Annons
Annons
12:48 18 Jan 2017

Blondinbella:

idas

Igår avslöjade Bella att hon fotograferats för ett nytt projekt som hon tillsammans med Rapunzel of Sweden’s grundare Ida Backlund och Pingis investerat i och som består av en bokningstjänst för frisörer – Wavy.

“Det är ingen bokningsportal där man klumpar ihop alla frisörer. Tanken är istället att låta varje frisör komma närmare sina kunder”, säger Miriam Nilsson, medgrundare av Wavy till Breakit.

Sedan lanseringen har bolaget fått in 25 betalande salonger och ytterligare ett antal gratisanvändare. Nu har bolaget även stängt en mindre kapitalrunda.
Det är bloggprofilen och entreprenören Isabella Löwengrip och Ida Backlund, som grundat löshårsbutiken Rapunzel, som investerat genom sina respektive investmentbolag.

Varken Ida eller Blondinbella ville avslöja hur mycket pengar de investerat i företaget men erkänner att det rör sig om ”ett par miljoner var”.

Är det någon som är sugen på att investera i mitt nya projekt – En bantningsbootcamp för katter?
Första dagen kommer inledas av vår ”key note speaker” Tjocka Hetsätarkatten som kommer vara såååå inspirerande och ge dig alla de verktyg som en fluffig katt med volanger på magen kan behöva.

Tack för tips, Anders!

Ps. Ni fattar väl att Bellas blogg nu kommer fyllas med ÄNNU mer reklam för de företag hon har investerat i?
Jag tycker Bella ska investera i hela USAs tuttbar ”Hooters” – det är så där lite lagom sexistiskt och fånigt och bara väldigt, väldigt orange.
Och orange is the new black, eller hur? I alla fall om man frågar den ytterst orange’a pussy grabbern.

God bless us everyone!

topwomen

 

Linda Blom:

ellos

How much is too much?

Jag tycker det är fantastiskt att så många kan tjäna pengar på sociala medier men allt har en gräns och så även detta fenomen.
Linda Blom är farligt nära att kliva på denna gräns – i alla fall om man kikar på hennes Instagram.
De tre senaste inläggen är sponsrade inlägg och inte ens bra gjorda om du frågar mig.
Visserligen står det ”annons” högst upp men ingenstans framgår det vilket företag som står bakom samarbetet vilket jag tycker är mycket förvirrande.

Som följare måste man alltså klicka sig in på Lindas blogg för att överhuvudtaget fatta vad reklamen handlar om och vilket företag varorna kommer ifrån. 
Ah, alla dessa pekpinnar! Är de inte magiska så säg?

Tack för tips!

Annons

Anna Book:

Skärmavbild 2017-01-18 kl. 03.10.25

Har ni sett det där programmet på TV som handlar om människor besatta av att samla på saker? ”Fenomenet” kallas för ”compulsive hoarding” och räknas som en beteendestörning där en person inte KAN göra sig av med saker oavsett prylens värde som kan vara rent skräp eller annat junk.

Så vad har detta med Bokens Instagraminlägg om alla sina nagellack att göra? Jo, det ska ni få höra, mina kära vänner..
Boken verkar vara lite av en hoarder när det kommer till nagellack och vad grundar jag det på?
”It takes one to know one”! =)

Jag har säkerligen över 50 olika nagellack hemma och ändå så köpte jag ett nytt på apoteket igår när jag skulle hämta ut ett recept – i en färg som jag med största sannolikhet har.
Det är något visst med nagellack – man KAN inte ha för många!

Fråga bara CamiMami – hon är exakt likadan! Hon måste ha överfört det till mig via bröstmjölken för min byrålåda (ja, jag har en hel byrålåda för nagelvård) där jag förvarar alla dessa prylar för fingertoppsterapi är knökfull av olika lack i snarlik färger.

nalsSaxat från CamiMamis blogg.

Är vi fler tokstollar där ute med denna fascination för nagellack eller samlar ni rent av på någonting annat?
Jag samlar även på följande saker:

-Paprikapulver (Av någon anledning tvivlar jag alltid på om vi har det hemma när jag är i affären vilket har resulterat i X antal burkar på kryddhyllan.
– Skönhetsprodukter från Victoria’s Secret (Det är alltid rea på taxfree’n när jag reser så jag köper alltid med mig så mycket jag kan bära.) Urdumt eftersom butiken nu faktiskt finns i Stockholm men jag glömmer alltid bort det när jag står där i kassan med tindrande ögon och ett visakort med aningens mindre pengar på sig.
– Missekatter. Än så länge har jag bara två vilket inte direkt gör mig till en äkta ”crazy catlady” men jag är på god väg. De två jag har nu är mer av ett starterkit, lite som att äta chips innan en gigantisk måltid – som stretching kan man säga..
Memes. Älskar memes i alla dess former och ämnen vilket man tydligt kan se om man slänger ett öga bland mina bilder.

 Men framför allt nagellack. Löööööv me some nagellacks!

naials
Mina nagellacks!                                                                                                                                                           

Annons

Ankpung:

Vad är det som saknas i mig eftersom jag inte har behovet av att visa upp och dela med mig av sånt här som Nikolina gladeligen postar till omvärlden?

Att bland annat filma sig själv naken och publicera på Snapchat – är det jag som är tråkig som inte gör sådant eller är vi fler prydhattar där ute?
Jag är fan pryd.
Kan man jobba bort det? Kanske inte till ”Nikolina-opryd” men nånstans halvvägs kanske? =)

IMG_6311
IMG_6310

IMG_6312

Ponnymamman:

ponny
Saxat från Ponnymammans blogg.

På något märkligt sätt så räknas bara ridsporten när det kommer till att vinna medaljer på ett OS men inte när det prestigefyllda Jerringpriset ska delas ut. Då är ridsporten bara en röstfuskande sekt – i alla fall om du frågar Expressens sportkrönikör Anna Friberg.

Min fd kollega Elin Kvist skrev en uppmärksammad krönika då Rolf-Göran Bengtsson mottog samma pris 2012 och nu är det dags igen. Denna gång är det ”Ponnymamman” Ulrika Fåhraeus, som bemöter den ilska som just nu frodas runt om i vårt avlånga land efter att en havremoppe-förare (Peder Fredricson) återigen slagit ut de lite mer ”accepterade sporterna” simning och golf när Radiosportens stora pris delades ut.

Precis som Ulrika skriver – ridsporten är Sveriges näst största sport – så hur kan det komma som en överraskning att en utövare och sportens hjälte röstas fram till årets pristagare?

Det är DU -och sportredaktionerna- som har gjort en MISSBEDÖMNING.
Ni har som vanligt underskattat Sveriges näst största sport.
Och du var nu igen? Sportjournalist?
Jerringpriset är folkets pris. Anna Friberg, I´ve got news for You: hästfolket tillhör folket.//Ponnymamman

Ponnymamman är vida känd för sina starka åsikter och hon delar mer än gärna med sig av dem men i det här fallet har hon ju verkligen en poäng som hon lägger fram på ett övertygande sätt. Peder Fredricson fick 160 000 fler röster än exempelvis Sarah Sjöström – det talar sitt tydliga språk. (Edit gjord av Cam)
Det kanske inte säger att Peder är en mer värdig vinnare utan det betyder att han har sin sport och dess utövare med sig på ett sätt som simning och golf inte har.

Varför är det en ”kupp” så snart hästfolk har en framgång som denna? Det kan diskuterats om det är rätt att man kan rösta flera gånger. Men oavsett hade Peder Fredricsson fått massor av röster. För vi är många, och vi älskar vår sport.

“Ingen kan väl med handen på hjärtat tycka att rätt man vann?” förfasade sig Anna Friberg.
Jo, Anna. Alla vi tusentals som röstade tycker det.//Ponnymamman

Och om ridsport nu är en sekt så måste det vara en av de mer ofarliga sekterna att gå med i.
Mjuka mular att pussa på och manar att fläta mer rosetter i- det är en sekt helt i min smak! Gnägg och frust!

 

 

21:00 17 Jan 2017

Catrin Hedlund:

Bundförvanterna står inte direkt på kö så jag förstår desperationen. Jag har en känsla av att Caty Tälj inte kommer vara kvar på portalen for.me så kanske att hon kan kontakta Aram på Spotlife för att se om hon kan få flytta sin blogg dit, vad tror ni om det? Nellie och hennes familj kanske kan bli Catten af Täljes nya BFF – det vore nått!

😂😂😂😂

Tyra:

Nu ligger annonsen för Tyras senaste häst Mille ute på Hästnet. 
400 000 kr vill hon ha för honom – är det dyrt, billigt eller helt rimligt?
Jag vet att jag har några hästmänniskor här inne som har bättre koll på sånt än vad jag har..

Med tanke på att Tyra säljer sin enda häst nu och samtidigt söker lägenhet i Stockholm – tror ni att hon kommer lägg av med hästar helt eller kommer hon ta upp det igen så fort fysiken tillåter?
Jag tycker det är helt rätt att inte stressa sig tillbaka upp i sadeln men jag förstår inte varför hon inte lånar ut honom eller låter någon ha honom på foder med tanke på hur länge hon letade efter honom.

Skärmavbild 2017-01-17 kl. 19.47.19 Skärmavbild 2017-01-17 kl. 19.47.32

Tack för tips!!

My Martens:

FullSizeRender (1)

Myggan blev bortsaxad i det här reportaget från Cancergalan!
Oooooopsie!

Tack för tips, Anna!

Kissie:

kissie2

Idag meddelade Kissie på Instagram att hon tatuerat ögonbrynen men för inte helt längesen satte hon ögonbrynstatueringar på sin ”utelista”.
De här listorna känns sällan genomtänkta – ungefär som när Kenza i hårda ordalag sågar de människor som brukar smygfota henne trots att hon själv smygfotar kändisar när hon är utomlands till bloggen.

Jag är som ni vet väldigt sugen på att karva in ett par nya ögonbryn eftersom de mest liknar två utmärglade spermier och är på väg att klonka huvudena mot varandra men än så länge har jag inte kommit längre än att googla runt lite.

Det MÅSTE ju liksom bli bra, annars får man skaffa en likadan lugg som Sia med tillhörande käpp och ledhund.
Är det ett ”acceptabelt” skönhetsingrepp att tatuera ögonbrynen eller är man en dålig förebild om man gör en sån sak?
Vart går egentligen gränsen? Eller handlar det mer om att basunera ut det än att faktiskt göra det?
Mina bryngooooooals är helt klart Linda Hallberg – kan man ta med sig en bild in eller funkar det inte så? Nån som vet?

Tack för tips, Therese!

Anna ”Stolledano” Book:

unnn
unnamed

Den här kommentaren la Boken upp i natt på sin Instagram men nu är den raderad. Varför?
Insåg även hon att hon gått aningens bananas med sina emojis eller kan det finnas en helt annan anledning?

Några glas vin för mycket vid det nya matbordet eller vill hon bara fly fältet innan ”Arga Snickaren – vad hände sen” visas?

Tack för tips, Susanne!

Helt rätt! Killar ska vara smarta och tjejer snygga! Då fungerar samhället allra bäst! När alla vet sin plats! =)

Mollan har vågat kapa av sig det långa håret och ser alldeles strålande ut!

Anitha har tydligen designat ljus för Royal Design och blivit så till sig att hon helt glömt bort att markera det som reklam.

Tydligen gäller samma sak för Carolina Gynning och hennes filt för här ekar det också tomt. Inte en endaste liten #ad..

Lady Dahmer bemöter några av alla de kommentarer hon fått på Instagram under det närmaste dygnet i alla de viktdiskussioner som pågått…och pågår..

En bok jag inte läst! Det ska ändras på!

Hur många tror att Bella betalat för den här tavlan? Det gör inte jag! =)

Åh, gud vilka söta! Mot Netto!


Väskuppackaren från stranden uppmanar alla att inte gå på zoo utan att se djuren i deras naturliga miljö. 

Roxan badar i fontän…som man brukar.. jag siktar in mig på 4 meter fritt i Sergelfontänen i sommar!

 

En sån blus MÅSTE jag ju ha! Mer crazy catlady finns inte!

Om jag vill klä ut mig till kassler på Halloween så vet jag vart jag ska vända mig!

WORD! Finns det skönare skor än Air Max? Tveksamt! Jag har 2 par som används jämt!

Tänk om de kunde ha det så här hos tandläkaren? En katt på magen för att lugna nervösa patienter – JAG!

Mina byxor var för tighta, kaffet slut och måndagen lång. Varenått mer eller? =)

Livskvalité för mig? Det kommer ni få höra om i ett inlägg alldeles snart!

Men det Nicky skriver här kan ni tolka som en ledtråd! =)

Gud vad nervös jag blev av den här videon där Leonore vandrar omkring i gymmet när Paula lyfter tungt. Jag med noll balans hade lätt kunnat vält rakt baklänges och plattat till henne rejält!

Ni har väl inte missat att ni kan vinna Marcus & Martinusbiljetter i bloggen? 

Underbart! Fulselfies är de bästa!

Hur kan hon vara missnöjd? Jag tycker hon är grym på att måla… Och hon borde hålla en liten, liten ”Tjocka Hetsätarkatten i svansen”…

Linn Ahlborg har Nouw’s största blogg men räknas ändå inte riktigt som en ”storbloggare”.. Jag undrar varför?
Och hur lång tid tror ni det tog henne att få till den perfekta spegelselfien? En halvtimme?

Läckis lackar ur!

Va? Är det inte alla kvinnors mål att fånga och framför allt BEHÅLLA en man!?!?!?!?

Dagens tips!!! Det här kontot!! Så klockrent!

chimii

Det här gänget bestående av Kenza, Aleks, Janni, Fanny Lyckman, Bianca Ingrosso och ett gäng andra har alltså åkt till Zanzibar för att fota solglasögon för märket Chimi – ett Stockholmsbaserat företag som startades upp under 2016 av Charlie Lindström och Daniel Djurdjevic som således inte lämnat någon årsredovisning än.

Min fråga är:
Hur har ett nystartat företag råd att flyga hela det här gänget med pojkvänner och grejer förstaklass till Zanzibar för att ta bilder?
De bilder som togs av Janni förra året har jag nog inte sett någonstans än..
Och givetvis ska bloggarna ha arvode för att vara med i reklamen så hur fan går det här ihop?
Sitter grundarna på rikedomar jag inte vet om?

Företaget har drygt 13 000 följare på Instagram och 2443 likes på Facebook -alltså inte stora alls.
Someone explain!

chimi chimi2

Elaine Eksvärd:

eleine

img_9963-892x1189

Där här är något som Elaine, jag och många andra diskuterade på hennes Instagram igår och det är författarduon Keplers förkärlek till porrinslag i sina deckare.

Jag har valt att inte läsa 50 shades of Grayböckerna eftersom att jag inte är intresserad av romantiserad våldsporr/sex men tydligen slipper man inte undan den – oavsett vad man läser.
M och jag har även diskuterat detta hemma eftersom att han håller på att lyssna sig igenom alla Keplerböcker och har reagerat på det helt omotiverade avsnitten om porr/sex och våldtäkter. De bidrar inte till handlingen på något som helst vis och känns mest inslängda för att ”sex säljer”.

Jag brukar lyssna på ljudböcker på bussen mellan Slussen och Värmdö och flera gånger har jag fått stänga av boken eftersom jag blivit illa till mods av att lyssna på målande beskrivningar av sex och våldtäkter bland så mycket folk. 
Och det är inte bara Kepler som skriver så här – Även Dag Öhrlunds senaste bok ”Tryggare kan ingen vara” innehåller tillräckligt mycket omotiverat sex för att jag ska reagera och då är jag på intet vis pryd.

Borde det finnas en ny genre för böcker som Elaine föreslår?
Krimporr?

Jag har missat det här som jag skrev för pappersversionen av Nöjesguiden. 😂

Kissie:

IMG_6237

Efter att Kissie blivit kallad ”Farstaglitter” av Daniel Redgert så la hon ut sin Michael Korsväska till försäljning och har sedan dess varit på jakt efter den perfekta vardagsväskan – lite likt Forni och hennes följeslagare.

aaa

Men… tror ni inte katastrofen är framme när Kissie väl får hem sin nya väska från Yvv Sänt lårääään??
Jorååå.. fiaskot är ett faktum när det visar sig att den nya väskan från YSL är för liten och inte rymmer hennes dator.

She just can’t catch a break!!!!
Först rättegången mot KO och nu detta? Vad kan Kissie ha ställt till med i sitt förra liv för att förtjäna att komma tillbaka till alla dessa motgånger? En kan bara undra..

Så nu blir det till att skicka tillbaka den för att fortsätta jakten.
Ett tips i all välmening att ha med sig på färden är att mäta datorn innan klickeliklickfingret handlat hem en väska för att jämföra med väskans mått.

Men, som den Florence Nightingale av bloggvärlden som jag trots allt utropat mig till så känner jag att jag måste hjälpa Kissimurran lite på traven innan hon lyckats leta reda på drömväskan så här är mina förslag. 

tips

kiss

  1. Papperskasse
  2. Kånkenryggsäck
  3. Plastkasse
  4. Baby Björnsele
  5. Superpraktiska remmar för den lite tyngre datorn
  6. Du silvertejpar helt enkelt datorn på magen med hårborttagning som extra bonus

Jockiboi & Jonna:

När jag skriver såna här ”fortsättningsinlägg” på en situation – vill ni då att jag länkar till de gamla inläggen eller skriver en liten sammanfattning då? Eller är ni helt up to speed och vet vad det handlar om?

Jag gör det här men ni kan väl säga hur ni vill ha det?

Sammanfattning:

Jocke och Jonna la ut den HÄR videon där de meddelar att de fått nog av Jockes bror ”C” på grund av droger, mobbing mm varpå han svarade med en ”snyggast.se-bild” på sin mage – passande nog – där han berättar att han ska släppa en bomb om Jockiboi mm för att visa att han minsann inte är så oskyldig som han vill ge sken av.

Nu kommer den här bilden på Snapchat där han lagt upp en hel drös med konversationer han haft med Jocke som inte direkt ska vara till hans fördel.
Vem kommer gå vinnande ur den här striden tror ni?

IMG_6237

Tack för tips, Emilia!

Tillägg: Här är ”C”s senaste inlägg på Snapchat. 

Ni ville veta hans Instagramstatistik så här har ni den. Jag antar att vissa avföljde när Jocke bad om det och sen började följa honom igen… Annars har han fått ett helt gäng nya fäääänz!

instag

Anna ”Stolledano” Book:

anna

Nu ger hon alltså ut receptet på dippen och det var som jag trodde – Estrellas pulverdipp blandat med gräddfil. 
Men för att göra den mer ”egen” så tipsar hon om att ha i en halv påse till för mer hetta! Ingen Chili Explosion alltså..

Är hon på riktig? 
Om någon annan hade gjort detta hade jag varit stensäker på att de drev tillbaka men inte Anna. Aldrig Stolle-Anna… Hon saknar nämligen den självdistans som krävs för en sådan come back. Hon är förmodligen dödligt allvarlig med sitt ”recept” och sitter väl i detta nu och väntar på alla ”tackmeddelanden” som fullkomligt kommer rasa in.

Stay tuned – för nästa vecka kommer Boken dela med sig av sitt egna recept på ett glas vatten.
Vill man göra det extra kallt så kan man ha i isbitar. Fungerar även att servera i trasa för människor på språng.

Katrin Zytomierska & Lady Dahmer:

Under det här inlägget Av Katten Pyto på Instagram så diskuteras det hett och den som är mest aktiv – förutom Katten själv – är Lady Dahmer som håller en väldigt saklig ton trots att hon blir rejält ifrågasatt och provocerad.
Som vanligt diskuteras de heta potatisarna vikt, mat och bantning men även den bristande respekt som finns för överviktiga personer – något som Lady Dahmer lyfter fram.
Att även om man är tjock så har man samma människovärde som en smal person och förtjänar samma respekt.
Men så är det inte riktigt, eller hur?

Diskussionen pågår fortfarande i skrivande stund tror jag..

Tack för tips, Emma!

Tyra:Tyra erkänner äntligen det alla tedan vet – att det är slut med Andreas. Så hans Tinderprofil var alltså inte fejk och allt hon anklagade mig för på Instagram för ungefär 7 veckor sen var bara skitsnack för att försöka rädda ansiktet? Spännande strategi..

Men nu vet vi svaret på varför hon inte ska bo hos honom i Stockholm utan letar egen lägenhet. 

Tack för tips ALLA ni som skickat in! 

Det här alltså hennes kommentar från Instagram för den som är nyfiken:

På min chefredaktörs inrådan la jag upp Andreas Tinderprofil efter att Tyra inte svarat överhuvudtagt. 

19:00 16 Jan 2017

Anna ”Stolledano” Book:

dipp

Är det nån som vet när Stolle-Anna fyller år för jag har nämligen hittat den PERFEKTA presenten till henne efter att ha sett det här inlägget.

Den perfekta presenten till någon som vill ha tydligt utskrivet vad varje burk innehåller..
Och den verkar saknas i hennes hushåll…

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons