Annons
Annons
16:30 24 Mar 2017

GabJoss:

Tydligen är hon inte mer rädd om sitt kära marmorbord än att hon är beredd att offra den skinande blanka och vita ytan till förmån för ett blogginlägg.
Varför skulle man annars – om man råkar spilla kaffe, hämta papper, börja torka, avbryta torkandet, plocka fram mobilen, ta – minst 10 bilder för att sedan fortsätta torka?
Om det nu går så snabbt för ett marmorbord att få fläckar.

Note to self – köp inte det marmorbord du suktat över, CamCam. 
Du kommer fläcka ner det på nolltid och förmodligen försöka få det rent med både sandpapper och aceton.

Men…på tal om vad man postar på sociala medier.
När jag var ute för att leta efter den här bilden med hajen – eftersom jag tycker den är både rolig och passande –  så stötte jag på bilden till höger. På tal om passande.
En tjej som alltså tar en selfie med sin nyss avlidna mormor/farmor som hon sedan postar på Facebook.
(Det är jag som pixlat bilden.)

Har folk inga som helst spärrar längre?


Tack för tips!

Foki:

Foki och hennes mamma håller just nu på att bygga ett eget hus i Thailand men det är inte det enda som byggs.
Hon håller även på att bygga en skola genom sitt välgörenhetsprojekt/Zoirak.

När jag träffade henne förra gången berättade hon massor om det och jag kan inte bli annat än imponerad över hennes värme, hennes medmänsklighet och engagemang för de som har det sämre ställt.

Som jag berättade tidigare kan vi endast åka upp till det högsta och avlägsnaste berget mellan Januari-Mars sedan är det omöjligt att ta sig upp på grund av väghållningen och vädret. Dit vi åker är så avlägset, ingen organisation når dem och folket där har sitt eget språk t.o.m, de pratar inte Thailändska och vi måste alltid ha med oss en tolk. Folket som bor där har inte ens ID-kort eller personbevis.
[…]
Vi meddelar byborna i förväg vilket datum vi ska åka sedan promenerar de med deras barn genom regnskog, bäckar och berg i över 24 timmar tills de är framme i destinationen där vi befinner oss för att få ta del av det vi har att ge, varma kläder, filtar, skor, mat m.m. och få ta del av den årliga festen till barnen, trots att det tar 16 timmar för oss att resa upp till berget envisar jag mig varje år med att ta med glass till barnen som är det första de får äta på första dagen (efter maten såklart) då glassen är i sista minuten att smälta, haha. Det finns ju inga el däruppe, så när de får äta något som både är kallt, sött och magisk som glass, ni anar inte vad jag får bevittna i barnens ögon. Det är lycka som sitter kvar i många år.//Foki

Världen behöver fler Fokisar!

Annons

Michaela Forni:

Till skillnad från vissa andra ”väsk-hoarders” vi känner till (*host* Kenza) så säljer Forniskan av lite väskor nu när hon uppdaterat kollektionen.

Up for grabs finns två väskor från Stella McCartney och den stora väskan hade gärna fått flytta in hos mig och komplettera min väsksamling av plastpåsar och det senaste tillskottet – Unboxingväskan från HM – om det nu inte var så att jag fortfarande tycker att 4000 spänn är för mycket för en handväska – ny eller begagnad och hellre lägger pengarna på roliga kläder till Tjocka Hetsätarkatten som han ändå aldrig får på sig på grund av den lilla magen som är i vägen.

Ni kan ju alltid swisha mig en slant om ni tycker att jag borde köpa den. Överskottet kommer gå till ett tummy tuck till THK.. 😉

Annons

Dessie:

Vad i hela friden kan Dessie göra på ett kontor i nio(!) timmar om dagen?
Det är ju inte som att hon – likt en modebloggare – tar massor av bilder att gå igenom och redigera och att skriva ett till två inlägg om dagen – vad kan det ta henne?
En timme? Max!
Kanske lite längre om hon ska knappra ner inlägget på mobilen men ändå…

Vad gör hon de andra åtta timmarna? 
Jobbar fram träsmak i röven och pillar sig i naveln? Kokar kaffe?

Ankpung:

Jag vet inte – sitta och ha den här diskussionen samtidigt som man hör barnen i bakgrunden?
Eller, att ha den här diskussionen överhuvudtaget?

Fy fan, tänk om det värsta skulle hända och hon faktiskt blev utsatt för ett övergrepp och den här skiten togs upp som bevis för någon typ av generellt samtycke till alla män hon träffar?

Tack för tips!

Dessie:

Jag är ganska trött efter resan, det tar ju alltid på krafterna när man har rest. Alla byten, flygningen och allt.//Dessie

Inte visste jag att Dessie rest jorden runt för att komma till Finland.
Alla byten? Inte fan byter man flyg för att flyga Stockholm – Helsingfors?
Eller var det en sån där billighetsresa de bjöd henne på där hon fick puttra runt halva Europa för att komma fram?

Och hur gick det med ångesten?
Tror ni hon besökt nån Pocketshop på Arlanda innan hon klev ombord?

Obs. Det här inlägget är inte i samarbete med varken Europa eller Pocketshop.

Blondinbella:

LCC:s yogainstruktör ska visa oss kontorsyoga nästa gång, övningar som fungerar på liten yta och vanliga kläder. Det ser jag fram emot. Kan filma allt och lägga upp på min Instastory sen.//Bella

Visst – att få exponering via Bellas kanaler är nog väldigt lukrativt för många men att filma hela ens koncept och lägga upp för alla att se gratis hade gjort mig vansinnig.

Jag minns när Iza (Finest, Vakna med NRJ mm) skrev på sin blogg hur hon tränade med ett coach för att få upp sin löpning och alla frågade henne hur de gjorde.
Hon svarade att hon inte tänkte avslöja det i sin blogg eftersom hennes tränare tar betalt för sina tjänster och det inte vore sjysst mot honom att lägga ut.
Så himla bra tyckte jag då och tycker fortfarande.

Men återigen..
Man vill ha allt gratis.
Men bara för att man KAN få det gratis betyder inte att man borde.

17:57 23 Mar 2017

Lady Dahmer:

SLUTA UPP MED ALLA JÄVLA PÅHOPP NU!!!!
NU!!!

VILL NI INTE DONERA – GÖR INTE DET DÅ MEN NU FAN RÄCKER DET! 

Jag har stängt av kommentarsfunktionen nu och ska sätta mig och kolla igenom dem i lugn och ro för att se vad ni skrivit under natten och morgonen.

Jag har lite svårt att dela er upprördhet över att Lady Dahmer ber sina följare om hjälp med att köpa en ny dator.
Hjälp får man väl alltid be om?!
Hon har valt att inte ha reklam på sin blogg eller att sälja inlägg på Instagram så att hon ber om hjälp gör mig inte det minsta upprörd.
Det är ju inte som DennisM som ville att man skulle sätta in pengar på hans konto för att få följa honom på Instagram.

Vill man inte bidra med några pengar – då gör man inte det och kan i lugn och ro fortsätta läsa hennes alster gratis eftersom hon inte vill ha någon reklam på sin blogg.
Och känner man att man uppskattar det hon gör tillräckligt mycket för att vilja hjälpa till så att hon kan fortsätta skriva saker som man kan få uppskatta så kan man bidra om man vill.

Jag tycker inte det är så konstigt, men kanske är det så vårt samhälle ser ut nu.
”Information wants to be free” liksom.
Musik ska vara gratis, film ska vara gratis, underhållning ska vara gratis, allt ska vara gratis…

Jag bidrar gärna med en slant till en ny dator till Dahmerskan… så det så.
*swish*

Hur är detta annorlunda från exempelvis ”Crowdfunding”?

DennisM:

DennisM slog på den stora trumman när han gick ut med att han minsann köpt en Ferarri för dryga 1,7 miljoner kronor – något som även Annica Englund skrev om på sin blogg.

Jag skrev redan i augusti att till jag ser honom registrerad på en Ferrari så är han inget annat än en posör. Och har det någonsin funnits en Ferrari registrerad på Dennis?
Nej.

Den har nämligen registrerats på Dennis pappa – Muharem Maglic.
Det framkommer även att inga lån registrerades vid köpet så troligast är att Denis lät sin pappa köpa bilen eftersom försäkringen för en ung kille på den bilen skulle bli astronomisk. Ungefär som att Bella har registrerat Porschen på Odd eller så var bilen aldrig Dennis från början utan han lånade sin pappas bil för att verka framgångsrik.

Hur som helst så verkar ingen av dem längre vilja ha den eftersom den här annonsen ligger uppe på PlatinumCars hemsida, det företag som sålde bilen till Dennis/Dennis pappa.
Det ser ut att vara en exakt likadan bil.

Det bekräftas också om man tittar på den här sidan
Bilden visar två olika Ferrari och googlar man ser man att den Dennis köpt är en Ferrari California, precis som den i annonsen ovan.
Går man in och tittar på annonsen kan man även gå till en sida som visar historik för bilen.
Där ser man att PlatinumCars hade den sommaren 2016 och att den såldes till en privatperson 160815, samma dag som Dennis skrev att ha köpt bilen.
Om det var Dennis eller hans pappa som köpte bilen då kan vi så klart inte vara 100% säkra på men hur många Ferrari Californa tror du såldes i Sverige exakt den dagen?
Kanske inte så många ändå…

Men det intressanta är att bilen bara 10 veckor senare, 161031, ställdes av för trafik, dvs får inte köras mer. Den är sedan påställd och sedan avställd igen för trafik i mars 2017, troligen för att bilen skulle köras från gamla ägaren till PlatinumCars där den står nu.
Bilen ställdes av igen 170224 och lades upp för försäljning 170301.
Allt detta går att se här.

Av någon anledning är det här registreringsnumret kopplat till en bil av färgen röd – vilket den inte är för blotta ögat – men om man läser här så står det att den här bilen är 2 Tone Body Painting Nero – BLACK MATT EDITION folierad samt röd under.
Grundfärgen på bilen är alltså röd, trots att den ser svart ut.

Så. En liten slutsats.
Dennis köpte inte bilen. Hans pappa köpte bilen.
Ingen av dem kör den och har inte gjort det sedan oktober 2016 eftersom den ställts av och nu åter är till försäljning.

Men OUUUUUUUAAAAAAAUUUUIII vad impade vi blev den där kvarten, Dennis!!!
Fuck vad cool och GOALZ du är!!

Så. Jävla. Pinsam.

Ett stort tack till Mel för all din hjälp med det här inlägget.
Du är en sann Bloggbevakningsdetektiv!!!

Michaela Forni:

Ska vara med i ett tv-program om den ökade utbrändheten hos unga kvinnor (det börjar balla ur totalt om vi ska tro på statistik och om vi ska backa upp med forskning så är det inte så konstigt, men mer om det när programmet finns ute!). Det är så galet intressant men också skrämmande hur kvinna efter kvinna i alla möjliga branscher går in i väggen. Varför? Vad beror det på? Vem bär skulden?//Forni

En mycket intressant fråga som jag hittade inne hos Forni men jag är nyfiken på om det är hela sanningen.
Är det bara kvinnlig utbrändhet som ökar eller ökar även den manliga?

Är det den generella trenden eller är det mest hos kvinnor?

Alla som varit utbränd räcker upp en hand! *räcker upp två*

Den där inneboende prestationsprinsessan som skriker i huvudet på en att vara lite bättre, lite snyggare, lite roligare, lite mer framåt, lite mer driven, lite mer hungrig på framgång, lite mer social, lite mer…ja, lite mer av allt.

Efter fem år av KBT och rehabilitering har jag äääääntligen fått henne att hålla käften.
Inte alltid men oftast och det är jag så glad för.
Jag var tydligen tvungen att gå på samma nit två gånger för att lära mig.
En gång är ingen gång eller nått.

Ps. Och bilden. Ironisk. Dock inte ovanlig.

DennisM/dmRetro:

Hur många av dmRetros instagramföljare tror ni är äkta?
15?

Mitt liv har inte varit det samma sen jag upptäckte Social Blade.
En helt fantastisk sida för att upptäcka fuskare som Dennis.
Ikväll eller i morgon kommer för övrigt ett inlägg om ”hans” Ferarri men det kräver lite mer undersökningsarbete innan jag kan publicera det.
Men det kommer bli något att poppa popcorn till – det kan jag garantera mina vänner.

Tack för tips, Mel!

Elaine Eksvärd:

Igår var Elaine och hennes man på teckenkurs – TAKK – någonting som gav mig ordentliga flashbacks.
Jag har också gått på det och använt det i mitt tidigare jobb och har tecknat både på svenska och engelska.
(Inte samma alfabete vilket är extremt osmidigt först men man lär sig..)

Dock kan jag känna mig som en tjuvlyssnare ibland när man ser två personer teckna till varandra och man fattar vad de pratar om.
Det går ju liksom inte att viska hemlisar på teckenspråk lika enkelt som med rösten men man får sluta titta. Inte mer med det men i alla fall jag hajar till – lite som när man hörde någon prata svenska i USA. 🙂

Jag tycker teckenspråk borde vara ett valfritt tillval i skolan.
Helt ärligt så skulle jag haft mer användning av det fram till idag än den franska jag tragglade mig igenom. Den har jag använt exakt 0 ggr sedan jag tog studenten och det enda jag kommer ihåg är ett kapitel om att bo på hotell och hur man beställer vin. Och inte ens DET har jag fått användning för.

Blondinbella:

Sink appeal?
Vad fan är det för trams?
Sink appeal?
Satt det bredvid ord som ”goals” eller ”on fleek” så kan de båda dumheterna ta ut varandra?

Sink appeal? 
Det spelar ingen roll för mig om en flaska är strösslad med guld och diamanter – jag vill ändå inte ha den framme på handfatet av en enkel anledning…
Eller ja, två om man ska vara noga och den anledningen är att jag vill ha det rent och städat på mitt handfat.
Och ju fler pryttlar som står framme, desto svårare att torka av och mer saker som blir nedskvätta eftersom jag borstar tänderna som en vattenspridare.
Och sen anledning nummer 2 – det finns två missar som alltid vill sitta på handfatet och dricka vatten när man är där inne och helt ärligt. Det får inte plats en massa saker OCH THKs mage på handfatet.

Och varför slösa en massa pengar på att ge dina produkter mutherfucking sink appeal när man bara kan köpa till ett sånt här kitchigt tuböverdrag istället?
Ta fram överdrag till alla era produkter istället så slipper ni fundera på sink appeal.

Sink appeal.

Sink appeal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sink appeal.

Margaux Dietz:

Ni var många som ifrågasatte Maggis kompetens som chefredaktör på Devote i det här inlägget och idag listar hon alla sina tidigare jobb vilket fick mig att tänka på mina…
Gud vad man haft knasiga jobb..

Här är min lista:

Receptionist på mina föräldrars hotell.
Beridare
Häst-groomer
Assistent på ridläger
Jobbat i bowlinghall
Jobbat på bensinmack
Träningsinstruktör
Personlig tränare
Personlig assistent
Bartender
Modell
Studiomusiker
Sångerska
Staffwriter
Lärare
Låtskrivare
Servitris
Receptionsansvarig
Översättare
Administrativ assistent
Copyright-handläggare
Royalty tracker
Content Manager
Skribent
Styrelseledarmot
Bloggare
Influääääänser

Vad är ert knasigaste jobb?

Kissie:

Det här är fan första gången på länge som jag skrattar rakt ut av ett blogginlägg men idag hände det igen.
Kissie försöker förklara det logiska i att mannen ska betala på den första dejten eftersom kvinnan haft utlägg på ungefär 13 000 kr för att se ut som på sin Tinderprofil.
Japp, jag lägger nog i runda svängar 13 000 kr på mitt utseende på 10 år men så är jag ju grundsnygg också. (Och ödmjuk)

Nej, skämt åsido, det gör jag kanske inte men hon måste väl skoja här?
Magnus och jag träffades faktiskt på nätet – På Match – och vår första dejt spenderades på Djurgården på en promenad dit jag hade med mig en liten vovve som jag passade.
Vi stannade och fikade på ett café på vägen och delade på en morotskaka och om jag inte missminner mig så betalade faktiskt jag.
Jag kan också tillägga att jag faktiskt bara postade ”vanliga” bilder av mig själv eftersom jag inte ville att killen skulle tycka att jag på något sätt ”förskönat” sanningen när jag dök upp. Så jag var verkligen tvärt om från det Kissie beskriver.

Men om vi ska ställa hennes lista mot min så får vi följande resultat:

Kissie: Hårklippning/ slingor / löshår – Allt mellan 3000 kr – 8000 kr
CamCam: Jag färgar hemma – 100 kr

Kissie: Naglar – ca 800 kr
CamCam: Jag målar mina egna naglar – 100 kr

Kissie: Smink – Ca 1000 kr
CamCam: Jag HAR smink redan. 0 kr

Kissie: Parfym – Ca 1000 kr
CamCam: Fick favoritparfymen i julklapp. 0 kr

Kissie: Brazilian Wax – Ca 2000 kr
CamCam: Rakhyvel – 15 kr

Kissie: Brun-utan-sol/ spraytan – 300 kr
CamCam: Rocka naturlig färg – 0 kr

Kissie = 13 100 kr
CamCam = 215 kr

Min sambo går till en sån där ”kändisfrisör” och jag vet att ”hemmafärga” är som att svära i kyrkan för honom men jag är helt enkelt inte intresserad av att lägga en halv förmögenhet på mitt hår. Jag vill bara att det ska hålla sig på mattan.

Vad lägger ni på ert utseende på en månad?

17:30 22 Mar 2017

Kitty Jutbring:

Det är inte ofta man ser en bloggare som blir uppsagd för att de bloggat för dåligt – oftast är det för att de får kicken med omedelbar verkan efter att det stormat lite. (Katrin efter SATS-gate och jag efter Tyra/Dessie-gate) men uppsagd? Det har jag nog aldrig sett tidigare..

Jag undrar vad som ligger bakom det?
Är det så att Kitty fått en fast lön från Mama och då åtagit sig att skriva X antal inlägg i veckan för om det bara är trafiken som genererar lön så finns det väl ingen anledning att säga upp en profil som henne.

Jag har helt enkelt inte skött mig, inte hållit mig uppdaterad, inte taggat, delat, läst andra bloggar, och tusen andra saker som en bra ”influenser” ska och bör.//Kitty

Shit – av den här kravlistan att döma så skulle jag också krävt en fast lön för det verkar ju ingå en hel del mer än att bara blogga för att få tillhöra ”Mama-familjen”.

Men kanske är det för allas bästa – Kitty slipper känna press att vara en korrekt ”Mama-influencer” och kan fokusera på det hon tycker är roligt och Mama slipper jaga henne med blåslampa?

But it was a first.
Uppsagd från bloggen.

Ps. Tjocka Hetsätarkatten hälsar att han vill säga upp sig som deltagare i Biggest Loser – Cat Edition. 
Innan man sopat bort allt grus så gör det ont att gå ute när magen släpar i marken. Bättre att den är lite mer fyllig åt sidorna.

Petra Tungården:

Tunis visat upp en aningens ovanlig skjortkreation och jag är tacksam att den dök upp i en reklamstripp för jag var väldigt nyfiken på hur den såg ut utan en massa hår framför.

Och det var som jag trodde.
Den ser precis likadan ut på som när jag vaknar upp på morgonen och har trasslat in mig i – antingen – min pyjamasjacka (De få gånger jag sover i en sådan) eller i själva lakanet (När det är för varmt att ha ett täcke inuti påslakanet.)

Det är en nära döden-upplevelse varje gång.

Paow:

Om hon inte hamnar i slagsmål på flygplatser så skriver hon vidriga saker om folk hon – vad jag förstår – inte känner på Snapchat.
Tidigare har hon hängt ut en tjej på Snapchat som hennes kille skrivit med bakom ryggen på Paow och kallat henne ”jävla fula hora” och nu är det dags igen.

Den här gången är det en tjej från Paradise Hotel som åker på en släng av sleven på Snapchat med texten ”Dumma kossan hör hemma på lokalpuben. Äckel”.

Detta är alltså samma Paow som upplät sin blogg till Lisa Anckarman från ”Skapa skillnad” för att skriva om näthat och mobbing och som i februari skrev ett inlägg om att hon ville sluta provocera?
Classy!

UnderbaraClara:

Ja, sätter man sig ner och skriver handskrivna brev och kort till någons son för att tala om för honom att mans mamma är usel – ja, då förtjänar man en påse bajs.

Jag kan faktiskt tänka mig flera situationer som i framtiden kan komma att behöva en påse bajs så man kanske skulle börja samla redan nu?
Så man inte står där en dag menar jag och allt man har är en tonfiskmacka

Ps. Någon som vet varför fluortandkräm skulle orsaka denna rädsla förresten?

Sandra Beijer:

Sandy Belle har tydligen stött ihop med sitt ex Magnus för första gången sedan hon fick reda på vad han gjort och hon har gått fram till honom och givit honom fingret.
Tänk om hon bara haft Paow med sig!
Då hade han fått en tonfiskmacka mellan ögonen så det stod härliga till.

Kanske att han var värd att få ett glas köpedrink över sig ändå?
En köpedrink OCH en tonfiskmacka!

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Läs min hunkiga sambos blogg!!

WWW.MAGNUSHUSS.SE
mh

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons