Varför får en alltid hybris på buffér? Och skapar tallriksberg o ba ”jo men klaaart att jag får ner det här”

9:21 13 Jul 2014

Idag har varit en sån dag där en är ledig, rastlös och totalt prestationslös.

Och milkshakesugen. Och hungrig. Hungrig på vegbuffé från Hermans restaurang.

image

Jag och Johanna satt på Hermans uteservering och åt deras fantastiska buffémat. Sedan gick vi och köpte milkshake, kollade Monkis rea där jag fyndade Ida Sjöstedt-fladderbyxor för 200kr (TVÅHUNDRA) (!!!) istället för ordinarie pris 800kr. Har varit glad hela dagen. Tack Monki.

image

Vi promenerade till Långholmen och diskuterade flera gånger det återkommande dilemmat om huruvida det är värt eller inte värt att spontanbada utan medhavda badkläder. Kom lika många gånger fram till att nä. Det är inte värt. Dessutom var vattnet svinkallt, så jag tycker det var en helt okej slutsats.

image

Johanna är nyhemkommen efter en vecka på Mallorca, så inte nog med att hon är brun som en barkbit, dessutom hade hon med presenter!!!! Känner mig som sju igen. Fick en skitfin uggle-berlock och….. OREOS MED DUBBELFYLLNING

Alltså som en vanlig oreo. Fast med dubbelt så mycket vit gojs. Gud bevare mig väl.

Och det var väl min dag. Med vänlig hälsning, ur top 1 fav bl0gger xoxo

image

3 kommentarer | “Varför får en alltid hybris på buffér? Och skapar tallriksberg o ba ”jo men klaaart att jag får ner det här””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara skriver:

    Har kommit upp men en liten idé som jag så gärna skulle vilja ha din professionella åsikt om.
    Nu är det ju som du säkert vet så att halva jordens befolkning är kvinnor, och som du säkert också vet så blöder kvinnor ur sitt lilla vackra (men också JÄVLIGT powerfulla) könsorgan varje månad. För detta behövs mensskydd. PUNKT
    Mensskydd slängs i soptunnan varje millisekund och träd rasar för att dessa ska kunna tillverkas. Orangutanger och kualabjörnar och alla miljoner söta djur som finns har inte längre några träd att klättra i. Det är nu min smarta lilla idé kommer fram.
    PANTA MENSKYDD!
    2 kr för tamponger
    1 kr för bindor
    2 kr för bindor med extra vingar och Gud vet vad hur många sorter det finns.

    Alltså ska det finnas en mensskyddspantningsmaskin next to the vanliga burkpantarmaskin i varje livsmedelsstore.
    Man känar iaf igen lite pengar av allt man betalar när man köper skydd OCH kualabjörnarna kan leva! Nu kanske man inte hugger ner träd för mensskydd i Australien utan i typ Sibirien där det inte lever djur men man kan väl LÅTSAS, OKEJ?!
    Och mensskydd kanske inte alls är gjorda av papper utan av konstgjorda fibrer och bomull men jag bryr mig fan inte för AHHHHHH.
    Nu kanske du tänker att detta inte kommer att fungera ändå med tanke på allt blod som fyller mensskydden och så men.. Hjälp Clara, säg att jag kom på nånting bra och att du kan utarbeta resten för mig?

    1. Kattis skriver:

      Vad ska man göra med de pantade mensskydden sen då? Haha? Tvätta, torka och återanvända? :D jag hoppas någon löser resten av ekvationen så att vi (du/ni) kan rädda träden i Australien och Sibirien iaf! Heja heja! :D haha (och sen vill jag tipsa folk om menskopp, det är lite bättre för träden än engångsartiklar som binda och tampong!)

  2. Dennis Widmark skriver:

    Nä, att gå runt i blöta kalsonger resten av dagen är ingen hit..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG