Avslutningsinspelning!!!

8:24 18 Nov 2013

Sista inspelningsdagen av Med Clara Henry idag! Och inte sista som i det jag upplevde i september, ovetande om att det skulle bli fyra extra episoder, utan sista som i SISTA!!!!!! avsnittet. Åtminstone av säsong ett.

De Vet Du var avslutningsgäster och vi körde från klockan halv nio till klockan halv fem. Vill avslöja allt. Kommer bli ett sjuuuukt bra avsnitt.

Bild: Chris Martland

Vi hade jultema i studion med clementiner, minigran och tänt ljus. Och så åt vi lunch med Andreas Wijk, som råkade befinna sig på Kanal 5 lägligt nog till vår inspelning. Kolla bilden förresten, jag tycker att det är helt underbart att mina skor ser ut att vara lika stora som Johans. Dvs typ storlek 50. Omg

Fotograf-Johan tog denna bilden på mig. Visst ser jag fotogenisk ut?!? Vill också ha en grym systemkamera med wifi så att man kan föra över bilderna direkt till mobilen. Alternativt vara bästis med Johan, eller om han ställer upp på att vara min privata livsfotograf. Helst gratis.

2 kommentarer | “Avslutningsinspelning!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Julia skriver:

    BÄSTA CLARA OCH BÄSTASTE CLARAS LÄSARE! Snälla, läs denna blogg http://made.devote.se/ då Madeleine precis har publicerat ett inlägg om sexuella övergrepp som hennes läsare delat med sig av. Otroligt viktigt och jag hoppas att både du clara och alla som ser detta hjälper till att sprida hennes blogg för att nå ett bättre och mer jämställt samhälle! KRAM

  2. Juliaa skriver:

    Så himla fin!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg