Ställen du aldrig trott att du kunde svettas på

6:57 12 Jul 2014

HAY FOLKS

Simon och Emma är på Gröna Lund. Jag bangade och gick ut och sprang istället.

Ställen där jag blev svettig som jag aldrig ens reflekterat över att en kan bli svettig:

1. Fingrarna. Hade typ två kilometer hem, var svintrött och supersvettig, slängde en blick på min klocka och såg att mina fingrar var helt glansiga. What-the-fudge-moment el grande. Var tvungen att känna på högerhandens fingrar med andra handen, och jo – fingerlängderna och in emellan dem var helt rinniga.

image

2. Bakom öronen. Har aldrig blivit så plågsamt medveten om att det är möjligt att svettas bakom öronen, som när jag i ett smidigt armvev skulle dra en lös hårslinga bakom örat. Klibbigt.

3. Bröstkorgen. Och då snackar vi inte halsen. Inte heller mellan brösten. Bröstkorgen. Att se svettpärlor uppstå strax under nyckelbenen och långsamt leta sig nedåt är lika fascinerande som när jag vid sex års ålder upptäckte att sniglarna i mitt snigelhotell hade lämnat små bitmärken i deras treklöversblad.

image

6 kommentarer | “Ställen du aldrig trott att du kunde svettas på”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. BabeJohan skriver:

    Jag svettas hela tiden och har gett upp med deo. för att på krogen så får jag ändå ragg och så om det nu det man är ute efter. Det är väldigt onaturligt att förvänta sig att någon skall vara svettfri under raggning eller när man är på krogen över huvud taget. Jag tycker att man ska vara sig själv och imponera tjejen man gillar på sitt sätt och inte på det sätt som är ”det rätta”. Mitt sätt är att dansa, och det är inte många tjejer som tycker om en för det. Men det är mitt sätt att uttrycka mig. Nu är jag ganska full, men jag är ärlig iaf………

  2. Karin skriver:

    Haha Clara du e så otrolit rolig

  3. Dennis Widmark skriver:

    Haha! Själv är jag mer en panna-rygg-armhåla kind of svettkille ;)

  4. Isabella skriver:

    Jag tycker smalbenen är ett mycket underligt ställe att svettas på. Men om det är varmt ute och man springer i shorts så blir dom faktiskt blöta! Mycket konstigt.

  5. Guest skriver:

    Hakan armhålorna och skrevet…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG