Annons
Annons
17:00 30 Sep 2016

uk2
KLICKA HÄR

kattrel

Om THK och Lilla Snöboll skulle ha namn á la blogghund (alltså döpt efter designer/modehus) vad skulle de då heta?//Margit

Åh, hundarna jag hade på halvtid tidigare hetter Boss och Armani men kallades aldrig någonting annat är ”Räven och Mongis” så de flådiga namnen är upptagna.
Men om de nu nödvändigtvis ska ha desingernamn så får det nog bli ”Fjällräven” och ”Konken”. Vem tror ni är ”Konken” av dem? 😉
Vem är det som man får KÅNKA runt på?

Hur gammal är thk? Berätta om när du tog hem honom första gången och när du märkte att han var ett matvrak 😛

Vi fick ju både Tjocka Hetsätarkatten och Lilla Snöboll för bara 2 år sedan då de var vuxna på grund av att sonen i huset hade utvecklat en allergi mot dessa två allergifria(!) katter. Ni börjar väl ana en bristande, inavlad DNA-stege redan va? Han är inne på sitt 10 år.

Första gången vi var hemma hos dem så förväntade jag mig att träffa en gasell. Istället möttes jag av en Pumba som var allt för upptagen med att försöka sluka hela middagen med skål och allt för att ens märka att han fått besök.
10 månader av ihärdigt bantande, separata matskålar och ett konstant vaktande tog det för honom att tappa den mesta av vikten och det lilla som var kvar när sommaren kom sprang han av sig på landet där han fångade både möss och fåglar för första gången någonsin utan att av misstag råkat lägga sig på den varpå djuret klämts/kvävts till d

KATTUNGEBILDER FTÅN NÄR THK VARBLITEN SNÄÄÄLLA? //967

Eftersom vi fick missarna som vuxna så har jag inga egna bilder från när de vad missekattbebisar men jag lånade ett par från Fanny – deras förra ägare men de är tyvärr inga mini minikatter här heller..

kattkoll

uk2
KLICKA HÄR!

bdel2

Mogi – varför skriver du inte om henne?

Helt ärligt så har jag svårt att hitta en blogg som är mer urbota tråkig och meningslös.
Men..skulle förse mig med ett av Mogis tiggarbrev kan ni ge er på att den stora spaden kommer fram igen. Den har stått arbetslös sedan det här inlägget.

Vad hände mellan blondinbella och hennes kompis (angelica?) som skulle vara brudtärna men som inte var det sen? //967

Om jag inte minns helt fel så ska Angelica ha frågat Bella om hon inte skulle abortera Gillis när hon berättat att hon var gravid. Om inte frågat så i alla fall ifrågasatt vilket avsatte Angelica som – först – brudtära – och sedan generell vän.

Hur länge tror du, om du får vilt spekulera, att ”storbloggarnas era” kommer vara?//Johanna

Jag tror att ”storbloggarnas era” är så över som den kan bli. Det som är kvar nu kommer nog förbli så ett BRA tag framöver. Mer och mer marknadsföring flyttas över till nätet för vad finns det egentligen för poäng med att marknadsföra sig i en ”allmän” dagstidning där kanske 30% av läsarna är målgruppen när du istället kan köpa reklamplats av en bloggare vars läsarkrets kanske till 80% består av målgruppen du är ute efter?

Kan du på ett seriöst (Camcam seriöst) sätt coacha Paow och/eller Petra Tungården så att de skulle bli bättre bloggerskor? Fattar att de kanske inte själva vill det men skulle vara underhållande på samma sätt som ”du är vad du äter” och liknande program. Du kanske skulle kunna göra en följetong av det? Du är ju ändå duktig på bloggar som lyckats bli stor två gånger varav ena är nu när bloggandet inte är lika stort som förr…

Haha..tror du Tunis NÅGONSIN skulle tillåta en annan människa att tala om för henne hur hon ska göra för att bli en bättre bloggare? Tunis? Som skäller ut sina läsare och gråter krokodiltårar så fort någon lämnar en kommentar om att det är lite tröttsamt när 9 av 10 inlägg är reklam?
Tro mig, jag har knappt gjort annat i mina inlägg om henne än på ett lite subtilt(!) sätt hinta till henne om hur hennes blogg kan bli bättre men det är som att tala till döva öron – lite som min gudson ”Lilla Palt”:
KAN SJÄLV!!!

Och Paow? Jag tror ärligt talat inte Paow är speciellt intresserad av att förbättra sin blogg med tanke på hur hon behandlat den de senaste åren. Ramlar det in pengar, fine. Gör det inte det så får väl pappa betala eller Paow ta ett bartenderjobb.

Vilka är dina topp tre bloggfavoriter om du MÅSTE välja?? 🙂//Ellen

Det finns två svar till den frågan – 3 favoriter att läsa själv och tre favoriter att skriva om. Vilka ställer till med mest skit och på så sätt ger mig material som skulle kunna räcka in till nästa år och vilka faktiskt GER mig någonting själv.
Jag tänker utöka urvalet till sociala medier eftersom jag annars inte få ta med min absoluta favorit – ANNA BOOK!
Hur en människa kan vara så underhållande och på samma gång vara totalt omedveten om det är för mig ett mysterium.
– Anna och raviolin
– Anna och pulversåsen
– Anna tycker synd om rasister
– Anna och det uppspydda paketet plockepinn
– Anna bryter mot trafikregler på Periscope
– Anna och den bittra diskningen från Mello
– Anna och Arga Snickaren
The list goes on!
Livet är helt enkelt inte lika komplett utan Boken på Periscope.

En annan bloggare som är extremt roliga att skriva om är allas vår magiska tutt-Gaby.
Inte heller hon kan nog ana hur rolig hon är att skriva om.
Mitt favoritinlägg är fortfarande det när jag tycker att GabJossan borde kränga bröstmjölk till Alexandra Bring som försöker gå upp i vikt med tanke på att Super-Jason ökar med ungefär en vikt och längklass per vecka.

Och så nummer tre:
Sindy & KnivMicke!
Aldrig har jag stött på två människor SÅ snabba på att publicera saker på nätet för att sedan lite snabbt plocka ner dem igen när de insett att ”Fan, det var kanske inte så bra..” och hota mig med polisanmälningar för att jag tagit en skärmdump på spektaklet.
Som sagt – sen när blev det MITT jobb att göra en annan människas konsekvensanalys?

Har du hört dasha o hanna’s senaste pod? De låtsas att dom inte vet vad din blogg heter och snackar skit om nöjesguiden (bara ett par minuter in)! Aaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jag kan inte med dessa tjejer!!!//Evelina

Ja, men visst är de söta som blir stötta när jag inte uppskattar deras musikaliska drunkningsövningar på Spotify eller håller med dem om att de är SÅ coola som flashar sina Instagramkonton för att få gå före i kön.
Vet ni vad jag ser fram emot SÅÅÅÅ mycket? Jag ser fram emot att de här tjejerna ska bli lite äldre och helt plötsligt inse hur jävla pinsamma de varit.
Den insikten kom jag också till när jag närmade mig 30 år men vet ni vad skillnaden är? Alla mina pinsamheter finns inte dokumenterade precis överallt på hela nätet. Det räcker med att de finns i mitt medvetande…hehe..

Varför svarar du inte på kommentarer på instagram? har du öppen snapchat? Har inte kunnat se en enda bild på din mystory sen jag addade dig :()

Jag svarar nästan alltid på mina kommentarer på Instagram! I love that shit!
Och jag har även lärt mig hur jag kan kolla om någon sett mina klipp på Snapchat och de har alla fått en hel drös views. Märkligt att du inte kan se dem – jag publicerar där flera gånger om dagen.
Speciellt nu när jag är i London. =)

Vad hände med bloggbevakningspoden? Väntar ivrigt på nästa avsnitt!//Josie

Vi väntade på besked angående ett samarbete som inte verkar bli av och då ville vi avvakta med podden men det var ju skittrist.
Men det kommer komma en podd alldeles snart där jag ska prata om saker som jag inte riktigt kan skriva om på bloggen så ha tålamod mina vänner!

Annons

uk2*
KLICKA HÄR!

bdel1

Om du fick stänga ned någon av bloggarnas blogg permanent, vilken blogg skulle det bli då? Förutom Catrin Hedlunds blogg? //Annie

Tidigare skulle jag nog sagt Tyra eftersom jag verkligen kände att hon skulle må så mycket bättre utan den men nu har hon ju faktiskt gått och gjort det på egen hand och jag har en känsla av att hon mår bättre nu än på länge även om kroppen fått sig en rejäl törn och genomgått en pärs. Jag hoppas innerligt att hon fått sig lite lugn och ro i själen i och med den här pausen och att hon kanske kan komma tillbaka i balans. Om ens alls.

Sen finns det ju givetvis både en och två och tre personer som jag skulle vilja belägga med fulla sociala medier-restriktioner och det är Sindy & KnivMicke och som en grande finale – Dessie.

Om du fick ge alla bloggare varsitt råd vad skulle du säga då?//Lisa

Slå upp ordet konsekvensanalys och ta dig en snabb titt.

Vems advokat är dig i hälarna??? Ohyggligt nyfiken!!//La Luna

Vi har förlikat så jag får tyvärr inte berätta det. Men det är jävligt o-spännande och ännu mer osexigt och sjukt fånigt egentligen.
Där kan man snacka om att någon behöver läsa lite om konsekvensanalys.

Vilket är det smaskigaste ”skvallret” du hittat?//d

Smaskigt och smaskigt men det hade kunnat ställa till med en jävla massa skit..
Det hände faktiskt bara häromdagen så jag fick en messenger-konversation mellan två personer skickad till mig av en tjej som sett den upplagd i en stängd grupp på Facebook. Konversation var av det – tja, vad ska man kalla det – grövre slaget med ett minst sagt barnförbjudet innehåll.
Den ena parten i den här konversationen är en profil på sociala medier och har även synts på TV ett antal gånger.
Det är också en person som jag bekant med då vi har några gemensamma vänner så jag kontaktade faktiskt hen och hörde mig för om ifall detta var något vederbörande visste om och först fick jag bara ett ”WHAAAAT? – vem fan är DEEET?!” tillbaka men efter lite brainstormande så ramlade poletten till sist ner.
Min bekantes Facebook-konto hade blivit hackat just under den här perioden och eftersom hen är en välkänd person så passade hackaren på att sexuellt trakassera det motsatta könet med den förmodade förhoppningen att någonting som just det här skulle ske.
Fuck vad töntig jag känner mig med ”hen”… ni har förmodligen fattat vid det här laget att det rör sig om en manlig bekant till mig.

Jag vågar inte ens tänka på vad som hade kunnat hända om jag publicerat den här konversationen med hull och hår utan minste eftertanke.
Där kan man snacka om att jag kunnat bli stämd. För att inte tala om tjejen som publicerat konversationen även efter hon fått reda på att det var ett nättroll som försökte cybersexa med henne och inte kontots rättmätiga innehavare.

Men ja, det hade kunnat bli en sju helvetes skandal!
Happy to know I dodged THAT bullet i alla fall.. Det bara viner kring huvudet ibland.

Hos vilken bloggare skulle du helst vilja vara en fluga på väggen?//D

Dessie – alla dagar i veckan för att få reda på vad som händer på alla dessa ”hemliga” möten som verkar omges av en större sekretess än Scientologlernas litteratur.

Hallå jag undrar vad som hände med bloggarna steffi och Annie Lindblad//Olivia

De siamesiska tatueringstvillingarna Paow och Steffi var som ler och långhalm under 2014 ända till Fröken Radioaktivitet började hänga med Isabelle Strömberg som – enligt Paow – ”hängt ut henne” från ingenstans, förmodligen för att få fler läsare till bloggen. (Redan här kan man ju känna hur det börjar osa bloggbråk och dessa damer gör ingen besviken..)
Paow brydde sig inte så mycket enligt egen utsago förrän Steffi började välja bort henne till fördel för Isabelle var på Paow skickade ett väldigt genomtänkt och välformulerat sms med budskapet: ”blir så himla ledsen när du väljer bort mig för den där äckliga knarkhoran Isabelle” och så var kriget igång. Undrar varför..

Steffi har även gästspelat inne hos Kissie där hon fick göra sorti då Kissie menar på att hon är en mytoman som ljuger konstant och på frågan om hon saknar henne ger hon följande svar:
”Väldigt ofta! Men jag kan inte ha människor som ljuger för mig i mitt liv.. Hon ljuger hela tiden Önskar hon kunde ändras, men hon har sagt själv att hon är en dålig vän så vad kan jag gör lixom?

Även allas vår konsekvensanalytiska vän av Sociala Medier – Sindy Niklasson – har haft en ”Frienesance” med Steffi en gång tid tiden men som med de flesta av Sindys relationer så avslutas de genom en klassisk uthängning på Instagram och så även denna där även Isabelle åker med av blotta förskräckelsen:
Ska vi GISSA att det han med Mniv-Micke ”the cock stabber” Sjögren att göra den här gången också? Jag skulle nog rekommendera alla att satsa allt på svart kniv.

steffi

Annie Lindblad är också en gammal vän till Paow som lyser med sin frånvaro sedan några år tillbaka från hennes liv blogg.
Hon försökte stå på egna bloggspiror där ett tag genom sin medverkan i produktionen ”Djungelns drottning” som till och med fick Ex on the Beach att framstå som ett bottenlöst djup av intellektualitet.
Hon slutade blogga relativt snart efter sin bråk med Paow och finns nu att följa på Instagram istället.

Visst är Elaine och BB ovänner? De har inte hängt med varandra och inte träffat varandras barn eller sett varandras nya boende. Tror att det blev ovänner och är nu mest ytliga bekanta. Vad tror du och vad vet du?//AN

Blondinbella och Elaine verkar uppehålla någon typ av professionell vänskap som enbart återfinns på bloggen eftersom det verkar gynna dem båda men rent privat är det nog lika frostigt som på en förskoleklass med fri tillgång till ”Elsa-kläningar” och soundtracket på repeat eftersom de inte verkar umgås alls länge och det ryktas om att det är Bellas som orsakat detta genom att ha snackat skit om Elaine till vänner som hon i sin tur inte känner.
I samma veva som de båda bloggerskorna slutade skriva om varandra så gick Elaine ut med ett inlägg om hur man ”gör slut med en vän” och även fast Elaine inte nämner några namn och inlägget nu är nedtaget så är det många som tror att det de facto är Bella inlägget handlar om.

För ett tag sen skrev du att du visste vem kändisen var som blev haffad för droger. Vem var det?

Simon från Biggest Loser dömdes för ringa narkotikabrott i mars så han burit en jacka där kokain återfunnits.
Själv hävdar han att jackan inte var hans men dömdes ändå till dagsböter. Mer om det HÄR.

Vad är det värsta som har hänt inom bloggvärlden?

Jag vidhåller mitt svar från förra gången och svarar att det värsta som hänt inom bloggvärlden är när Kissie och hennes lillebror satte upp klistermärken från National socialistisk front och videofilmade tilltaget.
Efter att ha läst hennes bok ”Hatad och Älskad” så har incidenten antagit en smått annan karaktär för mig eftersom:
1 Det var klistermärken från en skola de fått med posten som klistrades upp – ingen nazipropaganda alls alltså – och det hela var bara ett extremt dåligt skämt som gick pyttelite snett.
I boken får man också läsa om hur Pascal Engman – dåvarande Nöjeschef på Nyheter24 – provocerat henne å det grövsta för att få henne att totalt tappa fattningen där i telefon och hur det samtalet fortlöpte vet vi ju alla vid det här laget.

Även Rickys avslöjande att det var HAN som skötte Fokis blogg. Någon i hennes ”stab” borde få en stor, fet guldmedalj i damage control för jag var HELT övertygad om att detta var den sista spiken i kistan för Foki och att hennes blogg skulle vara både död, begraven och förvandlad till jord vid det här laget men nej du.
Foki ain’t going nowhere.

Vad har Elena Bell (Nati Peyre) och Rebecka Shirwani (från lyckan i LA) för typ av visum och hur försörjer de sig?

Natascha ”Elena Belle” Peyre åkte till USA på ett O1-visum vilket är ett så kallat ”talangvisum” vilket man kan få beviljat om man exempelvis arbetar som modell, skådespelare, med musik eller liknande. Det är en otroligt bred grupp av människor som får det här visumet och är du bara beredd att betala lite för en  inträdesbiljett till drömmarnas land och besitter nån typ av talang så är biljetten DIN!
Nu när hon är förlovad så är det möjligt att hon har fått ett ”Fiance visa” men det innebär att du måste gifta din inom 6 månader och vet vet.. Kanske får vi höra ljudet av kyrkklockor och sabrerad champagne i ett Svenska Hollywoodfruar-avsnitt nära dig?

Något liknande han säkert hänt Rebecka också kan jag tänka mig.

Finns det någon bloggare som är svår för dig att vara opartisk mot? Kanske pga att du gillar eller ogillar henne/honom.

Svårt att vara opartisk mot? Det är nog snarare så att vissa bloggare lämnar sitt mål så där oerhört öppet och obevakat att det fortfarande går att tåfjutta in den med förbundna ögon efter 15 varv av Irländsk julafton som utförs på fyllan.

Men med Tyra är det så klart svårt för mig att vara opartisk med tanke på allt hon ställt till det men jag kan helt ärligt säga att jag faktiskt inte bryr mig länge och att jag i slutänden slapp men än EN energitjuv.

Blir du ofta kontaktad av bloggare gällande dina inlägg om dem? Har någon bloggare bett dig om att skriva/icke skriva om dem?

Nej, det är väldigt sällan faktiskt.
Oftast om de är upprörda eller liknande så handlar det om att de inte läst hela inlägget eller läst det med sina snarstucken-glasögonen på sig och helt missat poängen eftersom de förutsatt att jag är ute efter att bara snacka skit och dynga.
Tomma tunnor skramlar högt och så är det oftast i dessa situationer där mitt svar tillbaka enkelt reder upp missförståndet.
Jag är som jag sagt tidigare inte speciellt intresserad av ”skvaller” i ordets rätta bemärkelse utan jag vill helst resonera om det som bloggarna själva redan skrivit om och det tog ett tag att landa i vad jag vill att den här bloggen ska handla om men nu har jag en Jönssonslivs-plaaaaaa!

Men..en sak ska tilläggas. När det kommer till att konsekvensanalysera sin egen blogg gällande vad som ska publiceras eller inte så är det bloggarnas ansvar. Inte mitt. Jag är lika mycket din förmyndare som du är satt under förvaltarskap så din konsekvensanalys varken KAN eller – framför allt – VILL jag inte göra åt dig.
Var och en skäms för sig själv!

Finns det någon bloggare som är svår för dig att vara opartisk mot? Kanske pga att du gillar eller ogillar henne/honom.

Jag har svårt att vara opartisk mot bloggare som är respektlösa mot sina läsare genom omarkerade samarbeten/reklam eller  liknande. Sånt kan provocera mig och få mig att skriva ett eget inlägg byggt på fakta och som kanske vispar undan benen på en eller annan bloggare en smula. Även inlägg som detta gav mig en bitter smak i munnen – inte för att jag är en förespråkare av Jantelaget utan för att det så tydligt skiner igenom hur mycket bättre människa hon tycker att hon är jämfört med ”pöbeln” i kön som varken har en blogg eller 100 000 följare på Instagram att flasha sig förbi det röda sammetsbanden med.
Slår vad om att hon dricksar med tuggummi till personalen på hotell när de hjälpt henne upp med sina väskor fyllda med fler väskor. Chanel helst.

Finns det någon bloggare du skulle vilja/kunna bli nära vän med?

Jag är bekant med flera av bloggarna genom just Sociala medier men om jag fick välja en så skulle det faktiskt bli Kissie. Eller Sanna Bråding. Jag vill även ha en play date med Aina Lesse och hennes nya kissemiss-bebis ”Sally” – som för övrigt är superlik THK som kattbebis. En kattbebis med spänstig mage och allt.

Tror du att Dessie har en ny kille?//Ella

Ja, det tror jag faktiskt men vad syftet är med denna nyss införskaffade relation återstår att se. Varför skulle hon annars lägga upp inlägg som DETTA på bloggen?

Vem tror du blir nästa bloggaren som skaffar barn?

Paow kanske. Eller Jockiboi och Jonna? Eller Tjocka Hetsätarkatten!? Det är trendigt med jungfrufödslar enligt hans utsago. Många är ju redan gravida och har avslöjat hemligheten sen en tid tillbaka men en ”ny” plussad sticka..? Ja, Paow tror jag..
Men med allt som gäller henne så handlar det om att hålla i hatten. Det kan gå åt två håll – Hon avslöjar att hon är gravid och att kärleken kommer ta över både blogg och PokemonGO. Antingen det eller så gör hon en helomvändning på ena klacken och dumpar killen, gör en abort och drar vidare till ett nytt Grabbarna Grus där gästerna få göra body shots ur hennes navel. Det kan man i alla fall inte bli gravid av. Som vi det om. Än.

Tror du att Paula kommer gå tillbaka till att studera till sjuksköterska?

Ja, det tror jag faktiskt men om det är på hel eller halvfart – det återstår att se – men barnmorska verkar hon vilja bli på alla plan.

Vilken bloggare är populärast bland andra bloggare?

Min kollega TramsFrans verkar många gilla, likadant med Linda Hallberg och Daniel Paris. Härliga, humoristiska människor men MASSOR av talang!
Jag själv är lite av en vattendelar men konstigt vore nog annat, eller vad säger ni?

uk

Jag har dragit till London över helgen tillsammans med min partner in crime – Nej, inte THK! Han är min side kick – Jennie och eftersom ingen av oss varit där förut så tänkte vi passa på att dricka vin, shoppa, turista och äta god mat och bara ägna oss åt varandra som ett gammalt gift par.

Så – med det sagt så kommer det fortfarande dyka upp inlägg här under helgen men eftersom det inte är min personliga blogg så kommer inte ”CamCam klättar på Big Ben-inlägget” dyka upp här utan mer tidsinställda inlägg med svaren på frågestunden mm – som jag för övrigt fick dela upp i flera olika delar eftersom jag svarade på nästan allt ni skickade in.
Vissa kommer få egna inlägg lite längre fram då de var så pass intrikata frågor som förtjänar ett mer utförligt svar.

Så håll till godo och håll en trevlig ton annars kommer jag sätta Tjocka Hetsätarkatten på att moderera skiten ur er!
Puss Puss!!

17:00 29 Sep 2016

nips

KnivMicke la upp den övre bilden här på sin Instagram där han tatuerat in något helt obegripligt fult på en manskropp men var och en skäms för sig själv som sagt men det var inte poängen med det hela utan poängen är att den är okej, bilden får ligga kvar på Instagram – eller hur? Inga problem?

Bilden under här då? Där jag klistrat på en uppsättning kvinnliga nips. Skulle den få vara kvar?
Knappast va? Ni ser ju hur stötande den här bilden är!!!
Visst är den kränkande och motbjudande?
Alltså, på grund av de kvinnliga nipsen?

Ja, jag mår fysiskt illa!

nipps

Blondinbella & Katrin Zyto:

kartin

Vad tycker du om Blondinbellas viktras?

Hon ser helt fantastisk ut! När jag mötte henne på Lidingöloppet så frågade jag hur hon kommit i så bra form. Hon sa att det var för att hon äter mina produkter, ha ha! Hon sa faktiskt det.//Katrin

Så Katrin hävdar LCHF och Blondinbella hävdar barnafödande och en mer aktiv livsstil.
Vem av dem ljuger?

inter

  • Hennes blogg består till största delen av uppstolpade listor.
  • Och mat. 400 bilder på samma maträtt från olika vinklar. Lägg ner nu – du är inte Martha Stewart.
  • Och bilder tagna ur ett takfläktsperspektiv på ungens händer. Händer som kladdar minimajs eller liknande.
  • Listorna får gärna bestå av lite smått pinsamma saker som hon gör när hon är ensam. Lära sig att rapa på beställning exempelvis.
  • De får gärna även innehålla totala meningslösheter men eftersom det sitter en prick längst fram så räknas det som ett inlägg ändå. Så det så!
  • Listorna får gärna innehålla ord som ”mys”, ”frukt”, ”mums”, ”magiskt” och ”tutte” – då är det en riktig vinnarlista.

Av två sidor inlägg kom jag till 12(!) olika listor.
Jag tror Fjordingen och Tovsi behöver styra upp någon typ av intervention med tillhörande avgiftning för GabJossan för det här känns helt enkelt inte sunt.

Blondinbella:

Jag har fått kommentarer här på bloggen om att Bellas pappa Per Rydberg både står skriven på deras hus på Lidingö och som del av Löwengrip Invest och eftersom vem som helst egentligen kan uppdatera Hitta.se så kan ju också vem som helst ha lagt till det.
Så här skriver Bella på sin blogg:

rydberfg

odd

Hon har alltså inte pratat med sin pappa Per Rydberg sen 2012 och det fick mig att tänka på den där jäkla bloggen som han skaffade för att kunna kommunicera med henne då hon stängt honom ute ur sitt liv.
Minns ni detta?

per2

Bella skrev då i sin blogg att hon skulle svara på hans mail i sinom tid och jag vet att hon gjorde det och lyfte fram en massa vidriga email han skickat henne (hittar inte det inlägget nu) som handlade om att hon inte skulle gifta sig med Odd tror jag…han ville fortsätta kontroller hennes liv helt enkelt.

Då kom detta mail från pappsen igen och sen blev det tyst tror jag. I alla fall utåt sett..

perr

 

dess

Bilden tillhör Svenska bloggare.

I det här inlägget publicerade jag en bild från Dessies snapchat där hon skriver att hon blivit så arg att hon kastat sin telefon i rutan så den gick sönder. Rutan alltså, inte telefonen – den kunde hon gladeligen snapchatta vidare på.
Madde på Svenska Bloggare har tydligen varit i kontakt med Dessie som då berättat att hon så klart inte gjort det där själv utan att hon fått ett stenskott på rutan.

Med tanke på alla kommentarer som ramlat in sedan bilden lades upp – borde inte Dessie oroa sig lite över sitt beteende och hur hon framstår med tanke på att flesta tyckte att det kändes som en helt rimlig sak för Dessie att göra?

17:00 28 Sep 2016

Camilla Läckberg:

..men alla kan faktiskt göra något..

Alla som kan, vill, orkar och så vidare kan väl göra som jag och stötta Camillas insamling till Barncancerfonden.
Och kan du inte själv donera en slant så kan du ändå hjälpa till genom att dela mitt eller Camillas inlägg för att nå fler människor.

 Ni hittar hennes insamling på Barncancerfondens hemsida HÄR!

Dessie:

Det här känns väl sunt och balanserat?
Man får väl mest bara hoppas att hennes son inte fanns i bilen när hon gick bat crap craycray och kastade sin telefon i vindrutan!

Rebecca Stella:

Hade jag inte tittat klart på hela filmen så hade jag fortsatt tro att den första bilden föreställer Becky Stell med en rosa dildo fastkletad i håret och att den andra föreställer henne efter att hon gått in i ett nedsläckt rum fullt med nerhängande flugfångarpapper från taket och att hon helt enkelt fastnat med håret i dem alla.

Men nej, det var som tur väl är bara små fyndiga verktyg från Glitter med användningsområde att få relativt mediokra lockar – beviset ser ni på Becks Snapchat.
Det är fortfarande Shirley Temple – Glitter 1-0 efter den här magra lockuppvisningen.

stellakoll

Dessie & Paow:

För några dagar sedan la Paow upp en massa videos på sig själv och Dessie där hon berättar att de brukade vara bästa kompisar men att de nu vuxit ifrån varandra.
En trip down memory lane helt enkelt med ”så jävla mycket minnen” som Paow så sentimentalt uttryckte det.
Det är ju så man blir lite fuktig i ögonen..

Om man är på det humöret kan man tolka detta som en utsträckt hand från Paows sida att försöka reparera vänskapen men av Dessies kommentar att döma så känns det inte som att denna ”blondinernas reunion” kommer ske inom en snar framtid, eller vad tror ni?

paow

Gabriella: Vad tycker du om paows video om er vänskap som nyligen las upp på hennes blogg?:)
Dessie: Tycker att hon ska sluta posta saker som har med mig att göra.

burned

Engla:

tuttkoll

Den 22 September var ni ett par stycken som diskuterade kring Englas bild från gymmet som enbart bestod av ett par tuttar. Några trodde att hon ville visa upp sina naglar och andra att hon faktiskt bara ville visa upp just sin kvinnliga framsida..
Jag tyckte egentligen varken bu eller bä om det men nu när det kommit upp en exakt likadan bild på hennes blogg fast utan synliga naglar så kan jag inte låta bli att ställa mig frågan ni andra ställde er förra veckan:

vad

Är det Starbucksmuggen hon vill visa upp?
Eller faktumet att hon har citronvatten i den och att hon eventuellt kommer dricka upp det?
Att hon dammsugit golvet?
Rakat armhålan?
Inte har synbar tuttsvett?

Håll oss inte på sträckbänken längre, Engla!!! Avslöja tuttarnas strategiska placering för oss!!
Eller är det muggen ändå?

Jag är all for #freethenipple men kan ändå inte låta bli att undra över bilder där enbart tuttar är i fokus.
När GabJossan gör det så brukar hon i alla fall tala om vart tröjan kommer i från men inte ens det bjuder Engla på så det kan inte handla om någon typ av adlink för träningskläder som komma skall..
Nej, något sådant skulle inte Engla slarva bort..

Kan det komma en adlink för lite tuttfix senare i veckan när hon fångat allas vår uppmärksamhet med sin magiska klyfta?
Köp två betala för en?

Förresten..
Om någon har en adlink, rabattkupong eller liknande att bjucka på så letar Tjocka Hetsätarkatten med ljus och lykta efter någon som kan erbjuda honom ett tummy tuck til rabatterat pris. Snart kliver han på sin lilla pizza pouch med de vassa, vassa klorna.
Klädnypor längs med ryggrader just won’t do it anymore.

curtan

STOPP!!!! NU HAR JAG ATT GÖRA!!!

SISTA CHANSEN ATT FÅ IN EN FRÅGA ELLER TVÅ!!!!

fragestund

Eftersom jag åker till London nästa helg och planerar en bloggfri helg så tänkte jag ha en frågestund där svaren kommer upp nästa helg tillsammans med lite andra inlägg som jag kommer förbereda.
Så det kommer inte eka tomt – det lovar jag!

SÅ!
Fråga vad ni vill
– bloggrelaterat – kattrelaterat – CamCamrelaterat mm.

Frågorna och svaren från min första frågestund hittar ni HÄR!

Dessie & Kissie:

ellie-goulding-bridget-jones-1471514155-herowidev4-0

Både Dessie och Kissie gör reklam för samma nya Ellie Goulding singel och på samma dag dessutom vilket får mig att undra lite..
Ingen av dem har nämnt tidigare att de är några speciellt stora fans av henne och inläggen påminner lite för mycket om varandra för att jag ska köpa att detta är en ren slump.

Kissies inlägg:

Alltså jag har fått världens girlcrush på Ellie Goulding, hennes röst är så himla bra!!  Min favoritlåt är givetvis Still falling for you, jag ryser när jag hör den. Ni skulle sett mig när vi kollade på Bridget Jones, när låten kom på i slutet reste sig alla hårstrån på armarna rakt upp och jag kämpade för att inte börja gråta av lycka haha!

Dessies inlägg:

Ellie Goulding har gjort det igen! ♥ Alltså hur kan den här kvinnan vara så jäkla GRYM?! Jag älskar hennes låtar, så jäkla bra kombination av lugn, lycka, glädje och energi men samtidigt så grymt fina texter. Den här nya låten hörde jag i Bridget Jones dagbok filmen, och sen dess har jag totalt fastnat för den så nu spelas den jämt här hemma. ♥

Vem tror ni beställt de här inläggen? 
De som ligger bakom musiken eller de som ligger bakom filmen där Ellies senaste singel är ledmotiv?

Har ni förresten sett några andra bloggare som av en ren händelse blivit gigantiska Ellie Goulding-fans över en natt och i samband med premiären av den nya Bridget Jones-filmen?

Blondinbella:

beklla

Bella skriver i sin blogg att hennes aktie för VJ1890 som hon designade en smyckekollektion för köptes för 250 000 kr men såldes för 693 000 kr vilket i sig bara är att gratulera till.

Bella gillar pengar – inget nytt under solen där.
Men..

Jag är med i en grupp på Facebook som heter ”tjejer som gillar aktier”, som hittills varit befriad från tips och affärsredovisningar utan argument och grundliga redovisningar av hur/varför/när. Tills Blondinbella gav sig tillkänna i gruppen imorse. Får man inte vara ifred för den där människan någonstans?! Och så går hon in och gör reklam för sin blogg. I en sluten grupp. Behöver hon fler läsare?
Tidigare har folk varit väldigt ansvarstagande i denna grupp och verkligen argumenterat för de affärer man vill redovisa, tips man vill ge och saker man bör undvika, men Bella kommer såklart in och: ”Titta! Jag gjorde en bra affär! Kan jag så kan ni!” Nja, eller så hamnar alla som inte kan handla med aktier och börjar spekulera som Bella, utan att veta vad de gör, i programmet lyxfällan istället.

Så skriver en av mina läsare till mig i ett mail och är inte helt nöjd över att Bella förmodligen enbart letat upp den här gruppen och ansökt om att få bli medlem med som enda syfte att få skryta lite extra om sitt aktieklipp.
Hon har ju inte varit medlem tidigare utan ville väl bara smeta på med en ordentlig ”humble brag-status”, kan jag tänka… Vad tror ni?

Är hon på jakt efter nya läsare tror ni eller är Bella nu en självutnämnd aktiespecialist som vill dela med sig av all sin framgång till mindre vetande kvinnor som gillar aktier som den goda samarit hon är?
Eller är det den svenska avundsjukan som skiner igenom med en skvätt av jantelag?

Tack för tips, Caroline!

GabJoss:

jason

Som tur väl är fick Super-J smaka lite pannkakor efter salladen för husfridens skull.
Risken finns väl annars att det blir en väl planerad skrik-attack klockan 02.12 hemma hos familjen Joss så praise the lord for pancakes!
Dock förtäljer inte historien om dessa var bovetepannkakor men allt annat vore väl orimligt?

Något som däremot INTE är orimligt är att Gaby Joes nästa inlägg kommer innehålla någon typ av lista i punktform. Hon har snöat in på det rejält och jag ställer mig frågan om hon fått kritik för alldeles för långa meningar eller liknande för SÅ kul är det inte att skriva ”faktarutor” väl?

Gillar ni att läsa inlägg skrivna som listor?
Jag kan knåpa ihop en finfin lista här på en gång i så fall:

loista

Dessie:

bdd

Som vanligt när jag äter starka smärtstillande så är det smått omöjligt att sova så i stället för att ligga och stirra ut i mörkret till leda så kan jag ju istället passa på och blogga lite..
Det bar väl någon som lite smått på skoj klagade på att jag inte levererade några inlägg mitt i natten så tji fick du nu…
#camcamgoesdygning

Jag har faktiskt ett dilemma som jag legat och funderat lite på här mellan de obligatoriska rundorna ut i köket för att dricka vatten och det är hur Dessie verkligen inte KAN motstå att raljera över sitt utseende varenda gång hon publicerar en bil på sig själv.
Oftast handlar det om att hon själv inte gillar bilden men lägger upp den ändå tillsammans med hundra argument om att gå emot och bryta samhällets normer om utseendefixering för att framstå som….tja…en förebild kanske?

Jag har aldrig varit med om någon som är lika utseendefixerad som Dessie är. Har jag någonsin läst ett inlägg med tillhörande bildtext: Så här ser jag ut idag. punkt? Nothing more, nothing less – ingen värdering över huvud taget.
Jag tror faktiskt inte det utan antingen är den en av följande två punkter med variation som publiceras varje gång hon lägger upp en bild på sig själv:

    • Det här är en helt naturlig bild utan smink eller filter som jag är supernöjd med och den läggs upp för att peppa andra till att vara stolta över sitt utseende som mother nature gav oss och våga publicera dem men egentligen handlar inlägget om att fiska komplimanger från läsarna där de berättar hur magiskt vacker Dessie är så där ”helt naturligt”.

 

  • Det här är en bild som jag inte alls är nöjd med där jag visar upp alla mina fula mindre vackra sidor men som jag ändå lägger upp  för att läsarna ska överösa mig med komplimanger och jag kan framstå som en jordnära och naturlig tjej.

Den här extrema utseendefixering känns verkligen inte sund någonstans och jag tycker synd om Dessie som lägger ner en så stor del av dygnets vakna timmar på den.

Istället för att diagnostisera sig själv med ADHD så tycker jag mer att hon borde läsa på lite som syndromet BDD – Body Dysmorphic Disorder.

Body Dysmorphic Disorder (BDD) – är en sjukdom som yttrar sig genom en besatthet för en viss defekt på kroppen, påhittad eller existerande. Personen är fullt upptagen och besatt av en eller flera delar av sin kropp.

Många människor använder smink, tränar på gym, fixar håret osv för att se bra ut. De som har BDD går ett steg längre. De är fullt upptagna med att kolla på skavanker, i ansiktet eller på kroppen, äkta eller påhittade.

De har oftast en nedvärderande syn på sig själva. Oftast rör det sig om en speciell defekt, såsom ögon, näsa, huden, öronen, eller något annat kroppsligt, såsom bröststorlek eller storleken på könsorganen.

Vad tror ni?

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons