Davey Clara Wavey Henry THE REUNION

7:22 26 Jan 2015

Hallå eller. Vet ni vem Davey Wavey är? En amerikansk youtuber som i princip enbart pratar om ämnen som berör homosexualitet, kropp, känslor, och så vidare. Jag träffade honom för första gången förra året i september (vilket ni kan läsa om HÄR) och i tisdags var han tillbaka i Stockholm över natten! Fick ett meddelande på twitter, drog på mig kappan och vinterskorna och knallade iväg till Lydmar Hotell för häng med Davey, hans kille Jake och en complimentary flaska champagne på deras hotellrum.

Igårkväll mailade Davey, tackade för kvällen och bifogade några av bilderna vi tog. YAAS, tänkte jag. Dagens blogginlägg fixat. Sweet.

Kolla vad söta vi är. Det är fan inte klokt. QT’s.

Såhär kul hade vi också. Det var inte heller klokt. Davey pekade upp i taket och jag ba dafuq are we looking at och Davey ba just play along like it’s hilarious så jag gjorde det.

Det var även hans påhitt att jag skulle ha halsduken på mig. Motivering: You’re a Swede and it’s fucking freezing. Väldigt bra observationsförmåga ändå.

4 kommentarer | “Davey Clara Wavey Henry THE REUNION”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
    1. Clara Henry skriver:

      Jaa jätte! Davey är så himla snäll!

  1. saga holmberg skriver:

    Gud vad roligt! Är ni bra kompisar? Jag undrar om du inte kunde göra en svarar på knäppa wtf, roliga o helt random kommentarer, frågor eller så, det hade varit jätte roligt att se! Du är asgrym o ska verkligen köpa din bok!

    1. Clara Henry skriver:

      Vi har träffats två gånger, men har verkligen klickat bra med honom!! Tack för tips, skriver ner det i min vlogg-to-do-lista. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg