Årets första inlägg med en övertydlig rubrik

1:43 2 Jan 2015

Hej kompisar.

Det är januari! Det är 2015! Det är dag två på nya året och jag har redan hunnit bli stressad över det faktum att jag inom loppet av två månader ska ha levererat ett färdigt bokmanus! Sweet.

Årets första inlägg, då. Känner alltid sån prestationsångest inför dessa inlägg? Hjärnan vill inleda dessa nya tider med någon briljant och svinkul, men samtidigt är jag plågsamt medveten om att jag aldrig igen kommer bli så bloggrolig som jag var 2012. Så, what to do. Tröstäter ostbågar ur en vas.

En gul vas. Som ser ut som en urna. Som ger mig så mycket påskvibbar att jag ibland kommer på mig själv med att ligga på alla fyra sniffande efter påskägg. Nä. Inte riktigt. Men nästan.

Nu ska jag väl skriva den där boken då. Hejdå.

11 kommentarer | “Årets första inlägg med en övertydlig rubrik”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Matilda skriver:

    Tja Clara!
    Jag har en fråga till dig. Finns ju ingen bättre att fråga, som kan dyka ner i ämnet, än dig.
    Jag är en av de lyckligt lottade, precis som dig, med riklig mens.. Får gå upp mitt i natten, ha dubbla skydd osv.. Fick nog för nån månad sen och började googla.
    Fick fram något om tranexamsyra som ska minska mängden. Vad tror du om det? Vad vet du om det? Vad kan du luska fram? Tänkte att du bör ju få fram ett kickass svar i.o.m att du har kontakt med Always!

    Ytterligare än fråga. Jag vill både vara snäll mot min kropp och miljön. Vilka mensskydd är då bäst? Jag använder kopp just nu men det känns ju helt omöjligt att få det att funka när man är som niagarafallet..

    1. Matilda skriver:

      Ytterligare en* ska det ju så klart stå..

    2. Clara skriver:

      Hej Matilda!

      Oh, high five för månatliga niagarafall. Har aldrig i mitt liv hört något om tranexamsyra..? Och, helt utan att kunna något om det alltså, blir jag lite tveksam, för det ger mig samma vibbar som när jag gick i sjuan och någon sa att en får större bröst av att äta majs. Jag är käkade p-piller ett år (men slutade pga utslag) och då blödde jag rätt mycket mindre och mycket mer regelnbundet. Är du inte anti hormoner skulle jag rekommendera en tripp till ungdomsmottagningen för lite rådgivning!

      Kopp är ju lätt bäst för miljön, utan tvekan! Och mest ekonomiskt. De finns ju i olika storlekar, testa att köpa en som är lite större?

      Lycka till!!! <3

  2. RMCK - en skönhetsblogg skriver:

    Gott nytt år!
    http://rmck.for.me

  3. emelie skriver:

    bokmanuset klarar du! :D
    nouw.com/iBeauty

  4. Martin skriver:

    Hej Clara. Jag är själv en aspirerande författare på 21 år. Jag vet hur svårt det kan vara att hamna i flowet och sätta igång ordentligt med skrivandet. Jag tror det blir ganska mycket lättare för både dig och mig om man har någon att snacka och bolla idéer med. Är du intresserad av att göra det roligare att skriva så har jag gärna några skype sessions med dig där vi skriver, motiverar och bollar idéer med varandra. Är du intresserad så är det bara att höra av dig till: psao69@gmail.com
    Peace :)

  5. Erika skriver:

    Hej Clara! Läste en kommentar här nedan om tranexamsyra och vill bara säga att det existerar och funkar för mig som blöder väldigt mycket och vet om flera som säger samma sak! Har tatt det ett antal år och jag pratade först med skolsköterskan och sedan med gynekolog. Tycker dina Always-vloggar är jättebra så fortsätt så, du är grym! :)

    1. Clara skriver:

      Men shit, se på fan! The more you know. Ska lätt läsa på om detta. Tack!

  6. ovanförmolnen skriver:

    Hej, jag startade min blogg idag och ska bara testa hur det funkar att kommenteramed bloggnamn länk grej.. hehe. Om jag inte får till det så kan ni ju själva gå in på OvanförMolnen på nouw. heehe. Förlåt jag fattar inte så mycket av detta är :D

  7. Emma skriver:

    Hej Clara! På tal om din bok så slog det mig att du nyligen skrev på twitter att du gärna tog emot tips och inspiration till den. Vad sägs om en mens-ordlista? Där allt från niagarafall till choklad finns med. Med din humor på det med så skulle det kunna vara ett litet kul inslag i boken.

    1. Clara skriver:

      Sjukt kul att du tipsar om det, gissa vad jag redan skrivit om..! Kallar det ”Claras Menscyklopedia” he hehe he

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg