Meningslösheten

6:41 8 Feb 2015

Jag tog en bild som beskriver min sinnesstämning så perfekt. Titta. Se djupt in i mina ögon. Känn energin. Känn utstrålningen och glädjen. Känn den.

image

Ugh.

Får ni också dagar när ni slås av hur meningslöst allt är? En mening jag aldrig jag trodde att jag skulle skriva. Wow. Deep shit, Clara.

Tror stenhårt på att meningen med livet är meningslösheten. Och nej, sluta skaka på huvudet och lägg ner burken med antidepressiva, meningslöshet är ju ASNICE!!! Tänk att vad du än gör med ditt liv, så är det ändå totalt meningslöst i längden. Såvida du inte är Oprah eller Obama. Men det är du inte. Du kan med andra ord göra exakt vad du själv vill med ditt liv, för det spelar ändå ingen roll. Jag älskar den tanken.

Sen kommer dagar då en blir plågsamt medveten om den andra sidan av myntet. Idag har varit en sån dag. Ingen mat i kylskåpet, astrött pga sover för lite, måste filma videos men har ingen kreativitet, måste skriva på boken men orkar inte för allt är ju ändå bara fullkomligt meningslöst.

Nu är jag påväg till mitt söndagskvällssällskap i Jordbro. Mysigt men meningslöst. Ah well. Svart och svår, over and out.

image

17 kommentarer | “Meningslösheten”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Wilma skriver:

    Det är okej att vara ”nere” ibland, kreativiteten kommer tillbaka, likaså humör och o-meningslösheten. Kom ihåg att du är bäst, oavsett vad. Styrkekramar <3

    1. Clara Henry skriver:

      Ja, allt sånt går ju i perioder. Får jag bara sovit någon timma extra blir jag glad igen. Jag är precis som en bebis. Tack!

  2. Klara skriver:

    Sjukt bra skrivet, Clara. Det är en av sakerna varför jag älskar att följa din blogg, eller bara följa hela dej. Du är så klok och skriver så braa saker som man kan ta åt sig av och lär sig något ur det. Du är bäst Clara!

    1. Clara Henry skriver:

      Men gulle dig! Tack.

  3. Emilia skriver:

    Det finns inte ord för hur bra du är. Exakt när jag känner mig som du känner dig just nu är det du som bär på den gnutta glädje som då endast existerar i mitt liv. Ja. Det är sant. Okej, godnatt

    1. Clara Henry skriver:

      Fina du. Tack! <3

  4. isabell skriver:

    Hoppas det var okej att jag typ ”rebloggade” vissa saker du sa här. Länkade såklart!
    Och alltså Clara som sagt (som skrivits) du är min största förebild, heliga makaroner I fucking LOVE YOU! <3

    1. Clara Henry skriver:

      Menååååå vad fint skrivet av dig!! Klart det är okej, tack snälla du! Puss o kram o puss o kram <33

  5. Elin skriver:

    Det är nu man förstår varför man följer dig..! Behövde det här idag, vet inte varför men saker känns lite lättare nu.
    Några frågor bara, åker du fortfarande runt och föreläser? Skulle du kunna tänka dig att föreläsa i Västerås?
    Det skulle vara så kul att få träffa dig och lyssna på en föreläsning av dig!

    1. Clara Henry skriver:

      Gött att saker känns bättre! Det brukar kännas bättre för mig när jag fått skriva av mig lite, så då är det ju en win-win situation. Ja det gör jag! Be en lärare eller rektor eller borgmästare eller vem sjutton som helst att maila clarabusiness@splay.tv och boka mig!

  6. klara skriver:

    Fick just veta att obama läser din blogg… :D
    (Hemligt)

  7. Peter J skriver:

    Den som inte tror på Gud brukar uppleva livet som meningslöst. För en ateist är det ingen mening med nånting, det spelar lixom ingen roll. Men den som förstår vad Jesus menade förstår att allt är meningsfullt och viktigt.

    1. Clara Henry skriver:

      Jag är inte ateist, jag tror absolut på en gud. Livet känns jävligt meningslöst ändå, och jag älskar det.

  8. Daniela skriver:

    Herregud, trodde jag var den enda… Hade det förra veckan två dagar i sträck och min pojkvän trodde jag skulle ta livet av mig själv, haha, vilket inte var fallet men tydligen lät jag så övertygad att det inte finns någon betydelse med någonting här i världen att han blev orolig…….

  9. joanna skriver:

    Tycker också det är underbart att tänka så! Hade (har) verkligen enorma problem med prestationsångest och det var när jag insåg att jag, liksom alla andra människor, är totalt oviktig, som den äntligen började ge med sig. Det spelar ingen roll om jag är dålig på jobbet eller failar en tenta, för ingen bryr sig. Sån befriande känsla.

  10. anka skriver:

    Wow jag googlade på meningslöshet och du kom upp på första sidan, good job!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg