Jag har precis svarat på 16 mail, nominera mig till Svenska Hjältar 2015 tack

5:10 9 Dec 2014

Hallå eller. Igår var jag och Johanna på inspelningen av Svenska Hjältar-galan. Tänkte lägga upp någon vimmelbild på hur vi såg ut, men jag tror Finest hatar mig för varje gång de fotar på event så lägger de aldrig ut bilderna de tog på mig. Breaks my heart every time.

Anyhoo.

Bra gala!!! Höll på att börja böla säkert tre gånger. Först sjöng en åttaårig (!!!) tjej och lät som Elvis och Bing Crosby, på samma gång, i en åttaårings kropp.

image

Helt sjukt bra. Ska spara denna bilden, ta fram den om 20 år när hon är världskänd jazzsångerska och skryta med att jag var en av dem som såg henne först.

Delade bord med dessa:

image

Mannen i mitten. Fantastisk individ. Skålade i snitt fyra gånger varje minut och skrålade ”bästa bordeeeeeet”. Och dessa:

image

Blev så positivt överraskad av Sara Varga! Aldrig träffat henne innan men vilken underbar människa. Sjukt rolig. Blev helt lycklig.

image

Och så hände massa saker på scen och folk fick pris och grejer. Mycket fint. Mycket rörda människor. Och god mat herregud. Vill äta den efterrätten alla dagar i veckan. Sänds på TV4 på fredag, kolla så kanske ni ser mig sitta och lyckoflina i publiken nånstans.

image

2 kommentarer | “Jag har precis svarat på 16 mail, nominera mig till Svenska Hjältar 2015 tack”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hej skriver:

    När ska du svara på mer frågor på ask? :) Bara en fråga <3

  2. Anonyma Jag skriver:

    Hej! Jag har en blogg om mitt liv med social fobi. Syftet är att öppna ögonen på folk om psykisk ohälsa och framförallt då om social fobi och för att folk ska ha mer kunskap och förståelse! Vi lever i ett samhälle där det varken finns kunskap, förståelse eller acceptans för psykisk ohälsa vilket förvärrar situationen, det är hemskt tycker jag! Kika jättegärna in på bloggen! http://www.ettlivmedsocialfobi.blogg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp