Annons
Annons
19:30 23 Feb 2017

Dessie:

(null)

Dessie och Swedish Naturals lägger båda upp bilder på Dessie i sitt nya löshår och en av er tyckte att skillnaden är enorm på bilderna.
Håller ni med?

Skillnaden är väl att Dessie nästan alltid tar sina bilder med ansiktet snett medan SNs bild är tagen rakt framifrån.
Och så lite filter på det.. =)

Tack för tips!

GabJoss:

16924198_10212115620627107_662147225_n

När jag vaknade hade jag fortfarande feber och migrän men efter en lång dusch så släppte det lite. Har lockat håret och sminkat mig lite just för att jag faktiskt känner mig piggare när jag ser piggare ut. Låter kanske knäppt men så funkar jag, haha..//GabJoss

Jag har sagt det förr och jag säger det igen.
Om du kan kliva upp, ta en dusch och LOCKA HÅRET så har du inte migrän.
Nej, nej, nej!!!!

Migrän – då ligger man utslagen i ett mörkt rum och varenda ljud och strimma av ljus skär som knivar genom huvudet. Själv får jag även härligt tunnelseende, aura (blixtar) och kräks.
Jag skulle inte kunna kliva upp och locka håret om jag så fick en miljon kronor.

Är detta ännu en diagnos man kan ”få en blogg-släng” i bloggvärlden?
Ni vet, en släng ADHD, en släng migrän?

Annons

Sindy & KnivMicke:

Skärmavbild 2017-02-23 kl. 13.37.27

Knivis och Bladis ska få en son till vilket avslöjades genom att Micke tatuerade ett blått hjärta på Sindy medan hon hade ögonen förbundna.
Gud så könsnormativt!
Hade det inte varit roligare att tatuera ett grönt hjärta och låta alla fortsätta gissa? 😉
Sindy menar på att hon frågat sin barnmorska om råd vad gäller tatueringar när man är gravid och skriver att hon fått råd och antibiotika utskrivet vid en eventuell infektion.
Det är det som kommer efter detta som jag reagerar på:

Sen skrev hon ut penicillin så att jag har det ifall jag får infektion i den, men jag tar oftast inte läkemedel då det finns naturliga alternativ…//Sindy

För det första – kommer inte antibiotika från mögel ursprungligen? Det är väl hur naturligt som helst?
För det andra – vad finns det för naturläkemedel som kan ersätta antibiotika?
Är inte det ett jävla spel med liv och hälsa?
Ungefär som att inte vaccinera sitt barn...

 

Annons

Catrin Hedlund:

Skärmavbild 2017-02-23 kl. 13.26.46
Saxat från Cattens blogg.

Det är inte bara Tyra som är ett fan av nystarter – även TäljeCatten verkar ha blåst rent i varenda hörn av sina sociala medier och tjoar om ”Ut med det gamla och in med det nya” som en annan överpeppad cheerleader.

På frågan vad denna nystart innebär så svarar hon ”Skulle nog säga nytt jobb, ny energi, positiva vibes, etc” men glömmer hon inte en sak?
Enligt åklagare Sundström så kommer även denna nystart med största sannolikhet även innebära en ny rättegång.
Men nytt är väl bra så det är bara att tjoa på?

Men hur ska det gå med alla livesändningar när hon bara blockar och stänger folk ute?
Häromdagen ramlade jag in på en live där det var jag och en person till – eventuellt en vän till Catten – och det enda som hände var att Catten satt och åt chips.
Helt ärligt så var det roligare och mer händelserikt att torka upp THKs senaste hetsätarspya från golvet.

Ni ser ju! Fattar ni peppen på den här liven?!

cat

Josephine Qvist:

jose

Igår jag la upp den här bilden till vänster från Instagram och ifrågasatte ifall Josie Qs nya tuttar var sponsrade med tanke på alla länkar och hashtags och ni var många som menade på att hon skulle betala dem själv.
Nu visar det sig att de de facto var del av ett samarbete mellan kliniken och henne själv enligt bilden till höger.

När Kissie fick sina tuttar betalda av Nyheter24 under förutsättning att tidningen fick vara med på kliniken så stannade typ världen och folk förfasade sig över hur en tjej kunde sälja sig på det sättet.
Nu för tiden höjer man knappt på ögonbrynen när en person får sådant sponsrat – hur kan det ha blivit så?
Vad är nästa märkliga sak att få spons på?
Skilsmässor? Begravningar? Adoptioner?

Jocke och Jonna: IMG_7151

IMG_7150

Jocke, Jonna och deras vänner var och badade med delfiner i Egypten och menade på att de tagit reda på att djuren hade det bra. Men det har de ju så klart inte. Delfiner ska bo i havet – där har de det bra.

Paret fick ta emot minst sagt kraftig kritik över sitt val och nu går Jocke ut på sin Instagram med att det var fel av dem att bada med delfinerna och ursäktar sig med att de alla var dåligt upplysta och okunniga.

Är längtan efter att få komma de här fantastiska djuren större än viljan att de ska få leva fritt och ha det bra?
Jag minns som liten när jag satt och tittade på ”Året med Kungafamiljen” och de fick klappa delfinerna på Kolmården under en privat föreställning – fy fan vad avis jag var. Jag tyckte det var så orättvist och längtade till den dagen jag själv skulle kunna göra något liknande.
När jag var på Bahamas så fick jag chansen men det var ute till havs och personalen sa till oss innan att ”om delfinerna inte vill så kommer de inte”. Men de kom. Den äldste hette Fat Bastard och var den sista delfinen som spelade Flipper på TV.
Så jag fick klappa delfinen men det var helt på djurens villkor.
Ville de inte så kom de inte.

Men idag vet jag inte om jag ens skulle göra det faktiskt.. Även den delfinen var ju domesticerad efter år av inspelningar. Nej, vilda djur ska vara vilda.

Min låt används även i den här videon. Sånt blir man glad av.

Paow:

paow

Är det inte lite märkligt hur Paow kan skita i sin blogg i flera veckor men så fort det är en fnurra på tråden med killen så ska det bloggas. Bloggabloggablogga!
Hon har inte ens en fungerande telefon men bloggas ska det. Och bes om ursäkt. Ursäkt? Det vore väl på sin plats för de minst sagt förvirrade inlägg som tidigare publicerats på helt fel ställe?

Är det hennes sätt att få ett virtuellt övertag då han inte har något eget forum att försvara sig på?

Malin Wollin:

malin

Malin Wallin skriver en helt förbannat bra krönika om hur ordet ”mobbing” urvattnas på sociala medier och jag är förste man att hålla med henne. (Har skrivit om det HÄR bland annat)

Stora starka och inte minst framgångsrika personer beklagar sig och anser att de blivit utsatta för mobbning. Facebook svämmar över av vanlisar som tycker sig bli mobbade av olika anledningar, den ena ­löjligare än den andra.

Och inte sällan står Filip och ­Fredrik i skottgluggen.

Filip och Fredrik är rika, mediamäktiga och rent av onåbara. De kan inte sparka uppåt, eftersom de sitter högst upp. De kan sparka uppåt på samma sätt som Obama kan hitta ett coolare jobb.

Nu tror jag inte att de behöver ­någon som drar en lans, jag gör det för min egen skull eftersom jag är så less på att se ordet mobbning ­devalvera. Sluta yla mobbning så fort någon släpper en fjärt.

Väx upp.

Så, ska Filip och Fredrik inte ­kritiseras? Absolut, kritisera på. De kan och ska bära allt. Men de är inte mobbare.

Ett mobbningsoffer kan aldrig stänga av tv:n eller strunta i en podcast. Ett mobbningsoffer befinner sig i en verklighet tillsammans med sin antagonist varje dag. Ett mobbningsoffer somnar och vaknar med sin plågoande i medvetandet. Ett mobbningsoffer måste ta på sig skorna och gå dit.

Mobbning är att bli ute­sluten. Att skapa tystnad när man kommer in i ett rum. Att framkalla högljudda skratt så fort man lämnar det rummet.

Mobbning är inte att två tv-killar jamsar ­satiriska flanosagor.//Malin

Senast i raden av de som lipat och skrikit näthat var Michaela Forni som gråtit flera kvällar i veckan för saker jag skrivit om henne – typ att hon köpt en dyr handväska, att hennes skor hon designat för Flattered var lite dyra för min smak, när jag undrat hur det gått med hennes utlovade reklamfria månad, om hur jävla snygg jag tycker att hon är i precis alla kläder (hemsk mobbing) och om hur Michaela reklammarkerat ett inlägg som hennes väninna – värdinnan – missat. (Det här är på riktigt mina senaste inlägg om henne.)

Jag ni hör ju!?
Mobbing så det står härliga till! Att någon skriver om att Forni minsann handlat väskor för 80 000 kr under 2016 är verkligen vuxenmobbing – tycker ni inte?

Enligt SCB säger sig nio procent av alla arbetande i Sverige någon gång varje år ha blivit utsatta för mobbning eller kränkande särbehandling på jobbet. 100–300 självmord varje år har samband med mobbning och kränkande särbehandling på jobbet.

Fundera lite över de siffrorna och betänk hur ordet mobbning används i sociala medier.//Malin

Ja, med det sagt så borde folk skämmas som urvattnar ordet mobbing på det här sättet.
Tro mig – jag vet vad mobbing är.

#teamMalin eller #teamForni?

Blondinbella:

653531123
Bella får en fråga på sin blogg om hur hon ställer sig till iPadanvändande hos barnen och hon svarar att hon helt klart är ”pro-pad”.
Hon skriver ofta hur barnen använder sina iPads när de äter för att att Bella och Odd ska få lite lugn och ro men barnen får även använda dem hemma och på förskolan.

Barnen växer upp med teknik i sitt blod, att begränsa det är bakåtsträvande. Vi vill bejaka det! //Bella

Hur ställer ni er till att barn ska sitta på huvudet i gamnacke-position och glo på en skärm hela tiden istället för att lära sig bordsskick och liknande? 
Vi har faktiskt pratat om en begränsning här hemma eftersom det annars är lätt att fastna i ett spel eller liknande och bara låta timmarna gå.
”Everything in moderation” skulle jag nog säga är mitt motto framför Bellas ”pro paddan”.

Och är inte strålningen från en iPad betydligt värre än exempelvis plastmuggar?
Borde man inte padbanta på samma sätt som man plastbantar då?

Tack för tips, Sofie!

19:00 22 Feb 2017

Catrin Hedlund:

cat

Vad är det för success Catten av Tälje dillar om?
Är det någon som vet? När åstadkom hon någonting som ens kan klassas som success?
Det som i hennes ögon klassas som success gör inte riktigt det i andras ögon.
Exempelvis när ett åtal läggs ner – SUCCESS!!!!!! i Cattens ögon.
I mina ögon – bara en påminnelse om vilken tragisk människa hon är.

Eller kan det vara så att hon fått tag på en karaokespår av Kissies låt och ska släppa den som en egen singel? Gärna med lite tillhörande svank-dans också som extra ögongodis till världen?
Could we be so lucky?

Tack för tips, Nina!

(null)

Jag vet inte riktigt vad förskolebrevet är för något men jag kan inte minnas att jag NÅGONSIN under min skolgång hördes talas om integritet eller ”Stopp, min kropp”. Gjorde ni?
Så oavsett vad det är så borde det välkomnas av alla med öppna armar för man kan inte skydda barnen för mycket. Det är helt enkelt inte möjligt.

(null)

Tjo och tjim – här är det dubbelt upp i smygreklam inne hos Carro Gyn.

(null)

(null)

#ad är INTE en tillräcklig markering för ett samarbete. Och om Janni hade varit konsekvent i att skriva ut sina samarbeten på det viset så skulle jag kunna köpa att det beror på okunskap men hon skriver så här i bland och ibland märker hon ut sina samarbetet helt korrekt. Det är alltså en medveten handling att försöka mörka just detta samarbete. Jag undrar varför?

(null)

Hannalicious förminskade sina bröst den här veckan och nu är det dags för Josie Q att förstora sina. Detta berättar hon om i ett inlägg men misstänkt många tags. Tror ni på spons eller betalar hon själv?

(null)

#samarbete är aningens bättre än #ad men det är fan knappt.

(null)

Men det är bättre än det här inlägget av Ankpung där det inte markeras allt. Fy skäms!

Men… återigen INGENTING jämfört med den här reklamkavalkaden av Amanda Schulman. Herregud, jag har nog aldrig sett så mycket smygreklam för det egna märket tidigare.
Mmmmja, jag får nog avsluta det här inlägget med den stora röda knappen – som för övrigt är fri att använda på allt man vill anmäla – Nöjesguiden också. 😉
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 

knappen

Kissie:

Skärmavbild 2017-02-22 kl. 14.18.33

Jag hoppas INNERLIGT att Kissie svarar på den här kommentaren och jag är väl knappast ensam över att vilja ha den magiska formeln för hur man blir rik snabbt?

För visst är pengar allt? Och snabbt ska det gå!
Abrakadabra!

Hannalicious:

Hanna har nu genomgått sin bröstförminskning och delar sina tankar i ett inlägg om det.
Tydligen har hon fått sin operation betald av landstinget och har inte betalat den själv som jag trodde. Jag måste ha missförstått henne när hon skojade om att hon fått den sponsrad. =)

Ni var några som inte tyckte att skattebetalarnas pengar borde gå till sånt här – vill ni motivera varför?
Borde hon – istället för att köpt den senaste Chanelväskan – betalat operationen med de pengarna istället?

 

Blondinbella:

img_4220

Nu hade jag varit redo att åka hem och kicka igång allt men det är några dagar kvar. Pausar jobblängtan och fokuserar på barnen istället och deras sista dagar av semestern. Dagarna blir oftast bäst när Odd och jag är ”klara”, tempot sjunker ännu mer och barnen styr vilket kan betyda att vi stirrar på fiskar på hotellet och hittar äventyr i det lilla. //Bella

Inte ens det lyxigaste av lyxhotell i Thailand kan hålla Bella från att längta till jobbet.
Finns det någonting egentligen som kan göra det?
Man får ju hoppas att hon ”får ur sig det” i bloggen så hon inte håller på och tjatar om det till Odd. Jag hade blivit jätteledsen om M höll på så på vår gemensamma semester.
Jobb, jobb, jobb!

Dessie:

music-hard-rock-live-wallpaper-122722-2-s-307x512

När jag var yngre så var det ju inte okänt att jag var en liten rockare. Jag sprang runt i bandana, Kiss tröjor, försökte lära mig spela el gitarr och lyssnade på bara rock. Jag är ju uppväxt med rock (pappa) så det kanske inte var så konstigt att just den musik fick mig att känna mig ”hemma”//Dessie

Hur är det möjligt för Dessie att ha undanhållit sitt enorma intresse för rockmusik från sina läsare?
Hon har bloggat sen hon var typ 12 och aldrig nämnt det med ett ord vad jag förstår av hennes text.
Eller är detta ännu ett steg på vägen att verka så där ”cool och annorlunda” – ni vet, de ur samhällets ögon sett ”o-tjejiga” sakerna – bilar, hårdrock mm?

Eller visste ni att Dessie hade ett ofantligt hårdrocksintresse när hon var mindre?

Petra Tungården:

Petar-Tungården-Vardagsrum-Inredning--980x1307

Tunis tycker att det blev så mycket hemtrevligare med lite tavlor och jag undrar lite över vad hon menar…
Tavlorna? Är det de där svarta rutorna?
Är det konst? För i så fall kan jag titulera mig konstnär från och med nu för kolla vad jag skapat åt er!?!?
Bara att skriva ut och rama in!

KONST!!!!!

1 2 3 4

Tack för tips Johanna!

19:00 21 Feb 2017

Tyra:

ensam

Tyra gör en Anna Toledano Book/My Martens och försöker hitta nya bundsförvanter att knyta an till via Instagram. Sist i raden är Ellen Bergström som mig veterligen aldrig umgåtts med Tyra för fem öre…
🙂

Är det inte så kul där hemma i lägenheten längre med understimulerade djur som enda sällskap?
Har det inte gått så bra för rekryterandet av en ny assistent/bästa kompis för Tyra?

Tack för tips, Hanna!

GabJoss:

gaby

Och så snabbduschar jag kroppen på vardagskvällarna bara precis innan läggdags. Håret tvättar jag även en morgon mitt i veckan också och då kliver jag upp samtidigt som F medan Jason fortfarande sover och gör det + lockar det efteråt så att det håller tills nästa tvätt.//GabJoss

Gaby Joe kliver alltså upp kl 05 en dag i veckan för att tvätta och locka håret?
Hur är detta möjligt? Den prioriteringen kommer jag aldrig att förstå, men så behöver jag heller inte ta en massa bilder på mig själv för att hålla den här bloggen levande. Med tanke på hur jag ser ut i skrivande stund – enorm tisha, leopardfärgade mysbyxor, osminknad med håret i en knut på huvudet och en Tjock Hetsätarkatt över ena benet så skulle jag nog inte generera många ören till hushållskassan.

Det är tur att man är grundsnygg men inte ens DET hjälper alla gånger när ålderns styggelser griper tag i ens utseende!
Det tar fan längre och längre tid att åstadkomma samma resultat för varje år som går har jag bistert upptäkt.
Det är bara att kapitulera och komma ihåg att man är bra på andra grejer, spela yatzy, dricka vin och klappa katter typ…
😉

 

Foki/Petra Tungården:

sova

Det här med att fota folk som sover – vad handlar det om?
Både Foki och Tunis har gjort det den senaste tiden.
Myggan brukar fotografera sin sovande son och strössla med dem på bloggen och jag har svårt att se varför.
Skulle ni vilja bli fotade och upplagda på er sambos stora blogg?

Kenza:

kenz

Jag tycker bloggarna tappat stinget lite här faktiskt.
Det var längesen jag såg en skopillare värt namnet och tofthållarna ska vi inte prata om.
Ni förstår säkert min glädje när jag surfade in på Kinzie Zouits blogg och fick den här klockrena tofshållningen?

Vilken stilstuide! 
Tofsen är stram, tvinnad och hålls med ett fast grepp men huvudet vänt åt sidan!
Åh! Ja! Bravo! Mera!!!!!!!!!!

Hittar jag bara en lika engagerad skopillare idag så kommer jag få en blogginnehållsorgasm av sällan skådat slag här i soffan. Rakt upp och ner ba! Fuck vad GOALS liksom! Skopill ON FLEEEEEAK!

”You complete me, kitchen..matey!”

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons