Jag ska smälta ner pralinerna och dricka ur vinglasen. Bara för att jag kan.

2:15 20 Dec 2014

Alltså YAY julafton idag igen! Fick två avier på posten. Hjälpte skaparna att storhandla och hämtade ut paketen på samma gång. Kom hem, öppnade dem och arrangerade innehållet skitfint på mitt skrivbord för lite stilleben-foto. En är väl rutinerad bloggerska.

image

Ena julklappen från Lindt. En Ida Sjöstedt-ask med choklad. Som om en någonsin kan få för mycket godis på julen. Lol. Aldrig. Observera även gärna hur fint och till synes slumpmässigt pralinerna hamnat lite här och var. Så kan det gå.

Andra julklappen från Bonnier och min kära Veckorevyn-redaktion. iitala-Vinglas! Halleluja! Lagom till inflytten i ny lägenhet! Coincidence? I think yes. Because jag fick besked om lägenheten i förr-förrgår och de har dessutom antagligen gett alla samma julklapp. Men ändå. Ni fattar.

Tack!

image

5 kommentarer | “Jag ska smälta ner pralinerna och dricka ur vinglasen. Bara för att jag kan.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Clara jag har en fråga, hur kan du komma på så bra rubriker till varje inlägg? När jag bloggade så var min rubrik ‘Hej! :) :)’ hela tiden.

  2. Petra skriver:

    Du är min största förebild och jag blir glad varje gång jag ser att du har gjort ett inlägg. Du är verkligen bäst på att blogga och göra videos på youtube. Jag hoppas du själv vet att du är en helt härlig människa! Jag såg nyss att du hade svarat på en av mina frågor i oktober. Blev så glad att jag nästan skrek av glädje.Den sjätte December fyllde apotek-Arnes julmust 3 år! Förlåt att jag gratulerar lite sent. God jul!

  3. Petra skriver:

    Jag tänker önska mig en clara henry t-shirt och mobilskal i julklapp av pappa. De är så fina. Det är bara det att jag bor i Finland, kan man beställa från Sverige till Finland,eller skulle det bli väldigt dyrt? Om det skulle bli det är det inte så farligt eftersom jag åker till Stockholm i Januari.

  4. Victoria Björk skriver:

    Du är med på topp 25 av de coolaste kvinnorna i Sverige, hur känns det?? :D

  5. Daniela skriver:

    Vill inte vara små-petig men det stavas iittala, kramar från Finland :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp