18:00 28 Jul 2017

Egoina:

Jag känner nästan att jag borde börja ställa upp på intervjuer igen, så att det liksom finns en normal bild i det där himla arkivet…//Egoina

Har Egoina slutat göra intervjuer? Varför? Hur längesedan?
Jag har googlat men inte hittat några svar.
Är det någon av er som vet?

………………………………………………………………………………………………..

Och på tal om intervjuer så publicerades det en intervju med yours truly i lokaltidningen här nere – Barometern – idag.
De hade tydligen fått ett tips om att jag var här nere och hörde av sig förra veckan. Ett tips alltså. Vem av er är den skyldige? 🙂
Tyvärr är det en sån där artikel som man måste vara prenumerant för att kunna läsa men jag tänkte göra någonting så retro som att köpa mig en papperstidning idag på vägen till Stockholm igen så ni kan få läsa.
Det är min absolut första intervju sedan jag startade Bloggbevakning så det var roligt. (Förutom de frågor som Finest skickade mig för längesedan.)

För er skull hade jag nästan helt utsläppt hår, hehe…
Jag passade på att klippa mig dagen efter så nu kanske det är slut på den strama tofsen 24/7.
Så om ni undrar var jag varit hela dagen så är det där. I bilen. Har ni skött er? =)

Monas Universum:

Jag vet att ni undrar mycket, och jag vet att det finns människor som tror att ”Moa” inte finns. Till er ( för jag vet att ni läser här ) vill jag säga att det är sorgligt att ni tror och tänker så, Mona är en klippa i mina ögon, som gett mig möjligheter som inte dom som har skyldighet att göra har gjort. Hon har även förmedlat kontakter, så jag fått vänner för livet ❤️ ”Bajs Malin”, L, och I, är ett par av dom. Några andra har jag kontakt med via mail. ❤️ Bara för att allt inte står i bloggen så betyder det inte att det inte finns. Jag har aldrig bett varken Mona eller någon annan om något, men jag har fått SÅ MYCKET av henne och er. Jag har hela tiden sagt att jag gärna redovisar för er, men ni har sagt att det inte behövts. Det ni ger och gett mig, har jag inte fått någonsin av någon annan. Utan Mona och några till hade jag inte stått ut i allt som varit. Hon och ett par till har visat mig att dom verkligen finns när det krisar, och bryr sig om mig. PÅ RIKTIGT ❤️ Vi är alla vuxna människor och bör bete oss som just det.//Moa

Mona har nu publicerat ett inlägg skrivet av ”Moa” där hon bland annat bemöter de som inte tror på att hon finns.
Inlägget skulle visserligen vara skrivet av Mona själv – om man vill vara riktigt cynisk då men inte fan kan Mona snurra in sig i en så här intrikat lögn och bara fortsätta den? Eller?
Det vill jag faktiskt inte tro om någon ända människa men så är jag känd för att vara aningens godtrogen i mellan åt.

Vad tror ni?
Övertygar det här inlägget er eller får det er att tvivla så som jag tvivlar på sockerfri glass?

Elaine Eksvärd/Camilla Läckberg:

Däckar allt längre stunder per dag nu. Försöker däremellan hålla ångan uppe. Ser mig runt och är akut medveten om att jag lever en dröm som är ouppnåelig för de flesta. Bara miljön här på landet är ett paradis. Jag vet det. Men det jag har just nu i livet är frukten av 15 års slit. Jobbat dygnet runt, fått fyra barn jag försöker räcka till för, två skilsmässor, ett självpåtaget behov av att vara alla till lags och ett "duktig flicka" syndrom som heter duga. Skulle ladda batterierna här i sommar men blir liksom aldrig så. Öppet hus här som alltid precis som jag/vi vill ha det, älskade o omtyckta vänner o familj är alltid välkomna, men….. – blir automatiskt projektledare. Frukost, lunch, middag, matinköp, disk, plock, mm, det går runt, runt, o de tio böckerna jag tog med mig för att hinna läsa, skrattar hånfullt åt mig. Och nog hjälps många åt när de hälsar på, men inte alla, o de fåtal som INTE hjälps åt utan ser det som ett hotell med fullservice blir enorma irritationsmoment och energisugare. Och jag är dålig på att säga ifrån, istället noterar jag det och ältar långsint och besviket. Men värsta är att jag mest av allt har mig själv att skylla. Simon är fantastisk o bangar aldrig kavla upp ärmarna men jag ger honom ibland inte ens chansen. Han vill men jag låter honom inte. Så varför helt enkelt inte peka med hela handen o tilldela uppgifter till de som tror de hamnat på ett lyxhotell? O varför rent allmänt i livet säga ja till allt istället för att dra ett djupt andetag och säga "nej"? O varför ha dåligt samvete för att jag har det materiellt bra men ändå blir trött? Jag har ju själv makten i min hand att förändra min situation, men sitter pinsamt fast i "duktig flicka" och "vara till lags"-sjukan. O till viss del oxå en självpåtagen kvinnofälla, i viljan att vara superwoman som fixar allt. Med resultatet att jag varvar ett påklistrat och krampaktigt leende med tårar bakom stängda dörrar. Ska öva mig på att släppa taget, sluta vara självpåtagen projektledare, självpåtagen cheerleader och allmän mespropp. Det FINNS människor runt mig som både vill och kan och jag måste lära mig både släppa taget – och ryta till. Nån som känner igen sig? Nån som hänger på?

A post shared by Camilla Läckberg (@lackberg) on

Visst är det härligt med semester och jag tycker verkligen vår har varit toppen så här långt, kanske den bästa hittills. Men igår nådde jag en punkt då jag kände mig rätt trött. Läste ett inlägg av Camilla läckberg och kände igen mig till viss del. Nu är inte jag nån värdinna hela sommaren, däremot har jag varit familjens resledare och aktivitetsplanerare.//Elaine

Inlägget som Elaine referarar till är det här ovan som Camilla skrev för några dagar sedan.
Ännu en duktig flicka alltså, en prestationsprinsessa.
Gud, jag är så glad och tacksam att jag givit min sparken efter två svängar inne i väggen tack vare 6 år av kbt.

Dock är jag fortfarande hela familjens lilla fixare.
Älskar att bjuda på middagar, köpa alla presenter mm men faktiskt tack vare Lady Dahmer och Cissi Wallin så har jag börjat fundera över det där.
Ja, jag tycker det är kul men varför tycker jag det?
Är det för att jag i grund och botten vill ha den där glädjen tillbaka som någon typ av fix? Att jag gör det för att jag vet hur mycket det uppskattas? Att jag tror att det krävs av mig och att det är därför jag gör det?
I så fall är det ju också av fel anledning och någonting jag borde fundera på. Att jag uppskattas lika mycket även om jag inte är hela världens värdinna och fixare.

Hur är ni?
Är ni också hela familjens lilla reseledare och fixare?

Kissie:

För 2 år sedan trodde jag att livet var bestämt, att vi alltid skulle åka till hans mammas hus och fortsätta prata om husplaner som aldrig blir av. Att jag skulle vara halvnöjd med hur allting var, för det var ju så bekvämt. Inser nu att man inte ska nöja sig med att vara bekväm, för livet har så mycket mer att erbjuda ♥//Kissie

Först sågar Blondinbella Odd vid fotknöarna och nu är det Kissies ex ”C” som får sig en släng av sleven.
Herregud, de är inte nådiga, de är bloggdonnorna!
Hur många gånger tror ni Kissie kommer skriva så här om sin och ”C”s relation innan hon känner att det räcker?
Jag hade blivit SÅ ledsen av att få reda på att min partner enbart varit ”halvlycklig” i flera år under vårt förhållande. Knäckt till och med.
Det är en sak att känna det, tänka det men att skriva det på sin enorma blogg gång på gång. Knäckande.

Blondinbella:

Jag älskar att känna ”var vill jag sitta”, är det vardagsrummet och sofforna som gäller, matbordet, vid köksön, ute på altanen i kvällssolen, kontoret, soffan uppe eller i sängen. Jag bestämmer varje kväll. Det är sådana småsaker som gör mig glad. Frihetskänsla fastän det säkert låter märkligt.//Bella

Man kan ju verkligen undra över vilken typ av Von Trappsk disciplin som pågick hemma hos Bella och Odd innan de separereade med tanke på de subtila pikar hon skickar honom gång på gång.
Är det inte att hon får går in med skorna nu så är det att hon får sitta var hon vill.
Så. Himla. Märkligt.
Speciellt som Bella själv sagt att hon inte vill skriva om uppbrottet med hänsyn till sina barn och ändå känns det som att hon inte gör annat.
Fast om det nu är så att de hade en dysfunktionell relation där Bella var totalt kontrollerad av Odd så förstår jag hennes känsla. Det är en helt överväldigande känsla att känna friheten efter att man gjort sig fri. Jag har själv varit där.
Man känner sig nästan berusad av den nyfunna friheten.

Hur tolkar ni Bellas inlägg? Som jag eller på något annat vis?

Egoina:

Tandemcykel alltså. Är det någon som vill testa sitt förhållande så rekommenderar jag att hyra en sån. Placera med fördel den med mest kontrollbehov längst bak. Man ser ingenting, har ingen möjlighet att styra och det enda man egentligen gör är att trampa och försöka hålla balansen. Min och F’s dialog gick mest såhär:

Jag: INTE SÅ FORT.
Han: Men du måste LITA på mig!!!
*Kör i en grop*
Jag: Men hur ska jag kunna lita på dig när du gör sådär?!//Egoina

Andra sätt att testa sitt förhållande:

– Åk på en roadtrip.
Egoina och hennes kille ska göra det senare i sommar och jag ser med glädje fram emot att följa Egoina och hennes kontrollbehov ute i Europa.

– Åk till Ikea tillsammans på tom mage och bygg sedan ihop alla möblerna tillsammans innan ni får äta någonting.

– Låt din respektive åka till Las Vegas.
Kanske är det all den gratis alkoholen, alla lättklädda och ”tillgängliga” damer eller ordspråket ”Vad som händer i Vegas, stannar Vegas” som gör att det är allt annat än populärt att ens partner åker själv till Vegas med sina vänner. I alla fall i USA. I Sverige kanske det är mer aktuellt att åka på en griserivecka till Mallis med gänget?

– Välj årets regnigaste vecka och åk och campa utan skärmar eller sällskapsspel. Tält eller husvagn – your choice men de allra modigaste skulle välja tält.

– Sex-detoxa
Ta 30/60/90 dagar ledigt från sex för att se hur ert förhållande ter sig utan det. Är det sexet som håller er samman och hur mycket sexuell frustration orkar man egentligen med?

Och om ni har en partner som min så kan ni även testa att inte sortera besticken i diskmaskinen utan bara sätta in dem huller om buller, och blanda all återvinning i de olika påsarna även fast det står papper, plast, pant och glas på dem. Jag kan med lätthet få M att tugga fradga med dessa två enkla knep och det är alltid lika underhållande.

Vad är det värsta ni överlevt tillsammans med er partner? 🙂

21:00 27 Jul 2017

Jocke & Jonna:

Jag som trodde att den avhandling som jag la upp här var Jockes hela inlägg från de 66 bilderna från Snapchat men det var det tydligen inte. Det var bara hälften ungefär. Jeeeez.
Nu har Sandra på Svenska Bloggare lagt ut resten och ger mig även grönt ljus att publicera resten vilken jag uppskattar jättemycket.
Hon och jag är ju på sätt och vis kollegor och vill gärna ha en god relation till henne. Så tack!

Här har ni den – vad tycker ni? Här ovan hittar ni även Bens video där har pratar om allt som hänt.

”Jag har gjort massor med drama på Youtube, men sorry det är slut med det! Som ni sätt på kanalen så handlar alla videos enbart om oss och ingen annan tas upp om vi inte har något bra att säga om någon! LÅT MIG FÖRÄNDRAS! Jag fick nog lite hybris när musiken började gå lite för bra lite för snabbt och sen när det spred sig till utlandet och att miljoner streams är från världen så kände jag mig som att !fan dj är la ingen match för mig”.. Jag gav mig in på något jag inte kunde hantera och tog spelningar innan jag var redo! Jag gjorde fel emot er då också för ni förtjänar se mig as grym på scenen och att ni får en sjuk show och är supernöjda! Jag gjorde även en klantig sak och förväxlade ordet producent, jag är alltid producent i alla mina tv serier på TV3 som ni sätt på eftertexterna, och producent där betyder att man har det övergripande ansvaret! Jag sa då därför att jag är musikproducent vilket är helt fel då producent inom musik inte är det övergripande ansvaret utan den som producerar själva beatet!

Men jag är sjukt jävla grym textskrivare och kompositör, kompositör betyder det folk hånat mig för att ”nynna”, jag gör melodier, t.ex ”I”am dreaming” ja ni vet hur den går där i my Addiction. Och dom två sakerna är precis lika delaktiga som vilka artister som helst, en del får färdiga låtar dom sjunger, en del gör allt, en del producerar bara beatet och andra sjunger och gör musik, en del skriver text och beat, det är helt olika! Vi kan ha kul och skoja imorgon igen men behövde vara riktigt seriöst för en gång skull då saker håller på att spåra ur totalt på paradise Youtube! Och jag lovar att jag varje dag ska försöka vara en bättre och bättre förebild! Jag rekommenderar att har ni skrivit något hatiskt eller anklagande på denna video jag skrivit om här på Snapchat så rekomenderar jag att ni går in och tar bort kommentarerna innan hans dröm är förstörd! Annars är ni inte hans fan ens…Att det är fler hatkommentarer än stöttande kommentarer är emot honom är ju sinnesjukt! 90% av kommentarerna är olika namn som folk chansar offentligt vilket gjort att 3-4 personer blivit anklagade och behövt försvara sig!

Om ni vill skriva hat, skriv till mig privat istället då så andra slipper se det, för för känns lite som det är uppmärksamheten dessa personer är ute efter om man måste posta det offentligt för att få igång drama i kommentarsfält! Och detta är till ALLA, alla ni som säger ignorera hatet, om vi gör det så kommer allt roligt tillslut försvinna, alla myndiga människor online måste ta ansvar, det är era bröder eller systrar, eller barn som kan hamna i problem för det dom skriver…Lär om upploppet i Göteborg vad som hände när nån gjorde ett instagram konto med namnet gbgorrar om jag minns rätt och spred så mycket hat om personer att det blev upplopp och folk blev anklagade till höger och vänster! Oskyldiga människor fick grupperingar av människor utanför sina hem så polisen fick rycka ut, och snart kommer nåt liknande börja hända igen om detta inte stoppas!!! Dessa personer bakom kontot dömdes i rättegång senare!!! Nog dags att ni börjar tänka till för snart kommer det börja hagla polisanmälningar! Trodde vi lärt oss något på dom 4 år som gått sedan detta hände och gjorde kaos i hela Gbg! Jag tror inte era föräldrar vill betala dyra böter för att ni inte kan sköta er samt att socialen och blir inblandade om en minderårig får en polisanmälan och då skämmer ni ut hela eran familj som framstår som oansvariga!

Klart för idag, och kvittar vad ni kommenterar för vet att jag har rätt denna gång i det jag skrivit oavsett vad ni tycker om mig! Och till er som sprider kärlek ni är sjukt underbara och förtjänar i miljon rosor. Men vi måste tyvärr ge dessa personer uppmärksamhet och hjälpa till att ställa saker tillrätta på internet! Men för det glömmer jag inte er som sprider kärlek. Men ni vet att jag kämpar för dom svaga och dessa personer är svaga som lever på mobba! Vanligaste fårn en haters ”Jocke kommer aldrig förändras” vet du vad? Det är DU som aldrig kommer låta mig få förändras då du tycker illa om mig och vägrar se dom bra saker som jag ständigt försöker göra för både djur och människor! Samt hellre fokuserar på att titta på uthägningar på mig och ta till dig videos som helt saknar sanning eller ibland helt påhittade sjuka saker som som jag gjort, sen väljer du se mig i draman jag inte ens vill vara delaktig i! Och ser mitt namn överallt i clickbait videos med mitt namn och tänker ” det är bara drama runt jocke hela tiden”…Jag besvarar INGEn men jag kan inte kontrollera hur folk väljer att försöka skapa drama med mig, för att få exponering genom ett svar! Säg bara sanningen ”Jag gjorde ett skämt med en Nallebjörn om en artist som är på samma bolag som mig vilket ledde till en hatstorm emot artisten och därför fick jag skit för det” Det är som att spela i samma fotbollslag men så fäller man sina egna lagkamprate, vad tror ni tränaren gör då? Jag tror inte personen menade något illa emot mig utan att tänkte logiskt det kom ifrån mig vilket jag förstår! På skivbolaget finns massor personer som jobbar stenhårt och investerar pengar i sina artister som handlar om miljoner ibland, vad tror ni då händer när dom ser att det kommer hat som förstör med en #….army?? Du har skrivit ett muntligt avtal med ett musikbolag via mail där du lovar att inte nämna mitt namn på ett skämtamt eller nedsättande sätt och därför kan du få sparekn, det är sanningen, vill du jag plockar fram avtalet? Du bröt mot ditt avtal, jag kan inte påverka det överhuvudtaget! Du har missförstått det då du ser mig som en enda person och inte ett helt team, tänk om och gör rätt för dig och be om ursäkt.

Detta är allvarliga grejer, det kvittar vad jag säger eller gör, mitt skivbolag går vidare med detta oavsett så som anser det var riktat emot dom också, du är på jättehal is nu när du läcker mail från Universal!! Du sände en arme på mig genom dina video för en lögn, och vad tror du skivbolaget kommer göra med det? Du fick en varning av skivbolaget för att dom ansåg du brutit mot förtal punkter, vilket dom kommer gå ut med idag! Det är game over nu! Och om du missuppfattade allt och var impulsiv köper jag det och godtar din ursäkt! Men snälla gör rätt för dig för du har skapat ett krig på hela internet där barn för krigsföring med dödshot! Jag tänker inte sura utan ta din ursäkt!!

Jag tänker absolut inte hata eller sura, ingen vinner på det och misstag kan alla göra! Men man måste ta ansvar för dom också! Jag har inget ont emot personen alls utan är mer rädd för att han inte vet vad han gett sin in på när han gör grova avtalsbrott, och extra tråkigt om han råkade missuppfatta mailet och agerade i impuls! Så idag är vi snälla! Sånt här får inte tas offentligt med eran inblandnind och om detta inte var över hela internet hade jag inte besvarat det , men nu tvingas jag då det var på en kaotisk nivå! Men vill absolut inte sända något tillbaka! Även om han skämtade och det kan anses som en rolig just den sketchen så bröt du emot avtal du skrivit på och der har inget med mig att göra eller något jag kan påverka! Detta är enkel juridik ni kan googla fram! Till er haters som falskt anklagade mig, ni kräver att jag direkt ska ftå för mina misstag och be om ursäkt! Tycker ni då ska göra detsamma emot mig! Jag utmanar er att våga be om ursäkt så ska vi se hur många som kan våga stå för att dom hade fel..När ni säger ”lägg inte upp massor snaps och tjaffs” , Jag och Jonna driver ett BOLAG, om det kommer en video som når flera 100 000 med en väldigt stor lögn som bevisats så måste jag försvara och dementera, det gör ALLA företag! Tänk lite längre.”//Jocke

Petra Tungården/Marie Serneholt:

Marie Serneholt bär en likadan spetsklänning som Tunis hade på sig för några veckor sedan fast den korta varianten och jag måste säga att jag föredrar den framför den långa modellen.
Den är mer gullig och ser mindre ut som mormors gardin.

Vilken look föredrar ni? Tunis eller Marie? Lång eller kort? Söt eller gardin?

Angelica Lagergren:

Aldrig trodde jag att själen skulle göra såhär ont av smärta. Jag visste inte innan jag fick barn, att hjärtat skulle växa och att jag skulle älska så mycket. Men nu vet jag. Nu vet jag hur det är att älska. Och jag vet tyvärr hur det är att sakna så mycket att det känns som att hjärtat och själen ska gå i tusen bitar. Mina fina, älskade barn. Idag är det liksom bara tisdag…

Jag och Stefan smsade med varandra förut och bestämde att de ska komma hit en stund i morgon på dagen. Alice har frågat en del efter mig och jag känner att en vecka är för lång tid. Det känner Stefan också, så det är skönt att vi känner lika där.//Angelica

Även fast jag inte alls kan relatera till den smärta hon känner av saknad för sina barn så vet jag ju hur det är att känna avgrundsdjup smärta.
Det är skönt att läsa att hon och Stefan känner likadant i att vara flexibla med att låta barnen träffa den andra föräldern även fast det inte är ”deras vecka”.
Allt för många gånger används barnen som ett vapen mellan föräldrarna vid en skilsmässa – framförallt om den inte är helt ömsesidig – och jag har till och med hört om en förälder som inte vågar börja dejta någon ny, 3(!) år efter skilsmässan av rädsla för vad exet skulle göra om hen fick reda på det. Försöka knyta barnen till sig som en hämnd även fast det var hens fel att äktenskapet sprack från första början eftersom hen var otrogen.

Man slutar aldrig förvånas.
Människor kan verkligen vara riktigt vidriga och själviska.
Som tur väl är han Angelica många fina läsare som delar med sig av egna erfarenheter och skickar kärlek. Nätkärlek at it’s finest. Sånt gillar vi.

 

 

Anna Book:


Originalbilden.

Anna skriver stolt ut #nofilter på sin bild men det tycker jag är lite orättvist mot hennes ”mi amore” som inte har kritvita porslinskronor att briljera med.
Så jag tog mig an uppgiften att piffa till bilden lite så att även Robban får tänder som matchar lilla frugan och som kan fundera som ledljus vid ett eventuellt strömavbrott.

En gyllene grundregel är också att tänderna inte får vara vitare än ögonvitorna så jag ordnade även denna minde petitess.
Visst ser det både fint och naturligt ut!?

Obs. Bilden har blivit manipulerad. 

Kissie:

Nu är min lilla bebis hemma igen, ynklig som aldrig förr haha.. Men det får hon vara. Operationen gick iaf bra och hon har varit väldigt snäll och lugn. Fick berättat för mig att man fäster knäskålen med ett “stift” så det ska hålla sig på sin plats, men hon fick hela 2 stycken så det verkligen håller.//Kissie

Kissies lilla vovve Chloe är precis hemkommen från veterinären efter att ha fått en patella luxation åtgärdad. Hon ser mer än miserabel ut den lilla stackaren.

Även jag har patella luxation på båda knäna efter min olycka. Tror ni jag också skulle få en tratt om jag opererades? Kan man få en i rosa?

Felicia Book:

Har Lill-Boken hakat på mamsens Biggest Loserträning och lagt lite extra krut på att träna rumpmusklerna eller kan det vara så att hon råkat hårdretuschera den här bilden aningens för mycket? Rumpa ut, midja in.

Tack för tips!

En superreklamhälsning från Ibiza.

img_1673.jpg

Ps. Blev en spontanutgång med en vän från förr och jag sov hos henne. Är således utan dator. Så talk among yourselves är ni snälla. 🙂

21:00 26 Jul 2017

GabJoss:

– Jag skriver listor. Gällande.. ALLT. Är en riktig listmänniska och direkt en ny lista är skriven så känns det som att jag har ordning i mitt huvud och minde att fundera på. Listorna avlastar hjärnan kan man nog säga =)//GabJoss

”Öh. Nähä?”
Det är min spontana reaktion på den översta punkten i det här inlägget kallat ”Saker du kanske inte visst om mig” av allas vår GabJossa – givetvis skrivet i ….listform. Listigt värre.
GabJoss och resten av Loppis alla bloggare publicerar fler listor på sina bloggar än jag publicerar sprättben och det betyder inget fåtal.
Jag har tidigare gjort en sammanfattning om Loppis listfanatism som du kan hitta här.

Så jo Gaby. Det visste vi.
Lika mycket som vi vet att du gillar tropiska fruktfat, tuttar, vitt och Fjordingen så vet vi att du gillar listor. Jag skulle snarare säga att du ääääälskar listor. 🙂

Blondinbella:

Tydligen är Bellas inlägg om hur Nils tvålar in hennes fötter lite av en favorit bland läsarna.
Jag minns det också men kan av någon anledning inte hitta det på hennes blogg. Mycket av hennes arkiv är mer än uppfuckat nämligen.

Men hur gör ni? Tvålar ni in fötterna eller låter ni vattnet som rinner ner göra jobbet? Detta är tydligen en het potatis och mycket viktig fråga när det kommer till hygien.
Ni fot-tvättare – tvättar ni er även med tvål i öronen?

Lady Dahmer:

Saxat från LDs blogg.

Jag kommer alltså inte kunna skriva vad jag vill eller lägga upp bilder jag vill utan jag behöver anpassa mig själv, min person och mitt övriga innehåll för när man är sponsrad så är man köpt till viss del.
[…]
Detta funkar ju smidigt för de som redan är lite mer kommersiella, de behöver formodligen inte kompromissa på samma sätt, men för feministiska aktörer som jag så blir utrymmet mycket mindre.
[…]
Och jag kan inte med gott samvete använda mitt inflytande och er tillit för mig till att få er att konsumera mer. Och jag kan inte dels upplåta mina plattformar till kapitalismen och dels bidra till det som jag faktiskt försöker bekämpa. Det finns ingen feminism i att konsumera mera eller i att övertala andra att konsumera mera.
[…]
Jag gör detta för att jag vill. För att jag brinner för feminismen. För att jag vill göra skillnad. Jag kommer fortsätta även om jag inte får en endaste spänn. Jag kommer inte sluta. Jag vet att det låter motsägelsefullt när jag ber om frivilliga donationer, men donationerna är ju just frivilliga och ett sätt för min publik att hjälpa mig att fortsätta vara oberoende.
Lady Dahmer ombads skriva ett utförligt och djupgående inlägg om varför frivilliga donationer är bättre än reklam. (Tex att tjäna pengar på att få unga kvinnor att må dåligt över sitt utseende & köpa en mascara) och det har hon gjort. Ovan text innehåller utdrag ur det.
Jag tycker det är ett riktigt bra inlägg. Jag kan förstå hennes tankegång. Som den provokatör hon ofta är så kan hon nog helt enkelt inte ta in sponsrade inlägg utan att det ska krävas av henne att vara mer vanilj i det hon skriver och det vill hon inte. Det måste man respektera.
Och som hon skriver – donationer är högst frivilligt för den som vill, kan och önskar.Jag tycker att hon fått oförtjänt mycket skit i hela den här siwshdebatten om jag ska vara ärlig. Jag blev lite ställd när hon köpte en planta för pengar som hon specifikt bad om till en dator men nu ber hon bara om stöd generellt och den som stöttar henne vet om det. Då kan pengarna gå till lite vad som helst, precis som min lön gör.
Precis som din lön gör.

Margaux Dietz:

Var är alla mammapoliser nu? Upp till kamp!
Lämna Bellas blogg och rikta siktet elsewhere.
Nu är Arnold visserligen inte i bild men hans mamma och pappa dricker öl och åker båt utan flytväst.
Hur svårt ska det vara att visa lite ansvarskänsla?
Båten kanske puttrar i 0.5 knop och det kanske är parets första öl men va fan?
Det här är nästan lika dumt som att fotografera sig på järnvägsspår!!!!!

Så. Jävla. Dumt.
Dumt bara.

Blondinbella/Pingis Hadenius:

Eller är det kanske economista-podden som kommer få en nystart till hösten där duon berättar om hur man singelboostar sin ekonomi och vikten av ett vattentätt äktenskapsförord?
Givetvis komplett med hashtaggen #separatista.

Tack för tips!

Kenza/Ivyrevel:
 

Att Kenzas företag Ivyrevel endast erbjuder kläder i utbyte mot exponering framgick redan när Egoina skrev om det, men då antog jag att det rörde sig om kläder – pluralis – men det gör det tydligen inte. Inte i det här fallet i alla fall.
Här vill Ivyrevel ha massor av exponering på ett Instagramkonto med 10K följare och ersättningen – en ynka klänning.
Det tycker jag är skamligt.
Kenza är själv en influencer och en av de som ofta uppmanar tjejer och killar att veta sitt värde och att ta betalt för reklam och så pissar hon så totalt på dem genom det här kassa erbjudandet.

Som tur väl är så är Emma en tjej med skinn på näsan som inte bara tackade nej till erbjudandet utan som även bad företaget bättre respektera unga tjejers plattformar i fortsättningen.
Heja!

Tack för tips!

img_1631.jpg

Igår var det Ankpung som tyckte att jag borde skadeskjutas och idag är det Robban Silver som skickar kärleksbrev.
Vad är det med folk? Och varför är det ingen som läser Instagrams villkor innan de börjar dela bilder där? Instagram erbjuder till och med en inbäddningsfuktion på alla öppna konton.
Och kanske innan de börjar hota med smutskastning? Men det kanske man inte behöver när man ”är somebody”?

Och smutskastning? Är jag med i Paradise Hotel utan att veta om det?

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer