Skitglad!!!! Ja det är jag!!!!!!

2:06 6 Jun 2014

Okej, så vi flyttade in i vår nya lägenhet för en och en halv vecka sedan. Förra ägarna hade inga gardiner och fönstrena är i söderläge, så vårt prio ett var att så snabbt som möjligt få upp en rullgardin.

Var på IKEA och köpte gardinen. Kom hem och insåg att skruvar inte ingick.

Åkte till Claes Ohlson. Köpte skruvar. Fick låna skruvmejsel av Johanna. Blev plågsamt medvetna om att det inte går att, för hand, skruva in skruvar i cementvägg.

Fick låna borrmaskin av Johanna. Tänkte halelujah, nu ska skiten upp. Borrade hål, försökte skruva in skruvarna för hand. Gick inte heller. Vad i helvete.

Köpte bits till borrmaskinen för att förvandla den till en skruvdragare. Klättrade upp på stolen och började borra in i väggen. Så var bitsen någon mikromillimeter för små och åkte in i maskinen varje gång vi började borra.

En och en halv vecka utan gardin. Både jag och Simon är skitglada. Ska bli så himla kul att gå och köpa en splitterny skruvdragare för hundratals kronor för att sätta upp en enda jävla gardinstång.

Tävling: detect the sarcasm.

7 kommentarer | “Skitglad!!!! Ja det är jag!!!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. J. skriver:

    Bittert! Hör med alla ni känner och be de höra med alla de känner, finns säkert någon som har en skruvdragare ni kan få låna.

  2. Malin skriver:

    Man kan hyra verktyg! På typ bauhaus och liknande affärer

  3. jonna skriver:

    Innan ni skruvar in skruvar i gipsvägg så får ni inte glömma plugg. Annars kommer skruven inte fästa och istället bara förstöra väggen. Fast det kanske ni har koll på, brukar gå bra att dra in skruven med skruvmejsel då :) hoppas det blir snyggt om inte annat! :)

  4. jonna skriver:

    Sry, läste fel och läste gips istället för cement i all hast.

  5. Malin skriver:

    Du kan få låna av mig!

  6. Dennis Widmark skriver:

    Åk till min pappa i Tyresö och låna. Han har massor =P

  7. Elektrikern skriver:

    Använd en 5,5 borr, sen i med gul eller röd plugg, behövs ingen dragare för det inte ! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg