ELLE-galan hade en photobooth. Need I say more.

3:32 17 Jan 2015

Igår var jag på ELLE-galan!!! Det gick bra. Jag överlevde. Jag blev inte yxmördad av någon crazy fashionista som tyckte jag var för nedklädd. Puuuhh.

Har aldrig tidigare varit på varken ELLE-galan eller Grand Hôtel, men jag holy-crap:ade konstant åt lokalen. Gick och stirrade på väggarna och taket typ hela kvällen. Det var sååå god mat, sååå god efterrätt, sååå goda drinkar och sååå mycket folk. För mycket folk, nästan. Tog säkert tio minuter bara att ta sig från ena änden av lokalen till den andra, och vissa tyckte att det var en jättebra idé att ställa sig i grupper om fem och prata i de trängsta passagerna. Bra jobbat Einsteins.

Selfiekväll deluxe. Vi köpte en engångskamera och gick lös. Bäst var när vi promenerade hem till mig efter galan mitt i natten, jag frågade hur många bilder vi har kvar på rullen, Johanna tittade på den lilla filmrutan och sa

Det är 9 kvar, och det var 27 från början… OFTA vi tagit TJUGOSEX BILDER???

Jag har alltid trott att jag är dålig på matte. Nu känner jag mig ändå helt okej. Vill ni se bilderna när vi framkallat dem eller? (ropa ”ja” i kör om ni vill det) (jaaaaaa!!!) (tänkte väl det)

10 kommentarer | “ELLE-galan hade en photobooth. Need I say more.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. saga skriver:

    ”ROPAR JAAAA”

  2. Klara skriver:

    jaaaa !! ;)

  3. Petra skriver:

    Jaaaaa!:D

  4. Saga skriver:

    JAAA

  5. Vendela skriver:

    jag är nog den som är sämst på matte då ja inte ens reagerade på att det stod tjugosex o fick gå tillbaka o läsa när du påpekade dina matte skills ;)

    1. Clara skriver:

      Du och Johanna borde bilda klubb? Jag joinar gärna. Kan stå för fikat.

  6. Carro skriver:

    JAAAAAA!!!!

  7. Emelie skriver:

    Jaaaaaa!!

  8. Anonym skriver:

    Jaaaaa!
    Kan du snälla göra en video med Johanna? Jag är så nyfiken på henne. Älskar dig Clara <3 Kram!

    1. Clara Henry skriver:

      Kanske det kanske! Tills vidare har HejaInternet-Joakim gjort en video från när vi firade nyår ihop, där Johanna är med. Kolla här: https://www.youtube.com/watch?v=TeM_Frhgba0 KRAM <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG