När sa ni senast ”hörrni, det här med möten är ju en jättekul grej”

11:03 11 Dec 2014

Gomorron! Jag gillar att säga gomorron klockan elva på förmiddagen. Trots att typ 99% av er är vakna och trots att jag gick upp 07 idag. Jag gillar mornar. Låt oss avskaffa förmiddagen och införa längre mornar istället.

Annars då? Jag har haft morgonmöte med Always och handlat mat.

image

Jag har tänkt på en sak. Möten. Vilken konstig grej det är egentligen. Vad tänker ni på när ni hör ordet möte? Jag ser framför mig femton kostymklädda vita män runt ett avlångt bord i ett glödlampsgult, fisljummet kontorsrum. Vilket är en jätterolig bild, med tanke på att mötet med Always var i ett dagsljust mediebyrårum med kaffe och bulle.

Pratade videoteman för nästa år och jag tyckte det var kul att den polska kvinnan som jobbat i London bröt på superstark Londonska, den svenska kvinnan som jobbat i Schweiz pratade fransk engelska, Splay-Viktor pratade svengelska och jag själv har nån hittepåblandning av pappas brittiska och vardags-amerikanska. Kände mig sjukt international. Clara International in the house.

image

7 kommentarer | “När sa ni senast ”hörrni, det här med möten är ju en jättekul grej””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Saga skriver:

    http://flora.metromode.se/2014/12/11/stuvade-makaroner-kopenhamn-och-bostadstips/ kolla längst ner i inlägget, en tjej i Alvik söker roomie!:)

    1. Clara Henry skriver:

      Tack för tips!!! <3

  2. Sara Abrahamsson skriver:

    Haha, älskar din blogg :D Fortsätt som du gör!!

    Gå gärna in på http://hajnal.se/skriv-under-och-gor-skillnad/ och läs mer om hur du kan göra skillnad!

  3. Sofie skriver:

    Vad roligt att du ska till musikhjälpen i uppsala imorgon! Blev superglad när jag såg det :-D bor i Uppsala och har alltid velat träffa dig eller åtminstone se dig på nära håll… (lät som ett jävla creep och stalkar där, ej meningen). Hoppas du har en toppendag! :)

  4. Teng skriver:

    Möten känns så stela :/ Hah hoppas ni har en as bra dag <3
    Kolla gärna in min blogg om ni har tid och ork.
    http://lifeofteng.blogspot.se/

  5. Elin skriver:

    Bor i Australien, här har de inga förmiddagar, är morgon fram till 12 sen är det eftermiddag, skitförvirrad vart jag av det! ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG