Blomsterbomb

1:37 30 Apr 2014

Mötet avklarat. Har bytt om till rosa plagg, dagen till ära. Håret har lugnat ner sig. Ordningen är återställd.

Försöker tänka ut vad jag ska packa inför lördag. Har ingen aning. Shorts och linnen, typ. Har världens finaste sommarklänning (och då överdriver jag inte ens lite) men kan inte bestämma mig om den ska få följa med på lördag eller om den ska bli vårens Paris-klänning. För dit ska jag också! Med Simon på semester på torsdag nästa vecka. Jag är sjukt bra på att berätta saker i god tid, känner jag.

image

Kolla på den. KOLLA PÅ DEN. Den är sjukt Paris-ig, tycker jag. Den hamnar nog i Paris-högen. Härifrån kommer den, by the way, men detta är fortfarande ingen modeblogg för det.

Det är typ det viktigaste i mitt liv, att hela tiden påpeka att detta inte är en modeblogg. Men det vet ni la vid det här laget.

image

11 kommentarer | “Blomsterbomb”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Rebbi skriver:

    Herregud, jag är kär i den där klänningen.

  2. J. skriver:

    Bäst för er att ni bloggar massa om le france då, Paris är verkligen underbart :D Superfin klänning för övrigt!

  3. Maria skriver:

    Hjälp så fin klänning!

  4. Tove skriver:

    Oh, Paris! Jag ska också dit, nästa vecka, på torsdag. Sammanträffande kan man säga, nejmen jag lovar, vi har planerat det i flera månader så nej. Jag är ingen stalker. Vem vet, vi kanske ses där, eller på något flyg :)

  5. Amanda skriver:

    den är PERFEKT. Need to have! I crave.. Hur är storleken?

    1. Clara Henry skriver:

      Är vanligtvis en S och S sitter som en smäck på mig! Dock bör en nog överväga större storlek om en har större bröst än mig, armarnas rörelser är redan smått begränsade pga tjockt och stelt tyg.

  6. Julia skriver:

    http://www.improveme.se/new/magazine/article/9244/snyggaste-tjejerna#33 Clara fick en 68onde placering på ‘sveriges 99 snyggaste tjejer’ listan av improveme! (:

  7. Märta skriver:

    Hejsan hejsan Clara, jag vet inte riktigt vart jag ska skriva det här, så det fick bli här. Jag ligger just nu på min säng och har ganska väldigt mycket svinont i magen tack vare den månatliga varianten av Niagarafallen som tjejer har mellan benen och kollar igenom din youtubekanal efter tips. Det jag hittade var din Clara testar (dring, dring, dring) där du prövade menskudde (tack!), men den hjälpte inte jättemycket mot mitt problem. Min fråga är; Skulle du kunna göra en video där du berättar om olika sätt att hantera mensverk? Och helst något annat än att ta en värktablett, men jag vet inte, jag antar att du också är människa och inte direkt är allvetande, men skulle du kunna tipsa om något sätt att hantera det här (om du har något bra sätt vill säga)? Tack på förhand, och tack för att du är en sådan förebild! Tack vare dig har jag kommit fram till att jag inte behöver ha helt silkeslena armhålor hela tiden, och att det egentligen bara är samhällets normer som säger åt mig att ha det. Du är svinbra!

    1. Clara Henry skriver:

      Hej Märta!
      Först och främst: jättetack för dina fina ord!!! Sitter och flinar som en idiot, det värmer så himla mycket. Tack. För det andra: jättebra idé. Jag har en lista med vloggidéer och ska skriva upp din idé direkt. Tack för förslag! Kram!!!

  8. Sara skriver:

    Hej Clara, älskar din klänning och många andra grejer från den hemsidan, jag bara undrar: fick du betala tull när du beställde därifrån? :)

  9. Arne skriver:

    Fin klänning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg