Mitt jävliga lilla Word-dokument som aldrig blir färdigt

10:12 5 Aug 2014

Hej followerz

Jag sitter på balkongen och är svettens moder. Luften står helt still. Det är till och med mulet, och ändå känns det som att jag lever i ett konstant tillstånd av växthus.

Tänkte gå ner och bada idag, men eftersom det är mulet och molnen är jävligt mörkgrå västerut så håller jag mig på balkongen. I växthuset. Så jag kan bada i mitt eget svett istället. Asbra idé.

Tänkte ägna några timmar åt att skriva på Det Ständiga Sidoprojektet. Eller bok, som ni väl känner till det som. Fråga inte hur det går, för jag har ingen aning. Varje gång jag öppnar projektet (dvs en gång var fjärde månad) slutar det alltid med att jag är missnöjd med det jag redan skrivit och därför skriver om ett helt kapitel, och därför aldrig kommer någon vart.

Min största rädsla nu, eftersom jag är så jävla långsam med att skriva klart, är att någon ska ta min idé och skriva en egen bok om ämnet (som jag inte ens tänker nämna nu, för er eventuella nya läsare, av samma orsak). Fan ta den som gör det. Då tänker jag skriva en egen bok i vilket fall och äga din bok. Mhm. Passa dig. Din jävel.

3 kommentarer | “Mitt jävliga lilla Word-dokument som aldrig blir färdigt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elin skriver:

    Behöver hjälp.. Har just skaffat bloglovin och vet inte hur jag ska koppla den till bloggen. Skrivit om problemet på min blogg. Elinfrohms.blogg.se tacksam för svar/hjälp!:)

  2. Th skriver:

    Hahah photobomb deluxe på Allsång på Skansen!

  3. Hanna skriver:

    mohahaah vet vad den ska handla om
    mvh trogen läsare

    (your secret is safe with me)
    (såvida jag inte tar idén själv..;))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg