det något?

book

Tack för tips, Tove!

 

Elaine Eksvärd:

arts

Elaines lista på de bästa och sämsta sakerna med att vara gravid är svinkul.
Den innehåller en del fakta jag inte hade en aning om – exempelvis att man får ett förstärkt luktsinne samtidigt som man får en extra gasig mage.
Inte en helt vinnande kombo med andra ord.

Allt detta känns ovärdigt men tur att man känner sig het i övrigt med sina juicy boobs, fantastic hair och glowing skin. Stinky fart machine i en snygg förpackning helt enkelt, fifan.//Elaine

Jag såg faktiskt en video om fisar i veckan – om varför man inte tycker att ens egna fisar luktar lika illa som andras som var riktigt intressant – om man som jag gillar konstig fakta. =)

Efter att ha sett den videon så kan jag inte låta bli att undra hur stackars Elaine skulle hantera om Gustav gick loss på en diet bestående av enbart bönrik mexikansk mat.

Med detta sagt så börjar jag inse att jag har lite för mycket ledig tid till hands att fundera ibland…
🙂

Dessie:

dessie
Saxat från Dessies blogg.

När vi ändå är inne och diskuterar föräldraskap så kan vi väl kika lite på en kommentar som ramlat in på Dessies senaste inlägg där hon berättar om sin sons födelsedag.

Jag är den första att kritisera Dessies dåliga engagemang för sin blogg men vad gäller hennes föräldraskap så tycker jag inte det finns någonting annat att säga än att Dessie verkar vara en bra förälder.

Kommentaren som kom in handlade om att läsaren undrar hon Dessie kan lämna bort sin son till barnvakter flera gånger i veckan om hon nu älskar honom så mycket.
Dessies svar är precis så som jag känner inför mina syskonbarn. Jag ÄLSKAR att sitta barnvakt åt dem och tror faktiskt att det ger MIG mer än exempelvis min syster och hennes man om de får en kväll på tu man hand.
När jag var liten så älskade jag att vara hos mina mor och farföräldrar, någonting jag ofta var på sommarlovet då de tyvärr bodde en bit bort från oss. Det var för att JAG ville det – inte för att mina föräldrar ville ”bli av med mig” eller älskade mig mindre.

Det är väl ändå skillnad på att skaffa en betald barnvakt åt sitt barn än att de är hos sina mor och farföräldrar ibland?

 

Blondinbella:

bellaSaxat från Bellas blogg.

Bella skriver inspirerat på sin blogg efter att ha börjat läsa Birgitta Ohlssons bok ”Duktiga flickors revansch” och berättar att hon är bättre på sitt jobb än vad hon är som mamma.
Vissa läsare hyllar henne för denna ärliga åsikt medan andra tycker att hon är sorglig som inte verkar sätta sina barn först.

Men att känna sig vassare på sitt jobb än som förälder är väl inte jättekonstigt?
Speciellt inte om man som Bella jobbar med någonting man själv skapat upp och har kontroll över.
Ett föräldraskap eller barn i allmänhet går väl egentligen inte att ha samma ”kontroll” över. De SKA ju testa gränser och ”trotsa” och då är det väl naturligt att kanske inte känna sig sylvass som förälder?
På jobbet är det sällan någon som ligger på golvet i mataffären och skriker efter godis utan där hanteras ofta konflikter på ett sätt man som vuxen är mer van vid och som man känner sig trygg i att hantera.

Tycker ni att Bella säger att hon sätter sitt jobb före sina barn eller erkänner hon mer bara att hon är mer osäker i sitt föräldraskap än på jobbet?

18:00 17 Feb 2017

Camilla Läckberg/Anna Book/GabJoss:

Skärmavbild 2017-02-17 kl. 14.53.26

Emojimissbrukarna samlas verkligen till samma inlägg på ett sätt som får mig att tänka på en varm sommaräng full av kossor och …..
Den enda som saknas här är Daddy Fitness för att göra den här bilden komplett men han är nog för upptagen med att sätta ihop nya budskapsteckningar till sitt egna konto än att tävla här om utrymmet.

Tack för tips, Evelina.

Tyra:

FullSizeRender (13)

FullSizeRender (12)

Hon går verkligen i cykler, den här kvinnan.
Det var samma veva när hon flyttade till Norrköping.
Samma sak när hon kom ut från det sista beroendecentret och ville föreläsa om sina fyra timmar som drogfri och samma sak nu.

Nyfrälst med massor av visdomspärlor att dela med sig av till höger och vänster trots att hon är den sista som lever som hon lär.

Min gissning är att nästa steg i den här cykeln är att berätta om och ”hänga ut” alla som behandlat henne illa sedan olyckan. Allting som hänt som är det ”värsta hon varit med om” och hur chockad hon är på alla plan och så djupt besviken.

Efter det kommer någon historia om varför ingen verkar finnas på Starriders kundtjänst eller i den nya butiken och hur mycket det här INTE är hennes fel utan -återigen – beror det på något av det värsta som nååååågonsin hänt henne som hon inte tänker berätta om eftersom hon inte vill hänga ut någon. 🙂

Och så börjar vi om…

(null)

Tre stycken väldigt olika dokumentärer som jag verkligen kan rekommendera.
Jag brukar mest uppskatta sådant som har med True Crime att göra men alla 3 var grymt bra gjorda!

Som den skidfantast jag är (från soffhörnet) så älskade jag den om dopingskandalen i Lahtis eftersom jag själv satt bänkad och tittade!

Hugo/Paula:

hugo

Nu inför flytten så säljer Paula det mesta som går att uppbringa i deras nuvarande boende och Hugo börjar känna sig lite orolig..

Någon som är sugen? Hugo säljes till högstbjudande.

Elena Belle/Natacha Peyre:

A newborn babys feet

Vi maste hitta två st Nannys som också ar sjukskoterskor och jobbar med ska barn.
En som jobbar natt och en som byter av och jobbar dagtid.
Don’t get me wrong jag vill vara med min bebis hela tiden men vill ha en extra hand by all time om jag behoved, samt någon som också kan lara mig saker.
Jag vill kunna sova om jag behover, trana och kunna ta en dusch i lugn och ro om jag behover.//Elena

Wow!
Jag trodde att hennes mans jobbannons var en one of a kind men tydligen inte.
Han sökte efter en livegen assistent som skulle göra allt ifrån att plocka hundpajs till att se till att paret hade alla sina vitaminer hemma. Mer eller mindre helt förnedrande arbetsuppgifter som alltid skulle göras med ett leende.
Stackars sate som eventuellt tog det jobbet.

Nu vill Elena leta reda på två nannys/sjuksköterskor så att hon aldrig någonsin blir störd av sin bebis. 
Herregud, någon mer som får en ”Von Trapp-känsla” av de här båda blivande föräldrarna?

Tack för tips, N.

Marcus Birro/Sanna Lundell:

birro

Om ni inte lyssnat på första avsnittet av Marcus Birros podd så måste ni göra det.
Gäst är Sanna Lundell som kallar honom allt ifrån ”privilegierad vit söderhippie” och islamofob till SD-anhängare.

Det är riktigt underhållning! Hon är arg som ett bi!

Blondinbella:

nanny

Blondie och Odd har till slut testat den nannyservice som erbjuds på hotellet och barnen verkar älska det!
Jag förstår inte vad grejen är? De gånger jag var utomlands med min familj som barn så var jag antingen med i Bamseklubben eller i Superkid club när jag blev lite äldre.
Det var ju SÅ mycket roligare att leka med andra barn i poolen, fika och busa än att hänga med mamma och pappa.
Att de kallar sitt hotells barnpassning för nanny är ju egentligen bara ett flottare ord på samma sak.

Om barnen har roligt och vill – varför inte?
Jag tror alla mår bra av sånt.

Ps. Och om det varit JAG som äntligen fått lite ensamtid med min man på semestern så hade jag ju inte lyssnat på en pod, if you catch my drift… 😉

Pernilla Wahlgren:

I det här inlägget lyckas Pernilla Wahlgren göra reklam för inte mindre än 3 olika företag på 4 olika platser.
Det måste vara någon slags rekord!
Jag fattar helt ärligt inte hur hon vågar med tanke på att hon både har ögonen på sig från Alkoholgranskningsmannen och RO.

Men men.. Är det hon som blir näste bloggare att släpas iväg till tingsrätten så kan hon i alla fall inte se förvånad ut.

1 2 3 4

knappen

Tack för tips, Sara!

 

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons